Sayfa 130 / 1204 İlkİlk ... 30801201281291301311321401802306301130 ... SonSon
3,871 ile 3,900 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Biz Tabata'ya 8 Milyon Euro verince çok oluyor. Galatasaray yedek kalecisi için 3 tane gelecek vaadeden isimden vazgeçmiş.

Bu arada oyuncuların yanı sıra para da verilmiş mi ?
    Mehmet Güven mi gelecek vaadediyor? Orkun kaç yaşında peki, nasıl bir gelecek vaad edebilir acaba? Yaser de verilebilir gayet normaldir, siz TAbata'yı alırken 8 milyon para veriyorsunuz ekstradan maaşı da var bu adamın. Ayrıca Tabata 29 yaşında. Biz Ufuk için 3 tane artık yedek bile olmayan oyuncu veriyoruz. Para olarak sadece maaşı ödeniyor ve 3 futbolcunun maaşından kurtuluyoruz, ki sadece Orkun'un maaşının Ufuk'un maaşından daha fazla olduğunu eminim diyebilirim. Ayrıca Ufuk 22 yaşında. Leo Franco'nun yaşını düşünürsek fazla kalmayacağı kesin gibi. Ondan sonra güven verirse Ufuk kaleye geçecek.
    Yok illa laf sokacam diyorsanız daha mantıklı yerlerden saldırın, komik oluyor çünkü...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by hakan769 View Post
    3 tane Gelecek vaad eden diyorsun
    Mehmet Güvenden bir halt olmaz
    Yaser Yıldızdan Bir halt olmaz
    Orkun Uşakdanda bir halt olmaz
    Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Evet 3ündende bi halt olmaz
    YanLış bi üsLüp bir haLt oLmaz ..

Ayrıca Yaser bu takıma ne ümitLerLe geLdi bunu herkes çok iyi biLiyo :=

Orkun geLdiğindede aynıydı

Mehmet geLdiğindede aynıydı

Hepsi geLecek vaadedendi yani ..
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Orkun 29 yasında yahu nesi gelecek vaadediyor?
    M.Güven yıllardır en cok sabır gösterilen oyuncu. Hatta taraftar arasında torpili var mı diye espriler dönüyordu. 22 yasında ve bu takımda oynayamayacagı belli.
    Yaser için "Gelecek vaadediyor" tanımı belki doğru olabilir. 21 yasında ve gerektiği kadar forma sansı bulamadı. Yalnız takımda oynayamazdı, Manisada kendini daha iyi gösterir. Gelecegi varsa sıçramasını yapar.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Gelecek vaad edip de hiçbir işe yaramazsa sonu böyle olur normaldir. Oynayabileceği kulübe gitti 3'ü de, Orkun geldiğinde nasıl bir gelecek vaad ediyordu Allah rızası için ya. Hadi YAser ediyordu, Mehmet Güven de altyapıdan başka yerden gelmedi ki...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu arada Yaser 21, Mehmet 22sini doldurdu, 22sine ve 23üne girecekler.

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Biz Tabata'ya 8 Milyon Euro verince çok oluyor. Galatasaray yedek kalecisi için 3 tane gelecek vaadeden isimden vazgeçmiş.

Bu arada oyuncuların yanı sıra para da verilmiş mi ?
    Murat Mehmet Güven geçtiğimiz yıl haketmediği kadar forma şansı buldu. Yetenekleri oldukça kısıtlı bir oyuncu. Galatasaray'da zaten oynayamayacaktı. Yaser de geçtiğimiz yıl şansını kullanamadı.Ben bu yıl ümitliydim ancak hazırlık kampında öyle bir performans sergiledi ki kendi kredisini kendi tüketti. Yaser'in bundan öte gideceğini de düşünmüyorum.

Orkun iyi bir yedek kaleciydi, ancak Ufuk ondan da iyi bir yedek kaleci.Hatta belki önümüzdeki yılların 1 numarası. Yaşının henüz 22 olması da gelecek için umut veriyor.

