Quote Originally Posted by paco

bence a.yıldırım asıl korktuğu için istifa etti sezon başından beri amaçları olan hiç bir kupayı alamadı ... o kadar transfer karşılığını veremedi .... ayrıca biri korkacaksa bu a.polat olmamalı ben bir galatasaray taraftarı olarak fb ye tesis dışında bir katkısı olmayan bir başkanı isterim kendisi en çok galatasarayın şampiyonluğunu gören başkandır ... kalırsa da bu kendi rekorunu egale edecek gibi ....
daha nice rekorlara a.yıldırım ......
evet Aziz Yıldırım korktu çünkü herkes ona karşı olduğu için korktu yok kupa kaybıymış yok ikincilikmiş bunlardan korktuğu için değil kendi klübüne zarar geldiği ve bu zararın sırf kendi adı yüzünden geldiği için, diğer 17 takımın Fenerbahçeye karşı birleşmesinden korktu yoksa kupa falan siz gslilerin uydurduğu hikayelerdir. aziz yıldırım başarısız geçirdiği senlerde hep dimdik ayakta duran bir isimdi bunları atlamayın hemen

Aziz Başkan dün gece telegolde açıklama yaptı çok açık açık söyledi ilk verdiğim karardan farklı düşünmüyorum diye ben BI-RAK-TIM dedi ama A.Polat spor gazetelerinde 3. sayfalara düştüğünü yediremedi heralde gitti medyaya saldırmak yerine yine Aziz Yıldırım'a saldırdı adam ne yapsa olay oluyor ne yapsa art niyet arıyorlar bu kadarda olmaz yani