Sayfa 178 / 896 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278678 ... SonSon
5,311 ile 5,340 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ben de Wedersonun bu takımda oynayacak kapasitede olmadığını taa Chelsea maçında ilk yediğimiz golde frikik yaptırdığı zaman dedim. Ama Lig uzun kupalar var böyle bir dönemde sol beki satmak bana riskli geliyor. Sercan kuşkusuz dengeleri alt üst edecek. Sağda oynayabilir forvette oynayabilir dee oralara 8-9 milyon eurolara alınan topuz, 3-4 milyon eurolara gelen ve daha oynayamayan Özer gibi elemanlarımız artı Colin gibi son haftalarda formda olan bir oyuncumuz Ali Bilgin gibi sağda oynayabilecek bir oyuncumuz Deivid gibi sağ tarafta forma giymiş ve giyebilecek yedek yabancımız var. Birde Burak yılmaz olsaydı felç olurdu. Bu transfere sevindim ama düşününce ya sağda oynatır ya forveti çiftler yada yedekte beklerki en büyük ihtimal.

Bu transfer bana acelece Gs ye kaptırmadan düşünülmeden yapılmış gibi geldi Sercan çapında değilde yedek oturabilecek bir forvet alınmasını istiyordum. Uzun maratonda biri sakat biri cezalı olsa forvet yoktu. Ama Sercan gibi bir yeteneğinde oynaması şart.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by Hellbells View Post
    Bence tamamen gereksiz bir transfer takımımız için. Sağ açıkta Kazım-Topuz-Özer oynayabilir.. Zaten tek forvet oynuyoruz ikilediğimizde Semih var olmadı Deivid.. Bence Carlos'u satıp yabancı transferinde bir sağlam stoper bulunurdu. 8 M € vereceksen zaten kralını alırdık. Yazık valla. Çok çok gereksiz transfer takımımız için.
    Umut Abi, Sercan aml,amr,amc her yerde oynar .Zaten Fenerbahçe'de böyle bi sınırlama yok her adam her yerde oynaması gerekiyor...Tek forvet oynamaz.Düşünsene Alex in olmadığı bi maçta Sercan ve Güiza nasıl iş yapar.Düşünmesi bile insana haz veriyor...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Umarım bu haber doğru değildir. Sercan'ı satan kos koca 1 sezonu satmış olur hele ki şu saat'ten sonra.

Insallah Vedo verilmez Vedo verilecegine Ugur'un verilmesini tercih ederim.

Sercan'ın neresi gereksiz? 19 yaşında böyle bir topçuyu Avrupa'dan alamayacağımıza göre, bence verilen para da normal, alınması da. Umarım doğrudur bu haberler. Çok kulvarda yarışıyoruz, Semih ve Güiza dışında forvetimiz yok. Güiza sakatlansa, Semih cezalı olsa forvette kimi oynatacağız? Tank gibi olan Deivid'i mi? Sercan hem Avrupa maçlarında hem lig maçlarında hücumun her bölgesinde kullanılabilecek bir futbolcu. Sprinter bir futbolcu ve böyle bir oyuncuya ihtiyaç var. Semih ve Güiza sprinter değil, topla beraber hızlı rakip kaleye gidip tehlike yaratamazlar ama Sercan'ın böyle bir özelliği var. Çok doğru bir transfer olur diye düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bana kalırsa Güiza yı bu sene parlatıp seneye Semih ve Sercan kullanılabilir. Güiza ya 17 m € verilmiş ama satılmamış. Ancak o şekilde sürekli oynayabilir..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    PArlatıp seneye satmak lazım
    Last edited by SAİT71 : 31.Ağustos.2009 at 06:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Bana kalırsa Güiza yı bu sene parlatıp seneye Semih ve Sercan kullanılabilir. Güiza ya 17 m € verilmiş ama satılmamış. Ancak o şekilde sürekli oynayabilir..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    PArlatıp seneye satmak lazım
    Yok yahu kim Guiza'ya 17 vermis dogru degil o.17 verilse Aziz Baskan satardi bence..

17 verildi ama satılmadı. Kiğılı söylemiş bunu. Blackburn teklif etmişti yanlış hatırlamıyorsam. Zenit'in de teklifi iyiydi.