+700.000 Euro para verildiği söyleniyor. İbrahim Kaş'ın 1 yıllık kira ücreti olduğu söylenen 900.000 küsürlük rakama (ne kadar doğru bilmiyorum) bakıldığında oldukça cüz'i bir miktar...

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Mehmet Güven paf takimdan cikti ve kendini geliştiremedi
    Orkunu Aldik oda istenileni veremedi Yaser desen Büyük takım oyuncusu değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by TuRGuT BaŞ View Post

bu dediğinde haklısın ama şanslarını kullanamadılar bu dönemde şuan bu 3 ünü toplasanız değerleri 3m euro etmez hadi etti diyelim 1m da ekstra vermiş olsak manisaya bize 4 m avro ya mal olmuş olacak 30 yaşında ve gelecekte yarı fiyatına satama ihtimaliniz bile olmadığı tabataya 8m euro vermektense bence akla uygun bir transfer

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ayrıca 3 oyuncu verip 3ünün maaşının külfetinden kurtuluyoruz. 1 oyuncu alıyoruz. Üstüne kadrodaki şişkinlik azalıyor...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

evet üslup biraz yanlış olmuş

Yaser ümitlerle geldi eline geçen bu kadar şansıda harcadı gitti Orkun geldiğinde yine aynıydı ama Orkun gelecek vaad etmiyor 1980 Mayıs'ında doğmuş yani 29,5tan 30 yaşında bir oyuncu Mehmet'te alt yapıdan çıktı ama düz mantık bir oyuncu onunda pek geleceği yok...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Gelecek vaad edip de hiçbir işe yaramazsa sonu böyle olur normaldir. Oynayabileceği kulübe gitti 3'ü de, Orkun geldiğinde nasıl bir gelecek vaad ediyordu Allah rızası için ya. Hadi YAser ediyordu, Mehmet Güven de altyapıdan başka yerden gelmedi ki...
    1.si ben buna itiraz etmiyorum.Bu oyuncuLarın sonunun böyLe oLması gayet doğaL 2.si Orkun için geLecek vaadedenden ziyade oynayabiLecek bi kaLeci gözüyLe bakıLmadımı ? İkincisi aLt yapıdan geLdiğini bende biLiyorum a takıma yükseLirken bu oyuncu için ne dendi geLecek vaadeden bir oyuncu o zaman bu adam a takıma geLiyorsa bi yerden geLmiştir bence konuda siz hakLısınız fakat geLen genç oyuncuLar oynamassa köreriyor.. bknz Yaser , İlhan ParLak vs vs

Quote Originally Posted by hakan769 View Post
    Mehmet Güven paf takimdan cikti ve kendini geliştiremedi
    Orkunu Aldik oda istenileni veremedi Yaser desen Büyük takım oyuncusu değil.
    Mehmet'in nerden geLdiğini bende biLiyorum sonuçta bu takım'a geLdi aLt yapıdan .. Konu hakkında size karşı bi çıkışım yok sadece genç oyuncuLarın oynaması Lazım bunu beLirtmek istiyorum yukarıda yazdım zaten bunu ..

Quote Originally Posted by malakaci View Post
    bu dediğinde haklısın ama şanslarını kullanamadılar bu dönemde şuan bu 3 ünü toplasanız değerleri 3m euro etmez hadi etti diyelim 1m da ekstra vermiş olsak manisaya bize 4 m avro ya mal olmuş olacak 30 yaşında ve gelecekte yarı fiyatına satama ihtimaliniz bile olmadığı tabataya 8m euro vermektense bence akla uygun bir transfer
    Çok doğru bi tespit :=)

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Haldun Üstünel varken sırtımız yere gelmez.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by AirJeT View Post
    evet üslup biraz yanlış olmuş

Yaser ümitlerle geldi eline geçen bu kadar şansıda harcadı gitti Orkun geldiğinde yine aynıydı ama Orkun gelecek vaad etmiyor 1980 Mayıs'ında doğmuş yani 29,5tan 30 yaşında bir oyuncu Mehmet'te alt yapıdan çıktı ama düz mantık bir oyuncu onunda pek geleceği yok...
    ÜsLupta anLaştık diğer konuLardada anLaştık

