Rijkaard geldiğinden beri biraz kıpırdanması mevcut bi oyuncu ama maç sonunda iyi performans yapmış gibi görünsede maç içinde çok saç baş yolduran bi oyuncu..
Ben yinede avrupadan talibi varsa hemen gönderilmesi taraftarıyım...
yanındada promosyon olarak Barış'ı gönderirlerse çok sevinirm =)
Yapma birader Barış Özbek rotasyonda çok önemli bir oyuncu, pres ve savaşma gücü gerçekten çok yüksek. Sabri de gerçekten iyi gidiyor, bugün birkaç tane arapas attı ki ağzım açık kaldı ama bazı hareketleri kötü olunca ona çok yükleniyorlar maalesef...
Bence Sabri'yi uzaylılar kaçırdı yerine benzerini koydular oyunundan önce hakeme itiraz ederken görmediğim için şaşırıyorum en başında
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yine bir Sabri meselesi uzayıp gitmesinde...![]()
Last edited by E.Cartman : 01.Eylül.2009 at 05:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Screw you guys, I'm goin' home
Yok ben yatıyorum onun için anca sabaha cevap yazarım Sabri'ye laf sokanlaraHerneyse transferin son gününde bir bomba transfer hayaliyle uykuya dalıyoruz...
Sabri de Barışta mevkilerine göre gerçekten iyi özelliklere sahipler fakat birilerinin bunlara acilen akıl hocaliği yapması şart. Yetenk var zeka yok sorun bu..
neyse uzatmadan çekiliyorum bu konudan umarım hayırlısı olur onlar için,sevmek için çok uğraşıorm ama olmuyor napalm =)
Ufuk Ceylan Galatasaray’da.
Kategorisi: Galatasaray, ScoutGS | 2 responses
Manisaspor’un genç kalecisi Ufuk Ceylan’ı 650.000$+Aykut karşılığında renklerimize bağladık. Bu transferin kulübümüze hayırlı olmasını diliyoruz.
Böylece tombalayı da tamamlamış olduk.
Kendi Yorumum: 2. çinko oLmadan TombaLa oLmazama hayırlısı oLsun Kulübümüze...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kaynak: ScoutGs
Last edited by E.Cartman : 01.Eylül.2009 at 06:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Screw you guys, I'm goin' home
Bence Ufuk son gelen isim olacak. Scoutgsde Caner ve Ufuk'u bilmiş(daha öncede Elano,Keita), Sercanda yanılmış olacak.
Ufuğu 3. kaleci olarak aldıysak yazık olacak..
valdesi oynatıp rüştüyü kesen rijkaardan yine böyle bişey bekliyorum eğer ufuk transferi doğruysa
Orkun altyapıdan...
Orkun geldiği takıma Gsden mi gitmişti ?
Evet hatta oyunda da galiba UEFA listesi verilirken Orkun altyapıdan yetişmiş 4 oyuncudan biri olabiliyordu...
Yok. Öyle bir zorunluluk varda bizim mi haberimiz yok 3 kaleciden biri altyapıdan olacak diye ?![]()
Beşiktaş'ta Erdem Köse'de varŞu anda Giresunspor'da ama hala lisansı çıkmadı.
Bu arada hayırlı olsun Galatasaray'a.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Umarım Ufuk'ta Sercan'da gelmezler.
İsmaiL in dedikLerini boşuna çarpıtıyorsunuz. Adam orda aLtyapı dan kaLeci yok mu derken zaten eLinizde Leo Franco ve yedeği oLarak Orkun var neden üçüncü kaLeci oLarak aLtyapıdan bir isim düşünüLmüyorda Ufuk düşünüLüyor manasında söyLemek istemiş. Herşeyi yanLış anLamayın hemen.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Leo'dan sonra gelecege dönük ilk 11de kullanabilecegimiz Ufuk'u alma sansımız varken niye almayalım ki? Leo gitse Orkun bu takımın kalesini koruyabilecek kaleci değil. Ufuk'un gelişiyle 3. kaleci konumuna düşecek. Bir ara onunda gönderilmesi gündemdeydi fakat sonradan kalmasına karar verildi sanırım. Ayrıca Ufuk'un da daha geldiği yok![]()
Yahu ne adamlarsınız basit bir fikir teşhirinden kavga çıukaracaksınız nerdeyse . Bence de Ufuk ihtiyacımız olan bir transfer değildi, neden bu kadar üstüne duruyorlar anlamadım.
Alpaslan Kayserispor'a gitmiş kiralık olarak..Kendini geliştirebileceği bir takıma gitmiş..
Ben Alpaslan ın yenetekli bir bek olduğunu düşünüyorum. Şuan eksikleri var ama oynaya oynaya kapatacaktır. Bir Fenerli olarak satılmamasına sevindim çünkü gerçekten ben beğeniyorum ve uzun vadede başarılı olacağını düşünüyorum. Belki seneye Hakan Balta'ya alternatif olabilir.
Alpaslan için Bremen'liler isyan etmişti gitti diye, burası dahil ua'da falanda sevinç ile karşılanmıştı. Şimdi Alpaslan için yetersiz deniliyor.
Maç sürekliliği olmadığı için sürekli pozisyon hataları yapıyodu Kayseri'de forma şansı bulup çok iyi olarak geri döner Gs'ye.Zaten Gs bu oyuncuya inanmasa kiralık olarak değil bonservisiyle gönderirdi.