Beraberlik serisi pek hos olmamısAma toparlarsın sen Asilkan
![]()
Beraberlik serisi pek hos olmamısAma toparlarsın sen Asilkan
![]()
TariboWest
Başarılar dilerim
Kanka hep berabere ama olmadı![]()
Fransa genelde oyunda üst oluyor ama sende genelde alt görüorm önce savunma diosn heralde![]()
Kanka takımda değişiklik yap biraz taktik falan ne böyleHep beraberlik
Bu nasıl bir seridir.Bitir artık şu seriyi![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
çok iyi gitmiyorsun Uefa 'da 2. bile olabilirsin galibiyetler alırsan
kanka taktik değiştir bişeyler yap takım elden gidiyor![]()
Yine inişli çıkışlı devam kankaUefada gidebildiğin yere kadar git
hocam calkantılı gıdıyorsun
bu ne len full berabere
uefa'da çeyrek yakışır![]()
transfeler guzel olmus ama keske perrini yollamasaydın
Asil Kanka transferler güzel ama taraftar istifa demeden Düzelt
Bu bizim hat-trick ci değil mi![]()
![]()
ta kendisi..
Sana Karşı Hat-Trick Yapan Herkesi Al KankaLigte Durumun İç Açıcı Değil Düzeltmen Lazım Bence..
İyi değiliz kanka...
farkındayım kanka.. ama yılmıcam..burdayım ..
Ligue 1 - 33.Hafta
Ligue 1 - 34.Hafta
Ligue 1- 35.hafta
Ligue 1 - 36.Hafta
Ligue 1- 37.Hafta
Ligue 1 - 38.Hafta
Ligue 1 'in Son Durumu...
Evet arkadaşlar.. 1.Sezonu bitirdik..İnişli çıkışlı grafik gösterdik aralarda transferler yaptık ama sonunda tam yaptık derken bi anda herşey gitti...30.Haftadaki Lyon maçını kazanabileceğimizi sanmıyodum ve sonuçta ta yenildik..33.Hafta Tolouse maçını şansız bi şekilde kaybettik ...İki takım kontrolsüz başladı ve maç bittiğinden skor tabelası 5-4 'ü gösteriordu...Hemen arkasından Marsilya'ya şansımız tuttu ve Cardozo'nun penaltı golüyle onları yendik ve kıvılcımlar şiddetini arttırmaya başlamıştı..Taa ki 36.Hafta Caen ve 37.Hafta Le Havre maçına kadar.. Caen'le berabere kaldık ve belalımız Havre'ye yenildik...Lig sonunda 2 puan ile avrupa kupalarını kaçrdık...2.Sezonda hedefimiz en azından avrupa kupalarına katılabilmek..Ve burdan snra Yorumlar sizin arkadaşlar .....
To Be Contiuned...
Bi dahaki sezon iyi transferlerlen şampiyonluk bekliyorum
İlk sezon gerçekten inişli çıkışlı bir grafik sergilemişsin.. Avrupa Kupalarına katılabilsen çok iyi olurmuş ama sağlık olsun.. 2. sezonda daha iyi transferlerle daha iyi bir yerde bitireceğine inanıyorum..