Yahu bu Orkun'un yaşı o kadar varmıymış

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Az önce haberleri okudum ve gerçekten bu kadar sevinemezdim..
    M.Güven,Yaser,Orkun gibi takımda yer bulamayacak ve boş yere maaş ödeyeceğimiz 3 oyuncudan kurtulup yerine geleceğin 1 numarası Ufuk'u alıyoruz..Alpaslan maç tecrübesi kazanacağı bir takıma gidiyor (ki bence tek eksiği bu)..Üstüne bir de Necati sorunu halloluyor..Kadro şişkinliği kalmadı böylece..Çok çok mantıklı bir yol izlemiş yönetim..

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

çok faydali bi transfer yaptik 3 tane adamın maaşından kurtulduk kadro şişkinliği gitti geleceğin kalecisini aldik daha ne olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yaser için ne olumlu ne olumsuz görüşüm vardı, yolu açık olsun. Mehmet Güven için yapacağım tek yorum var, her ne kadar Turkcell kullanan biri olsam da OH BE ! diyorum.. xD Orkun yani eski deli kalecimiz, verdiği hizmet için teşekkür etmek gerek, onun da yolu açık olsun..

Ufuk geleceği parlak bir kaleci, umarım çok çalışır, kendini geliştirir ve kalemizi yıllarca korur.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    her ne kadar Turkcell kullanan biri olsam da OH BE ! diyorum.. xD

Burak burda bi ince var sanki

KoyuLaştırdımki herkes anLasın =)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oh be şu Mehmet ve Yaser'den kurtulduğumuza o kadar sevindim ki oh bee Ufuk ise sadece Fmden biliyorum.İnşaAllah yararlı olur.Zaten bu sene Leo oynar,seneye Allah Kerim...

Galatasaray kadro derinliğini çok iyi ayarladı. Hemen hemen her oyuncunun iyi bir alternatifi var.
    Ufuk ve caner çok yerinde transferler oldu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Üste para verilmemiş bu arada. İlk anlaşma Aykut + para seklindeymiş. Mesut Bakkal Aykut yerine Orkunu istemiş, para yerine de Mehmet ve Yaseri istemiş anlaşma sağlanmış.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Nee. kurtarıcımız mehmet güveni takasta mı kullanmışlar. kınıyorum bu yönetimi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

çok iyi oldu umarım ufuk ceylan rıjkaard ın elerinde muhteşem bir kaleci olurda kaleye yabancı kontejyanı gitmez hemde Türk milli takımına iyi bir kaleci daha gelir.Ayrca sonunda mehmet güveni sattık orkunda gitti yaser beklene patlamyı yapamamıştı inşallah manisada başarılı olur. Necatinin zaten varlığı yokluğu belli değildi kadronun sayısı aşağı indi iyi oldu. Fmde çok iyi bir takım olduk bu arada gerksizlerde gitti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mustafa Sarp (Bedelsiz)
    Gökhan Zan (Bedelsiz)
    Leo Franco (Bedelsiz)
    Ufuk Ceylan (Orkun+M.Güven+Yaser)
    Keita (8Milyon €)
    Elano (7Milyon €)
    Caner Erkin (Kiralık-140bin € + satın alma opsiyonu ile)
    ve Frank Rijkaard ile ekibi...

Her sezon üstüne koyarak çok iyi transferler yapıyoruz. Bu senede öyle oldu, çok iyi isimleri aldık. En iyi transferleri yaptık desek kimsenin itirazı olmaz. Adnan Polat ve yönetimi, başta Haldun Üstünel; hepsine helal olsun. Üstlerine düşeni fazlasıyla yaptılar. Top artık Rijkaard ve oyuncularında...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Evet aynen dediğin gibi. Bu takıma gelirken gelecek vaadediyorlardı , Ama artık etmiyorlar
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Evet aynen dediğin gibi. Bu takıma gelirken gelecek vaadediyorlardı , Ama artık etmiyorlar
    Aksini söyLemedim zaten orda beLirtmek istediğim nokta farkLıydı ..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Aksini söyLemedim zaten orda beLirtmek istediğim nokta farkLıydı ..
    Bende aksini dedin demiyorum zaten
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Arkadaşın orda demek istediği Ufuk'ta gelecek vaadediyo nolmuş ki sonu bu olcak..Bi nevi Ufuk transferini yanlış görüyo heralde...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by utku_hagi View Post
    Arkadaşın orda demek istediği Ufuk'ta gelecek vaadediyo nolmuş ki sonu bu olcak..Bi nevi Ufuk transferini yanlış görüyo heralde...
    OynatıLmassa yanLış görüyorum eğer oynatıLacaksa çok çok iyi transfer ..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Transferde en cok sevindigim nokta ise gereksiz oyunculardab kurtulmus olmamız .
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    34

