Yok abi ne engellemesi![]()
Yok abi ne engellemesi![]()
Bilmiyorum artık kalabalık yapıyoruz heralde![]()
Şaka maka adam hiç ummadığı kişi tarafından engellenince sırtından vurulmuşa dönüyor![]()
Bende Aygün'den beklemezdim ama naparsın işte hayat böyle ..
Bir atasözü derki:
Seni engelleyeni, kişilistenden sil![]()
muhabbetiniz bensiz bol bol olsun ben kaçar..![]()
Engellemedim ya niye engelliyim![]()
bu transfer dönemi ne zaman kapanıyor ? ya da kapandı mı![]()
Yarın kapanacak. Saat olarak bilmiyorum ama günün sonunda olur heralde.
yarın 17de kapanacak diye biliyorum ben 3 büyükler baska transfer yapmaz herhalde gs belki ufuk transferini resmen bitirebilir belki de bitirmistir bile![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
1 forvet alsak aslında süper olur
özkütlesi 3gr olan bir maddeden yapılmış 450cm hacminde bir cisim 1200gram gelmektedir. cismin içinde kac cm boşluk vardır
fiziği iyi olan biri acil şunun cevabını verebilir mi?
d=m/v
3=1200/v ==> V= 400
450 ise toplam hacim; 450-400 = 50 cm hacminde boşluk vardır.
4 senedir fizik görmüyorum ama bu şekilde olması gerekiyor.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bana kıyamaz o, sever beni.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bende yaklaşık 8 senedir görmüyorum,(Aslında gördüğüm zamanlarda da çok anlıyordum sankide ) ama mantıklı geldi bu cevap.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İyi sen bilirsin benden uyarması , Umutada kanka ayağı yapıyordu ama bak şimdi sesi çıkmıyor, Hem şu cafenin bodrumdaki demir kapı neden kitli ? Umutu oraya mı sakladı acaba ?![]()
Last edited by King_Theoden : 01.Eylül.2009 at 16:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Anahtarlar onda, istediği yeri kilitleyip açıyor, olabilir.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Şimdi hava boşluğunu soruyor ve havanın ağırlığının burada pek önemi yok bence. O nedenle cismin ağırlığını sabit alıp hacmini buluyoruz, sonra da toplam hacimden çıkarıyoruz.
Sen kütleyi buluyorsun ve 1350 oluyor. Verilenlerden yüksek o nedenle benim dediğim gibi olduğunu düşünüyorum. Tabi fizik bu, özel durumu falan varsa bilemem ama benim mantığıma göre sonuç 50.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
hadi ya. Yanlış olabilir ozaman.Neyse teşekkür ederim, yordum senide![]()
vah vaaaah yazık Umutuma yahu... Tabi gördü yakışıklı yağız delikanlıyı, birde kariyerde koptu gidiyor çekemedi kesin. Hemen bir kurtarma timi mi kursak ?
Selamlar kafe sakinleri..
Selamlar ey ahali..
Tim falan sökmez bu El Barto'ya.
Bir türlü takım seçemedim, Oyun Aç dedim bakıyorum 2 saattir boş boş ekrana.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
YA onu devirecem ben sen rahat ol.
Seç Galatasarayı görelim bakalım ne kadar profesyonelsin![]()
Bende bakıyorum.. Ne yapsam karar veremedim Serkan abi bi yardımcı olsan.![]()