Sayfa 128 / 1204 İlkİlk ... 28781181261271281291301381782286281128 ... SonSon
3,811 ile 3,840 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by baristayfur View Post
    Bunu nereye yazmalıyım bilmiorm ama sabrinin talibi varsa bir an önce göndersinler..tamam sabri çok özverili kendi mevkisi olmayan yerde oynatılıyor ama alt yapımızdan yetişmiş bir insanın(artık 25 yaşında) hala orta açamaması sol ayağını hiç kullanmaması çektiği şutların bütün şehri dolaşması canımı çok sıkıyor..sadece koşmak yeterlimidir bilmiorm! teknik direktörler ne görüyorlar bu adamda anlamış değilim.
    Evet sabrininde yetenekleri var fakat Gs a yetmiyor malesef kanımca..70 milyon nüfuslu güzelim ülkemizde bu adamdan daha iyisi çıkamıyormu??
    Yine mi sabri
    Bugün maçı izlediysen macın iyilerindendi yine. Yine diyorum çünkü son 3 4 mactır cok güzel performans gösteriyor...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Yine mi sabri
    Bugün maçı izlediysen macın iyilerindendi yine. Yine diyorum çünkü son 3 4 mactır cok güzel performans gösteriyor...
    Bozuk saatte günde 2 defa doğruyu gösteriyor. Sabri eğer yetenekleri doğrultusunda oynarsa iyi yok uzaktan şut çeker, abzurt işler denerse kötü. Rijkaard bunu kafasına sokmuştur belkide...

Rijkaard geldiğinden beri biraz kıpırdanması mevcut bi oyuncu ama maç sonunda iyi performans yapmış gibi görünsede maç içinde çok saç baş yolduran bi oyuncu..

Ben yinede avrupadan talibi varsa hemen gönderilmesi taraftarıyım...
    yanındada promosyon olarak Barış'ı gönderirlerse çok sevinirm =)

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Yapma birader Barış Özbek rotasyonda çok önemli bir oyuncu, pres ve savaşma gücü gerçekten çok yüksek. Sabri de gerçekten iyi gidiyor, bugün birkaç tane arapas attı ki ağzım açık kaldı ama bazı hareketleri kötü olunca ona çok yükleniyorlar maalesef...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Bozuk saatte günde 2 defa doğruyu gösteriyor. Sabri eğer yetenekleri doğrultusunda oynarsa iyi yok uzaktan şut çeker, abzurt işler denerse kötü. Rijkaard bunu kafasına sokmuştur belkide...
    Rijkaard geldiginden beri iyi oldugunu söyleyebilirim. Özellikle son maclarda dahada iyi. İtirazda etmiyor Gecen hafta gördüğü kart haksız olmasına ragen gidip itiraz etmedi, rakibi yerden kaldırmıştı. Gelişme var, Allah bozmasın.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence Sabri'yi uzaylılar kaçırdı yerine benzerini koydular oyunundan önce hakeme itiraz ederken görmediğim için şaşırıyorum en başında
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Yine bir Sabri meselesi uzayıp gitmesinde...
    Last edited by E.Cartman : 01.Eylül.2009 at 05:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Yok ben yatıyorum onun için anca sabaha cevap yazarım Sabri'ye laf sokanlara Herneyse transferin son gününde bir bomba transfer hayaliyle uykuya dalıyoruz...

Sabri de Barışta mevkilerine göre gerçekten iyi özelliklere sahipler fakat birilerinin bunlara acilen akıl hocaliği yapması şart. Yetenk var zeka yok sorun bu..

neyse uzatmadan çekiliyorum bu konudan umarım hayırlısı olur onlar için,sevmek için çok uğraşıorm ama olmuyor napalm =)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ufuk Ceylan Galatasaray’da.
    Kategorisi: Galatasaray, ScoutGS | 2 responses

Manisaspor’un genç kalecisi Ufuk Ceylan’ı 650.000$+Aykut karşılığında renklerimize bağladık. Bu transferin kulübümüze hayırlı olmasını diliyoruz.

Böylece tombalayı da tamamlamış olduk.

Kendi Yorumum: 2. çinko oLmadan TombaLa oLmaz ama hayırlısı oLsun Kulübümüze...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kaynak: ScoutGs
    Last edited by E.Cartman : 01.Eylül.2009 at 06:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bence Ufuk son gelen isim olacak. Scoutgsde Caner ve Ufuk'u bilmiş(daha öncede Elano,Keita), Sercanda yanılmış olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Ufuğu 3. kaleci olarak aldıysak yazık olacak..

