Merhaba arkadaşlar =))
Aslında iyi taktikler başta biraz gol şovla başlar, sonra skorda biraz durulma olur, o da taktik çözüldü diye yorumlanır ama takım taktiği sindiriyordur aslında... Biraz sabredip rotasyona giderseniz işler çözülecektir.

Maçlarda toparlanma olmadıysa 3 ay içersinde(bende 4-5 maç sürdü en fazla), bilin ki taktikte oyuncu yerleşiminde hata yapıyorsunuz. MClerin ya da STlerin yerleşiminde daha doğrusu... Bu taktikte oyuncularınıza "güvenmeniz" gerektiğini de belirteyim. Bu da demek oluyor ki aslında iyi ve yeterince büyük takımlarda bu taktik işe yarar. Hacettepe ile oynuyorsanız daha farklı bir taktik seçmelisiniz, gerçeğe de uygun olarak...

Dogpro ben ilk mesajımı düzeltemiyorum, kitlenmiş ya da kapanmış sanırım. Eğer sen istersen taktiğin linkini buraya koyabilirsin.

Bu bir oyun sonuçta diye düşünen arkadaşlara, o kadar basit düşünmemek gerekir demek durumunda kalacağım çünkü bir ara ben de bu hataya düştüm ama altyapısı oldukça güzel ve teorik olarak olması gerekenlerin içine arto olarak "randomize" gerçekleşen olaylar gayet kararında serpilmiş... İnsan yapımı olduğu için tam gerçekçilik beklenemez tabiki o ayrı...

Bu arada ilk mesajımda vermiş olduğum taktiksel teori ve yapı ile ilgili link ölmüş durumda. Ben de bu sebeple kendi linkimi oluşturdum, buyrun:
http://www.scribd.com/doc/19099281/T...rks-of-FM-2009