Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
MEKSİKA CLASURA YANİ KAPANIŞ LİGİ BİR DİĞER TABİR LİGİN 2.YARISI BAŞLIYOR 2 KİŞİ ÇIKTIĞIMIZ YOLA 3 KİŞİYLE MEKSİKAYI ATEŞLEMEYE GELİYORUZ TÜRK'ÜN NEFERİ MEKSİKADA
BU ARADA TRANSFERİN SON GÜNÜNDE PACHUCA İLE MONTERREY ARASINDAKİ MEKSİKAYI SARSAN GÖKHAN CABA&MARTINEZ TAKASI BÜYÜK YANKI BULDU
ARKANIZA YASLANIN BU BÜYÜK HEYECANI BİZİMLE YAŞAYIN
MEKSİKA CLASURA BAŞLIYOR
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
3 ünüze de bol şans , 2 niz kötü gidiyordunuz bakalım 3 lü olunca nasıl olacak hadi bir 3 lü çekin bakalım Meksikada
İlk Sınavımızı Verdik!!!
Frikik golüyle beraberliği yakaladılar.Yapıcak birşey yoktu.
Çok Saçma Bir Yenilgi Aldık!!!
Mankafalı kalecimiz sayesinde yenildik.İlk golde salak gitti orta saha ya yakın yerdeki serbest vuruşu kullanmaya karşı tarafa gitti top onlarda topu şişirdi.Bizim panter bu sefer kendisini Ferdinand sandı ve golü yedi.
Kaleyi Bulsak Bu İş Bitmişti!!!
Çok uğraştık ama ilk yarı 2 as oyuncumuzu kaybettik bu çok kötü oldu.
Bu maçlardaki kötü performansın nedeni takımın başına benim geçmemi pek hoş karşılamamaları ve takımdaki geçen dönemim moral bozukluğuydu.Ama takımı ilerde daha iyi değerlendireceğim.Bu dönemi hayırlısı ile bir atlatırsak.2. sezon herkez korksun bizden.
İsmail kötü baslamıs. Bu Cruz Azulda bir ugursuzluk varMonterrey ile işler yolunda gibi Yunus..
TariboWest
uğursuzluk yok ama taktiğimin oturması lazım topu alan diyor hocam nereye koşam diyom lan koşİsmail kötü baslamıs. Bu Cruz Azulda bir ugursuzluk varMonterrey ile işler yolunda gibi Yunus.
![]()
MEKSİKA CLASURA LİGİ 1.HAFTA
PACHUCA 1-0 MORELIA
Takımda Zaman Geçtikçe Oyunumuz ve Takım Uyumumuz Çok İyiye Doğru Gidiyor ve Rakibimize Pozisyon Bile Vermeden Taraftarlarımıza Güzel Bir Galibiyet Verdik Clasuraya 3 Puanla Başlıyoruz
MEKSİKA CLASURA LİGİ 2.HAFTA
ATLANTE 0-2 PACHUCA
Deplasmanda Güçlü Rakibimize Karşı Futbol Dersi Verdik Bu Galibiyet Bize Çok Büyük Moral Kaynağı Oldu Evet Uyumumuz Her Geçen Gün Daha İyiye Doğru Gidiyor
MEKSİKA CLASURA LİGİ 3.HAFTA
PACHUCA 2-0 NECAXA
Yine Taraftarlarımızın Önünde Güçlü Rakibimizden Altın Değerinde 3 Puan Alıyoruz Takım Havaya Girdi Böylece
LİGE FIRTINA GİBİ BAŞLADIK VE 3 HAFTA SONUNDA OLUŞAN TABLO
11 Maç Aradan Sonra Galibiyetle Tanışmışız
4 maçtır takımın başındayım.Takım yavaş yavaş bana ve oyun stilime alışıyor gibi ama önemli 2 oyuncumuzu kaybettik bu maçta.
Sakat Sayısı 7 ye Çıktı!!!
Güler misin ağlar mısın?
6 Oyuncumuz Sakatken Önemli Bir 3 Puan Aldık!!!
6 maçta 3 galibiyet 2 beraberlik 1 mağlubiyet aldım.İlerde daha iyi bir tablo sergilemek istiyorum.Takımla uyumumu hallettikçe kendimi göstereceğime inanıyorum.Bu arada iki zıt kanat oyuncusu artık birbirlerine iyice alıştılar bu da süper birşey.