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

valdesi oynatıp rüştüyü kesen rijkaardan yine böyle bişey bekliyorum eğer ufuk transferi doğruysa

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Galatasaray'ın altyapıdan gelen kalecisi yokmu hiç ? Leo Franco - ufuk - Orkun. Ufukta bu teklifi kabul etmiş ilginç.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Orkun altyapıdan...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Orkun geldiği takıma Gsden mi gitmişti ?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Evet hatta oyunda da galiba UEFA listesi verilirken Orkun altyapıdan yetişmiş 4 oyuncudan biri olabiliyordu...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Beşiktaş: Rüştü - Hakan Arıkan - '' KORCAN ''
    Fenerbahçe : V. Demirel - '' V. BABACAN '' - '' MERT GÜNOK '' - '' ERTUĞRUL TAŞKIRAN ''

Böyle bir altyapıdan bahsediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yok. Öyle bir zorunluluk varda bizim mi haberimiz yok 3 kaleciden biri altyapıdan olacak diye ?

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Anlatmak istediğmi istediğiniz yöne çekiyosunuz zaten neyse

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Beşiktaş'ta Erdem Köse'de var Şu anda Giresunspor'da ama hala lisansı çıkmadı.

Bu arada hayırlı olsun Galatasaray'a.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Beşiktaş: Rüştü - Hakan Arıkan - '' KORCAN ''
    Fenerbahçe : V. Demirel - '' V. BABACAN '' - '' MERT GÜNOK '' - '' ERTUĞRUL TAŞKIRAN ''

Böyle bir altyapıdan bahsediyorum.
    Niye Fb'nin ilk 11 inde kaleciden ve Semihten başka altyapı oyuncusu yok Mesela Arda gibi Sabri gibi Uğur gibi Aydın gibi... Ufuk çok iyi transfer olmuş çok iyi bi kaleci hayırlı olsun takımımıza.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Umarım Ufuk'ta Sercan'da gelmezler.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İsmaiL in dedikLerini boşuna çarpıtıyorsunuz. Adam orda aLtyapı dan kaLeci yok mu derken zaten eLinizde Leo Franco ve yedeği oLarak Orkun var neden üçüncü kaLeci oLarak aLtyapıdan bir isim düşünüLmüyorda Ufuk düşünüLüyor manasında söyLemek istemiş. Herşeyi yanLış anLamayın hemen.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Leo'dan sonra gelecege dönük ilk 11de kullanabilecegimiz Ufuk'u alma sansımız varken niye almayalım ki? Leo gitse Orkun bu takımın kalesini koruyabilecek kaleci değil. Ufuk'un gelişiyle 3. kaleci konumuna düşecek. Bir ara onunda gönderilmesi gündemdeydi fakat sonradan kalmasına karar verildi sanırım. Ayrıca Ufuk'un da daha geldiği yok

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Yahu ne adamlarsınız basit bir fikir teşhirinden kavga çıukaracaksınız nerdeyse . Bence de Ufuk ihtiyacımız olan bir transfer değildi, neden bu kadar üstüne duruyorlar anlamadım.

Alpaslan Kayserispor'a gitmiş kiralık olarak..Kendini geliştirebileceği bir takıma gitmiş..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ben Alpaslan ın yenetekli bir bek olduğunu düşünüyorum. Şuan eksikleri var ama oynaya oynaya kapatacaktır. Bir Fenerli olarak satılmamasına sevindim çünkü gerçekten ben beğeniyorum ve uzun vadede başarılı olacağını düşünüyorum. Belki seneye Hakan Balta'ya alternatif olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Orkun geldiği takıma Gsden mi gitmişti ?
    Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Galatasaray'ın altyapıdan gelen kalecisi yokmu hiç ? Leo Franco - ufuk - Orkun. Ufukta bu teklifi kabul etmiş ilginç.
    Orkun bizim altyapımızdan çıkma bir kaleci. Bizden gitti Elazığspor'a...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alpaslan için Bremen'liler isyan etmişti gitti diye, burası dahil ua'da falanda sevinç ile karşılanmıştı. Şimdi Alpaslan için yetersiz deniliyor.

Maç sürekliliği olmadığı için sürekli pozisyon hataları yapıyodu Kayseri'de forma şansı bulup çok iyi olarak geri döner Gs'ye.Zaten Gs bu oyuncuya inanmasa kiralık olarak değil bonservisiyle gönderirdi.

Mesaj Yetkileri