Sayfa 11 / 34 İlkİlk ... 91011121321 ... SonSon
301 ile 330 arası toplam 1012 sonuç

Konu: Ankaragücü Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Mavi Beyazlı Ankaraspor AŞ Kulübü'nün 5 futbolcusu bugün Kulübümüze imza atarak sezon sonuna kadar kiralık olarak katılacak.Bu futbolcuların; Adem Koçak, Hürriyet Güçer, Mehmet Çakır, Roguy Meye ve kaleci Stefan Seneck olması bekleniyor.

Bunun yanında geçen sezon Ankaraspor AŞ Kulübünde forma giyen ancak şuanda boşta olan Fredrick Risp 'in de takıma katılması gündemde.

Bu gelişmelerin yanında Futbol Federasyonunun inceleme başlattı.
    Bunun üzerine Ankaragücü Kulübü Başkanlığına seçilen Melih Gökçek'in oğlu Ahmet Gökçek ise cevaben Ankaraspor'daki görevinin fahri bir görev olduğun belirterek, "Hiçbir ücret almadım. Hiçbir usulsüzlük yapılmamıştır, hiçbir çekingenliğimiz yoktur. Her türlü inceleme başlatılabilir" dedi.

TFF Hukuk Kurulu ise incelemenin daha detaylı yapılabilmesi için TV kuruluşlarından kongre ile ilgili görüntüleri istedi.

Kiralık geleceklermiş Özgür Çek gelseydi keşke.

Belki satın alma opsiyonu vardır İsmail abi

Nesil
    2007
    Yer
    34

Ankarasporu resmen harcıyorlar bakalım ankaragücü neler yapabilicek bu ufak çapta birleşmeden sonra.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yazık vallahi, ne kadar enteresan bir ligimiz var yahu. Jürgen Röber'e acıyorum adam Almanyada iyi bir isme sahip Ankara'ya bu sezon geçti Ediz başta, M.Çakır sonra tüm kilit adamlar veriliyor. Ben olsam tepkimi koyardım. NTVSpor'dada dediler TFF nin bu tür şeylere artık bir önlem alması şart.

İşin garibi Antalyaspor Ankara ya yenildiğinde Ankaragücüne giden oyunculara karşı oynamışlardı. Şimdi Ankaragücü ne giden oyuncular 2. kez Antalya ile oynayacaklar

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Merak ettiğim Ankaragücü memnun mu bu skandal gelişmelerden?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ankaragücü taraftarı..
    Last edited by Fietra 10 : 01.Eylül.2009 at 18:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ankaraspor teknik direktörü elinde kalan takım ile başarılı bir grafik çizerse, Hikmet Karaman ile yer değiştirebilir.

Jürgen Röber'i zor günler bekliyor.Kısıtlı bir kadro ile kurtlar sofrasına atıldı adeta.Ankaraspor'un bundan sonraki performansını merakla takip edeceğim.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Merak ettiğim Ankaragücü memnun mu bu skandal gelişmelerden?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ankaragücü taraftarı..

Ben daha iyi oyuncular bekliyodum açıkçası. çöpspor 2 olmamıza gerek yoktu. Ama kısa vadede böyle bir çözüm bulmuşlar sanırım. O yüzden içim rahatta olmasa takımı destekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Transfer sezonunun başındaki anlaşmazlık olmasaydı, Ankaragücü Vassel kalitesinde bir kaç yabancı oyuncu daha katabilirdi takıma.

Hürriyet'in geçmesini beklemiyordum şahsen benim için süpriz oldu. Direk takım kaptanlığınıda verirler böyle giderse.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Aslında Sol Campbell ismi geçmişti bir ara Kölne giden Maniche Ankaragücünde diye yazılmıştı. Aslında Maniche yi alabilse süper iş yapardı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ankaragücü ligede türlü oyunlarla çıkmıştı zaten, şimdi de aynı şekilde takım kuruyorlar...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Aslında Sol Campbell ismi geçmişti bir ara Kölne giden Maniche Ankaragücünde diye yazılmıştı. Aslında Maniche yi alabilse süper iş yapardı.

Sol Campbell Swen Goran Erikson faktörüyle notts county'e gitti.
    Maniche için çok sağlam sponsorlar bulunmuştu ama araya Köln girince futbolcu Türkiye'ye gelmedi.

Birde üstüne kongreydi, Geçen seneden olan futbolcuların alacakları, malum şahsın bıraktığı borçlar eklenince takımı çok güçlendiremedi yönetim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

TFF'nin takipe almasının nedenide bu zaten. Oyuncu geçişlerindeki ücretleri araştırıyorlar. İki kulup bu ödemeleri zamana yayarak belgeleyecekler sanırım. Gerçi şu anda kiralık olarak geçtiler.

