Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kariyer sizce nasıl devam etmeli ?

Voters
55. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş ile devam etmeliyim

25 45.45%
  • Artık başka bir takıma geçmenin zamanı geldi

21 38.18%
  • Kariyeri tamamen sonlandırmalıyım

9 16.36%
1 ile 30 arası toplam 750 sonuç

Konu: Beşiktaş 6. Sezon ... Yeni kadro tek hedef

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Bence Beşiktaşla unutulmaz bir başarı elde etmeden ayrılma.Türkiye ligi bilmiyorum herkes aynı fikirdemi ama benim için en zevkli lig.
    Bu arada rica etsem Alex Teixeria'nın profil resmini koyabilirmisin?Gelişme nasıl olmuş merak ediyorum

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Bence Beşiktaşla unutulmaz bir başarı elde etmeden ayrılma.Türkiye ligi bilmiyorum herkes aynı fikirdemi ama benim için en zevkli lig.
    Bu arada rica etsem Alex Teixeria'nın profil resmini koyabilirmisin?Gelişme nasıl olmuş merak ediyorum
    Tabi kardeşim birazdan ekliyorum Alex Teixeria'nın resmini
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by TuRGuT BaŞ View Post
    ÖnemLi değiL .. KırıLma faLan gibi bi durum söz konusuda oLmaz zaten biz biLe kendimizLe makara yapıyoruz Türkiye Kupası iLe aLakaLı Ama o resimde sorun yaşardın uyarı butonuna ben bastım iLerde sorun oLmaması için .. ResimLer kariyere zevk katar ama kariyerinde başka resimLerin veya tartışmaLarın oLmaması için o resmin gitmesi Lazımdı çünkü o güzeL bir kariyerin var bozuLmamaLıydı
    teşekkür ederim kardeşim
    daha kariyerimin ilk mesajında belirttiğim gibi , açtığım ilk kariyer ve muhakkak bazı hatalarım oluyor.uyardığın için teşekkür ederim sağol
    Last edited by erebosss : 02.Eylül.2009 at 04:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Malesef evimizde tur için avantajlı bir skor elde edemedik..Son dakikada Wijnaldum'un frikiği direğe takıldı..Hemen arkasından Audel karşı karşıya kaçırınca turu zora soktuk..Roma'da maşallah öyle bi defans varki bütün maç duvara çarpıp çarpıp geri döndük

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

[quote=erebosss;1540016]Tabi kardeşim birazdan ekliyorum Alex Teixeria'nın resmini
    .
    .
    .
    teşekkr ederim.bekliyorum

Mesaj Yetkileri