Güiza 2010 Dünya Kupası kadrosunda yer alıp iyi işler yaparsa, iyi bir bedele satılabilir, tabi ihtiyaç duyulmazsa.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yok yahu kim Guiza'ya 17 vermis dogru degil o.17 verilse Aziz Baskan satardi bence..
    Hayır Telegolde söylediler. Yöneticilerin birisi söylemi 17 verdiler satmadık diye. Hedefin büyük olduğunu fenerbahçenin satmadığını söyledi Galiba Ziya Şengül söylemişti az önce
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Onun yalancısıyım.
    Last edited by SAİT71 : 31.Ağustos.2009 at 06:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Evet Blackburn vermisti teklifi...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Oynar oynar F.Bahçe'ye gelen gençlere her zaman dediğiniz bu ama Sercan diğer gelenlere göre çok daha yetenekli bir oyuncu...
    Rotasyondaki 3. oyuncudan bahsediyorsunz farkında mısınız?
    Belki hiç oynamayacak Uğur sol bekte..

Vederson verileceğine inanmasam, yarın yalanacak olduğunu düşünsem de oynamayacak Vederson için, yerine seneye daha iyi gelecekse problem yok.Vederson sol bekte zayıf, yetersiz bir isim.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Rotasyondaki 3. oyuncudan bahsediyorsunz farkında mısınız?
    Belki hiç oynamayacak Uğur sol bekte..

Vederson verileceğine inanmasam, yarın yalanacak olduğunu düşünsem de oynamayacak Vederson için, yerine seneye daha iyi gelecekse problem yok.Vederson sol bekte zayıf, yetersiz bir isim.
    İşte bende Sercan ın gelip,Vederson un ayrılma ihtimali üzerine bi çıkarım yapmaya çalıştım...
    Sercan gelmezse Uğur asla oynamaz...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by scar face View Post
    İşte bende Sercan ın gelip,Vederson un ayrılma ihtimali üzerine bi çıkarım yapmaya çalıştım...
    Sercan gelmezse Uğur asla oynamaz...
    3. beklere genelde pek iş düşmez demek istemiştim.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    3. beklere genelde pek iş düşmez demek istemiştim.
    Bende zaten Uğur,Vederson un ayrılmasından sonra sürekli sol da oynar demedim
    ya da öyle dedim de mesajımdaki harfler mi uçtu ...
    ayrıca Vederson giderse Santosun sol önde oynadığını düşündüğümüzde Uğur 3.alternatif olmaz...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Star TV'nin çok fazla haberi patladı. Dolayısıyla resmi açıklama gelmeden inanmıyorum. Sercan gelirse iyi transfer olur. Genç, yetenekli ve alternatifimizin az olduğu bölgede oynayan bir oyuncu.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Ya işin para boyutunda değilim ben.Ama kesinlikle yönetimimizin araştırmadan yoksun oldugunu düşünüyorum,hatta 3 büyüklerin.Para çok olabilir belki Aziz Yıldırım da ama iyi kullanmadığı aşikar.Ülkemizde bir yığın ucuz genç çok yetenekli oyuncu var veya dünyada,bunları araştırıp bulup getirebilecek yöneticilerimizin olmadıgını düşünüyorum açıkcası.

Muhammed Abi'ye katiliyorum bende resmi aciklama gelmeden pek inanmiyorum bakalim bugun her sey netlesir.Sercan'in nereye gidecegi belli olur.

Sonucta haberi veren Star Ronaldinho haberi gibi olmasin da

Fenerbahçe'nin Sercan için 8 milyon Euro teklif ettiği, Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'nın ise 7.5 milyon Euro ve bonservisiyle birlikte Vederson'u istediği öne sürülüyor. Yazıcı'nın ayrıca, Vederson'un yıllık ücretinin de Fenerbahçe tarafından ödenmesini talep ettiği ifade ediliyor.

Transfer döneminin başlangıcından itibaren Sercan Yıldırım'ı kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe'nin bu tranfere son noktayı koyup koymayacağı bugün belli olacak.

NTV Spor

Here, just read this opportunity I trust trading platform

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hem o kadar para verecez Hem Wedo yu bonservisi ile verecez hemde bonservisi ile verilen adamın parasını biz verecez o kadarda uçmasınlar, madem bonservisi ile alıyorsun adamı yıllık ücretini sen öde. Zaten Fener sana 8 verecek. Sen 500 bin euro indirmek yerine o 500 ü Wedersonun ücretini ödemekte kullanabilirsin. mantıklı bir şey değil bana göre.