Galatasaray’ın Yeni Transferi Caner Erkin Galatasaray TV’ye Özel Açıklamalar Yaptı.

Galatasaray’a hoşgeldin. İlk düşüncelerini alabilir miyim?

Galatasaray’a geldiğim için çok heyecanlıyım. Zaten uzun bir transfer dönemi geçti. ben de tabi ki Galatasaray’a gelmek istiyordum. Şuan burada olduğum için çok mutluyum

Peki ne zamandır Galatasaray Kulübü’yle görüşüyordunuz?

Uzun süredir görüşmelerimiz sürüyordu ama transfer son dakikada gerçekleşti. Kulüple biraz sorunlar yaşandı ama en sonunda tabi ki Galatasaray bu problemlerin hepsini çözdü. Galatasaray’a geldiğim için çok mutluyum.

Frank Rijkaard ve teknik ekibiyle çalışacaksın. Neler düşünüyorsun?

Rijkaard gibi bir hocayla çalışmak çok büyük bir şans. Bana çok büyük gelişmeler sağlayacağına inanıyorum. Takım olarak da Galatasaray camiası çok büyük bir camia. Buraya geldiğim için çok mutluyum.

Galatasaray önemli transferler yaptı. Birçok oyuncunun iyi frikik özelliği var. Frikik kullanma şansını nasıl değerlendiriyorsun ?

Tabi ki Galatasaray bu sene çok büyük transferler yaptı. Çok iyi bir takım kurdu. Elano olsun Keita olsun çok büyük oyuncuları var. Hocamız bana şans verirse tabi ki frikikleri atmayı isterim.

İlk 11’de oynama şansını nasıl değerlendiriyorsun?

Bu hocamızın vereceği bir karar ama sonuçta ben iyi olduğum sürece bana şans vereceğine eminim.

Senin görüşüne göre Arda Turan Türkiye’nin en iyi oyuncularından biri. kendisiyle Manisaspor’da da oynadın. Galatasaray’da şimdi beraber oynayacaksın. Neler söyleyeceksin?

Arda Turan bence çok yakın süre içinde Avrupa’da oynayacak bir oyuncu. Ben de onun Avrupa’da oynayacağına inanıyorum. Onun hedeflerinin de Avrupa olduğuna inanıyorum. Tabi ki ben de Galatasaray’a geldim. Manisaspor’da da beraber oynadık. İnşallah burada çok iyi işler yapıp Galatasaray’ı bu sene şampiyon yapmak istiyoruz.

Galatasaray’da hedeflerin nelerdir?

Şu anda bir senelik kiralık olarak geldim, satın alma opsiyonlu. Burada bir senede çok iyi performans gösterip bu opsiyonu kullanıp bonservisimin alınmasını istiyorum. Uzun süre Galatasaray’da futbol oynamak istiyorum.

Galatasaray taraftarlarına neler söylemek istersin?

Galatasaray çok iyi bir takım. Bu takıma sonuna kadar güvensinler. zaten artık çok iyi gidiyoruz. Ben de elimden gelen her şeyi yapacağım takımımız için. inşallah bu sene şampiyonluk yaşatacağız.

Fizik kondisyon olarak hazır mısın?

Sadece 3 maçtır kadroda değilimdim ama a takımla antrenmanlara çıktım. Hocam şans verirse hiçbir problem yok, oynayabilirim.

http://www.galatasaray.org

Mesaj Yetkileri