Bence Beşiktaşla unutulmaz bir başarı elde etmeden ayrılma.Türkiye ligi bilmiyorum herkes aynı fikirdemi ama benim için en zevkli lig.
Bu arada rica etsem Alex Teixeria'nın profil resmini koyabilirmisin?Gelişme nasıl olmuş merak ediyorum![]()
Beşiktaş ile devam etmeliyim
Artık başka bir takıma geçmenin zamanı geldi
Kariyeri tamamen sonlandırmalıyım
Bence Beşiktaşla unutulmaz bir başarı elde etmeden ayrılma.Türkiye ligi bilmiyorum herkes aynı fikirdemi ama benim için en zevkli lig.
Bu arada rica etsem Alex Teixeria'nın profil resmini koyabilirmisin?Gelişme nasıl olmuş merak ediyorum![]()
Tabi kardeşim birazdan ekliyorum Alex Teixeria'nın resmini
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
teşekkür ederim kardeşim
daha kariyerimin ilk mesajında belirttiğim gibi , açtığım ilk kariyer ve muhakkak bazı hatalarım oluyor.uyardığın için teşekkür ederim sağol![]()
Last edited by erebosss : 02.Eylül.2009 at 04:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Malesef evimizde tur için avantajlı bir skor elde edemedik..Son dakikada Wijnaldum'un frikiği direğe takıldı..Hemen arkasından Audel karşı karşıya kaçırınca turu zora soktuk..Roma'da maşallah öyle bi defans varki bütün maç duvara çarpıp çarpıp geri döndük
![]()
[quote=erebosss;1540016]Tabi kardeşim birazdan ekliyorum Alex Teixeria'nın resmini
.
.
.
teşekkr ederim.bekliyorum![]()