1 ile 30 arası toplam 83 sonuç

Konu: Ateş ile Barut [ Galatasaray & Fenerbahçe ] Asrın mücadelesi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by bnmv View Post
    saolasın kardes hepımızın bıldıgı gıbı fenerde duzgun bi dmc yok mc olarak da emre var ama o da o kadar ıyı değil... ondan bi velosodur kostum pesınden ona 27 vercegime eduardo costayı ılk 11 yapıp miranda+Ml ya da mr alabılırdım ama her sey ani gelişti aslında legrottaglıe yı cok cok ucuza juveyle anlasmıstım o kadar övdüm ettım maasa para aktardım juvede aldıgının 4 katına yakın verdım yıne de gelmedı o gelseydı hıc bı sorunumuz kalmazdı aynı sekılde chıellını ve camoranesı de aynen bu sekılde gelisti
    cagrı bence gayet guzel transferler yaptı ama kadrosu zaten forvet dolu keske onlardan 2 sını almayıp dırek gıgnacı alsaydı dıye dusunuyorum ben.. siz ne dersiniz?
    bir de aziz yıldırım hep ek butce ya da ek maaş veriyordu. bu oyunda hiç vermiyor gruplara kaldık o kadar para aldık yıne de bıraz olsun vermedi...verse mehmet topuzla ımza asamasındayım 10 trılyona alcam,rivasi zaten almak uzereyım onu da alcam bir de ml dusunuyorum ama ugur boral cok formda 7.70 ortalamayla oynuo adam
    Tabi birde Hasan Şaş var

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Tabi birde Hasan Şaş var
    ahahaha laf atma olm adama belese aldım haftalık sdc 7 kusur verıyorum fena yedek deıl 7 kusur ortalaması var

Mesaj Yetkileri