Melih Gökçek'ten beklentim, Ankaraspor'un isim haklarını başka bir takıma satmak, oradan Ankaragücüne kaynak yaratmak. Ayrıca stad projesi falanda var. Bakalım Ankaragücü cephesinde olaylar nasıl gelişecek. Devre arasına kadar projeler belli olacaktır.

Default Genç Futbolcu Hangi Takımla Anlaştı?

Galatasaray’ın genç futbolcusu Yaser Yıldız, Ankaragücü ile anlaştı.

Galatasaray’a Kartalspor’dan transfer edilen Yaser, 1 sezonun ardından sarı-kırmızılı kulüpten ayrılmak zorunda kaldı.

21 yaşındaki Yaser, Ankaragücü ile anlaştı.

Başkent ekibinin Artantinli sol kanat oyuncusu Brogi ile de anlaştığı, ayrıca Sosibo ile olan sözleşmesini de feshettiği öğrenildi.

Maraton

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Senaryo beLLi Ankaragücü Ligde tutuLacak, Ankaraspor küme düşürüLüp unutuLması sağLanacak..

Röber sezon ortasında Hikmet Karaman yerine Ankaragücü başınada geçer.

GeLecek yıL için pLanLamaLar şimdi den hazır.

İyimi oLacak, kötü mü oLacak diye tarışmak yerine bazı güçLerin kafasına göre bazı şeyLeri değiştirmesi benim garibime gidiyor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ankaragücü ilk transfer döneminin son gününde kadrosunu Ankaraspor'dan Fredrik Risp, Hürriyet Gücer, Mehmet Çakır, Muhammet Hanifi Yoldaş, Galatasaray'dan Yaser Yıldız ve Arjantin'in Banfield takımından Ariel Brogi ile güçlendirdi. Ankaragücü ayrıca, sol kanat oyuncusu Calvin Sosibo'nun sözleşmesini feshetti.

Ulan Hikmet hoca Sosibo takımda en banko adamdı onuda yolladınmı takımdan. Kaldık yine tank İlkem'e.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Gece KonduLuLar büyük ihtimaL isyandadırLar ..

Şehrin onLardan daha iyi oLan takımını resmen topLadıLar takıma .. FormaLar biLe neredeyse aynı .. Ankaragücü'nün o taraftarı bunLarı hak etmiyor bence .. Tabi şurasıda var takım iyi oLacaksa amenna ama piLot takım gibi oLmamaLıydı .. PiLot takım gibi bir durum şuanda bana göre .. Ama sonuç ne oLacak Ankaraspor kümeye sonra GençLerbirLiği Hacettepe gibi devam edecek bu serüven ..
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Son transferler belli oldu.

Arjantinli Broggi sol kanadı full kullanan bir oyuncu hucumcu bek özellikli. Sosibo'yu gönderdiklerine göre bir düşünceleri vardır.

Risp , Henrique uzun sakatlandığı için alındı sanırım ama bana hiç güven vermiyo.

MUhammed Hanifi niye alındı anlamadım. Sağ bek olarak Elyasa var Suat Baş var gerektiğinde Koray Çölgeçen var ilginç.

Mehmet Çakır - Ortasahada ihtiyacımız olan patlayıcı güç olur. Sağda solda ortada forvette her yerde oynama özelliği olan müthiş bir transfer. Bana görede şu ana kadar büyük takımlara gitmemesinin tek sebebi devamlılığının olmaması.

Hürriyet defansif olarak takımı sırtlayan ateşleyici güç. Adem Koçak deniyodu ama onu yollamadı sanırım Jurgen Rober.

Neyse artık hayırlısı olsun. Aykut - Mehmet Güven - Yaser - ALparslan içinde çok girişim oldu ama Galatasaray onları vermedi. Son dkda Ufuk transferinde kullandılar bu oyuncuları.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Jurgen Rober çok sürmez istifasını verir bence..Ya da Hikmet Hoca bırakırsa o geçer Ankaragücü'nün başına
    Şaka bir yana pek hoş görünmüyo bu tarz transferler..Yapılacaksa sezon başlamadan yapılmalıydı..Bazı şeyler daha ince düşünülebilirdi..

Nesil
    2007
    Yer
    34

Rober? ankaragücünemi geçti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Jurgen Rober hala Ankaraspor'un teknik direktörü, ortada birşey yok. Sadece bu gidişle Ankaragücünü başınada o geçer diyoruz.

Kişisel tahminim, bu takımla iyi bir başarı yakalarsa, Ankaragücü'nün en ufak başarısızlığında Ankaragücüne geçebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ankaraspor'dan gelen oyuncular oldu ya. O yüzden dedi sanırım erdem.