MEKSİKA CLASURA LİGİ 4.HAFTA
TOLUCA 6-3 PACHUCA
Bir Deplasmanda Nasıl Oynanması Gerektiğini Rakibimize Öğrettik Kalecimiz M.Calero ve Maurinho'nun Yapılmayacak Hataları Maçı Kazanmamızı Engelledi Maalesef3-1 den Sonra 3-3 Getirme ve Öne Geçme Çabalarımız Olmasına Rağmen Bugün Kaleci ve Maurinho Bizi Yakan İsimler Oldu
[CENTER]/CENTER]
MEKSİKA CLASURA LİGİ 5.HAFTA
PACHUCA 2-0 PUEBLA
Rakibin Direncini Açmak Zor Oldu Ama Baskıya Dayanamayan Rakip Sonunda Pes EttiSahamızda Süper Oyun Yöneticelerimiz ve Taraftarımızı Çılgına Çeviriyor Her Maç
MEKSİKA CLASURA LİGİ 6.HAFTA
TECOS 0-3 PACHUCA
Artık Herkes Biliyorki Tek Hedefimiz Ligi Şampiyon Olarak BitirmekGeçen Haftaki Fark Yediğimiz Maçın Acısını Daha Önce Yenildiğim Takımdan Çıkararak Bize İnananları Mahçup Etmedik Doğru Yoldayız
Oyun Felsefemiz ve Takım Kadromuz
İyisin abi iyisin devam et. Son maçlar süper. O kaybettiğin maçı umursama.
Hepinizede bol şanslar![]()
Meksika Kapanış Ligi 4.Hafta Monterrey 1-2 Indıos
Sadece İSTATİSTİKLERE bakmanızı öneririm.
Meksika Kapanış Ligi 5.Hafta Monterrey 4-0 Morelia
Bu kez kazanmasını bildik.
Meksika Kapanış Ligi 6.Hafta Atlante 1-1 Monterrey
Sadece İSTATİSTİKLERE bakmanızı öneririm.
Meksika Kapanış Ligi 6.Hafta Puan Durumu
Güzel bi kariyer meksika takımları libertadores'e katılamıyor değil mi? Pachua formunu düzeltti, yalnız 6 gollü maçta kaleci 90dk oynadı mi merak ediyorum![]()
Üst Üste Gelen Kötü Sonuçlar ve Son Hafta Kazanılan Müthiş Maçta Playoff Biletini Cebimize Koyduk Artık Şampiyonluk Yolunda Monterrey ile Beraber Son Viraja Girmiş BulunmaktızEn İyi Üçüncü 2Takımdan Biri Bizdik Diğerin Cruz Azul Son Maçta Şanssız Bir Şekilde Kaçırdı
MEKSİKA CLASURA SONUNDA OLUŞAN PUAN DURUMU
Ligi 5.Olarak Tamamlayarak Yunusla Birlikte Playofflardayız
PLAYOFF GRUBU FİNAL TABLOSU EN İYİ 3.OLARAK KATILIYORUZ
MEKSİKA CLASURA GENEL TANITIM
MEKSİKA CLASURA PLAYOFF HEYECANI BAŞLIYOR
ÇEYREK FİNAL İLK MAÇ
PACHUCA 1-0 PUMAS
Zaman Zaman Zorlansakta Kendi Sahamızda Playofflara İyi Bir Başlangıç Yaptık Ne Kadar da Riskli Bir Skor Olursa da Rövanşta Elimizden Geleni Yapacağız
ÇEYREK FİNAL RÖVANŞ MAÇI
PUMAS 0-0 PACHUCA
Ligin İlk Yarısında Aperturada Hayal Kırıklığı Yaratan Clasuraya Muhteşem Başlayan Pachuca Sezonun Sonuda Doğru Büyük Düşüş Göstermesine Rağmen Son Maçta Playoff Biletini Alarak Üzerindeki Moral Bozukluğunu Attıİlk Maçta 1-0'lık Avantajımızı Maçın Sonuna Kadar Korumayı Başardık Kısır Döngü İçinde Geçen Maçta İstediğimizi Alarak Sezonu Sonuna Şampiyonluk Umutlarıyla Girdik