Bence bizim teklif cok iyi 8 m € cok iyi para.Hem de Vederson bizde kalmis olur.Bakalim gun icinde netlesir bu is..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bu teklifi kabul etmezse Bursa yanlış yapar. Haa yerine adam almadan satmak ne kadar doğru oda tartışılır. Ama 8 milyon € + Vederson teklifi kolay kolay verilmez. Solda Mustafa Keçeli'nin tam performans gösteremediğini düşünürsek işine yarayacaktır Vederson. Bizde Özgür Çek'i geri alsak tam süper olur Veyada Caner'i kapsak Galatasaray'ın elinden

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

sercan heyecandırıyor beni bence daum ondan bir tuncay yapabilir santos u beke sercan ı önünde oynatabilir bana görede harika olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sercan'ın menajeri Radyospor'da bir anlaşma olmadığını ama transferin gerçekleşme ihtimalinin olduğunu söyledi...

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Bu teklifi kabul etmezse Bursa yanlış yapar. Haa yerine adam almadan satmak ne kadar doğru oda tartışılır. Ama 8 milyon € + Vederson teklifi kolay kolay verilmez. Solda Mustafa Keçeli'nin tam performans gösteremediğini düşünürsek işine yarayacaktır Vederson. Bizde Özgür Çek'i geri alsak tam süper olur Veyada Caner'i kapsak Galatasaray'ın elinden
    Caner'i seneye almanız gerekiyor artık

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bugün pek çok gazetede Bursasporlu Sercan Yıldırım'ın, sarı lacivertli renklerimize transfer olacağı yönündeki asılsız haberlerine devam ettiğini görmekteyiz.

Bu iddiaları resmi internet sitemizden defalarca tekzip etmemize karşın, pek çok gazetenin, yanlı ve yalan haberler yapmayı sürdürerek, Fenerbahçe Spor Kulübü yönetimini zor duruma düşürmeye ve taraftarlarımızı bu yönde bir beklenti içine sokmaya çalıştıklarına bir kez daha tanık oluyoruz.

Birkaç gazete daha fazla satmak uğruna, gazetecilik etiği ile bağdaştırılması mümkün olmayan bu yöntemlere başvuranları anlamakta güçlük çekiyoruz. Ancak bu yolda ilerlemeyi alışkanlık haline getiren "gazetecilerin", okurların gözünde inandırıcılıklarını ve kredilerini yitirdiklerinin de farkındayız.

Ayrıca, yarından itibaren bu gazetelerin, inşa ettikleri bu yalan haberlere, "Daum istemedi" "Daum takas istemedi" "Transfer son anda yattı" "Bursa cephesinde son dakika pürüzü" …gibi asılsız iddialarla bahane arayacaklarını bilmekteyiz.

Taraftarlarımızı, özellikle de Pas Fotomaç'a ve günlerdir Sercan Yıldırım'ın Fenerbahçe formalı fotoğrafını yayınlayan Fanatik Gazetesi'ne itibar etmemesi konusunda bir kez daha uyarmayı bir görev biliyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur,

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Yok yok bu da yalandır itibar etmeyin siz resmi siteye, zaten yalanlama da yapmamış

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Yok yok bu da yalandır itibar etmeyin siz resmi siteye, zaten yalanlama da yapmamış
    Yok,bu harbi yalanlama olmuş

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Zaten haber başlığı "Yalan Yalan Yalan" iyi yalanlamışlar yani..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

eğer bu transfer gerçekleşirse ki yalanlama gelmiş ama Bursa hangi akla hizmet sercanı saıyor anlşamıyorum. Madem satıcaktın son gününde satma transfer döneminin başında sercanı şu kadardan aşağı satmayız de sercanı sattıktan sonra o paraya yerini doldurucak forvet alırsın şimdi sercan Feenerbahçeye gelse kimi alıcak Bursa merak ediyorum

Şu saatten sonra Sercan'ın yerine birini alamaz Bursa.Bu transferin gerçekleşeceğine pek ihtimal vermiyorum.

Mesaj Yetkileri