Ankaraspor Hürriyet'i göndermez diye bekliyodum ama adamlarda Theo azmanı var ondan rahatlar. Sağ kanat zaten Ömer Aysan oynuyo. Mehmet Çakır yerini genç oyuncuları var 91 doğumluydu sanırım adını unuttum onunla dolduracaklar.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Ankaraspor'dan gelen oyuncular oldu ya. O yüzden dedi sanırım erdem.

Ankaraspor Hürriyet'i göndermez diye bekliyodum ama adamlarda Theo azmanı var ondan rahatlar. Sağ kanat zaten Ömer Aysan oynuyo. Mehmet Çakır yerini genç oyuncuları var 91 doğumluydu sanırım adını unuttum onunla dolduracaklar.
    Doldurabileceklerini mi düşünüyosun İsot? Ben hiç düşünmüyorum. Ankaragücü zaten ahım şahım bir takım değildi. 4 tane yıldız oyuncusu gitti. Şimdi ancak düşmemeye oynarlar...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ankaragücü kadrosunda bulunan 2 futbolcuyla yollarını resmen ayırdı...

Kalabalık kadrosyla dikkat çeken Ankaragücü, forma şansı bulamayan futbolcularda Abdülaziz Solmaz ve Mustafa Er ile yollarını ayırdı...

Alacaklarını tahsil edemediği gerekçesiyle Futbol Federasyonu Uyuşmazlık ve Çözüm Kurulu'na (UÇK) başvuran Abdülaziz ile görüşen Ankaragücü yönetimi 50 bin TL karşılığında Abdülaziz'in mukavelesini feshetti. Hakan Kutlu'nun büyük umutlarla takıma kazandırdığı Abdülaziz, mahkemedeki davasını çekti...

Ankaragücü yönetiminin yine forma şansı bulamayan Mustafa Er ile de görüşerek anlaşmaya vardığı ve Konyaspor'dan gelen futbolcu ile de yolların ayrıldığı öğrenildi...

Ankaragücü yönetiminin, kulübü mahmeye veren futbolcularla görüşmeye hazırlandığı ifade edildi... Ankaragücü yönetiminin mahkemedeki davasını çekmeyen futbolcuları, talipli kulüp çıkması durumunda bonservissiz olarak verebileceklerini aksi tardirde Beştepe'ye gönderileceklerini futbolculara ileteceği kaydedildi...

Abdülaziz için Hakan Kutlu çok ümitliydi Denizlispor'a alırsa hiç şaşırmam : )

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ankaragücü Fransız bir hocayla görüşüyomuş şu anda. Anlaşma sağlanmak üzereymiş. Adını açıklamıyo yöneticiler.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ankaragücü'ne efsane hoca
    Uzun zamandır teknik direktör arayışını sürdüren Ankaragücü, ünlü Fransız hoca Roger Lemerr’de karar kıldı.

Milliyet Gazetesi'nin 18 Aralık 2009 tarihli bugünkü sayısındaki habere göre; Sarı-lacivertli ekip Lemerr ile prensipte anlaşırken Ankara’ya davet etti.

Tecrübeli hoca ile altı aylığına el sıkışıldı. Sezon sonunda memnun kalınması halinde yeniden anlaşma zemini aranacak. Öte yandan Lemerr’in yardımcılığına Ümit Özat’ın getirileceği öğrenildi.

18.12.2009

Kariyeri
    Oyuncu

* 1957-1960: Bricquebec
    * 1960-1961: St-Lô 1
    * 1961-1969: CS Sedan-Ardennes
    * 1969-1971: Nantes ! FC Nantes 1
    * 1971-1973: AS Nancy-Lorraine 1
    * 1973-1975: RC Lens
    Antrenör

* 1975-1978: Red Star
    * 1978-1979: RC Lens 1
    * 1979-1981: Paris FC 1
    * 1981-1983: RC Strasbourg
    * 1983-1984: Esperance Tunis
    * 1985-1986: Red Star 1
    * 1986-1996: 1 Fransa
    * 1997: RC Lens
    * 1998-2002 : Fransa
    * 2002-2008 : Tunus
    * 2008-Temmuz 2009: Fas

Umarım bu sefer anlaşma olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Bu şu uzun sarı saçlı hoca mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Roger Lemerre. Fransa'ya Euro 2000 kazandıran hoca.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Cidden iyi bir hoca.. Yararlı olabilir. Devre arasında takıma bakalım ne yapacak. Gerçi tanımıyor takımı ama..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Hele bi gelsin de.) ondan sonra yorum yapalım

Sayfa 11 / 34 İlkİlk ... 91011121321 ... SonSon

Mesaj Yetkileri