Acaba Sıkıntılarla Başlayıp Playofflar Sonunda Şampiyonluğa Ulaşabilecekmiydik Herkeste Bir Merak Konusu
YARI FİNAL 1.MAÇ
PACHUCA 1-0 MONTERREY
Ligin Dişli Ekiplerinden ve Takımın Başında Bulunan Yunus Hoca Faktörü Nedeniyle Bir Hayli Zor Geçmesi Beklenen Maçta Oldukça Rahat ve Üstün Oyunumuzla Maçı Kazanmayı Başardık Erken Bir Final Olması Bizim Çok Bir Üzüntü OlduBu Maçın Hakkı Finalde Olmalıydı El Ele Finalde Oynamak Bizim İçin Çok Büyük Bir Başarı Olacaktı Ama Kısmet Olmadı
Maça Gelince 1-0'lık Skor Bizim İçin Çok Büyük Bir Skor Değil 2.Golü Bulsak Rövanş Maçına Rahat Çıkardık Yinede Rövanşta Elimizden Geldiğince Mücadele Edeceğiz
YARI FİNAL RÖVANŞ MAÇI
MONTERREY 3-0 PACHUCA
Tek Kelimeyle Dağıldık ve Humberto Souza'nın Gecesi Oldu Maç Yolumuz Buraya KadarmışHerşeye Rağmen Ligin Sonunda Playofflara Kaldığımız İçin Çok Mutluyuz Yunus Hoca da Böylece Takımda Cruz'daki Kan Uyuşmazlığı Nedeniyle Monterreyde Kendini Buldu ve Clasuraya Damgasını Vurdu Finalde Yolu Açık Olsun Şampiyonluk Kupasını Kaldırması Dileğiyle
BU ARADA FLAŞ GELİŞME!!!
Pachuca Teknik Direktörü Mehmet Öcal Kulüpte Bu Sezon Hedeflerine Ulaştığını Herşeye Rağmen İyi Bir Mücadele Ettiği Ligde Finale Ramak Kala Elenmesine Rağmen Mutlu Olduğu Meksikadaki Amaçlarına Ulaştığı ve Türk Damgasını Vurduğunu Söyleyerek Başkana İstifasını Verdiği ve Memleketine Dönmek İstediğini Belittti
[Meksika Kapanış Ligi Play-Off Çeyrek Final 1.Maçı Toluca 1-2 Monterrey
Meksika Kapanış Ligi Play-Off Çeyrek Final 2.Maçı Monterrey 5-2 Toluca
Bu Turu Kolaylıkla Geçtik.Yarı Finalde Rakibimiz Pachuca!
Meksika Kapanış Ligi Play-Off Yarı Final 1.Maçı Pachuca 1-0 Monterrey
Meksika Kapanış Ligi Play-Off Yarı Final 2.Maçı Monterrey 3-0 Pachuca
2 takımdan biri turu geçecekti.Bu Mehmet abi de olabilirdi ben de olabilirdim.Ben oldum ama Mehmet abimde elinden gelen en güzel mücadeleyi verdi.Bu yüzden onu tebrik ediyorum.
Meksika Kapanış Ligi Play-Off FİNAL 1.Maçı Tigres 3-1 Monterrey
Meksika Kapanış Ligi Play-Off FİNAL 2.Maçı Monterrey 4-1 Tigres
Tigres Maçında Attığımız Gollerden 1 Tanesi
MONTERREY Rakibini 2.Maçta 4-1 Mağlup Ederek ŞAMPİYON Oldu!!!
Play-Offlar Sonunda Oluşan Puan Durumu
MONTERREY ŞAMPİYONUK KUTLAMALARI
Şampiyonluğa Yönetim Ve Taraftarların Yorumları
En Sonunda amacımıza ulaştık ve şampiyon olduk.Cruz Azul'da yaşadığım zor günlerden sonra Monterrey'de gelen bu şampiyonluk beni çok rahatlattı.Tatil İçin Türkiye'ye dönüyoruz
Yunuscum niye böyle taraftarların olduğunu söylemedin,maçlarını izlemeye gelirdim abisi![]()
![]()
![]()
Tebrikler Yunus.
TariboWest