Howard'ın takla atıp ateş etmediği kaldı o yüzden 7.8 ile haftanın en şık futbolcusu seçiyorum ben.
nannar [Tottenham]
Prince2005 [Porto]
BeaT [Lyon]
Notts County96 [Fiorentina]
Corpus [Everton]
mehmet ocal [Villarreal]
MaliKaya [Man City]
Haygary [Valencia]
Ümit [Sevilla]
Alicanfmfan [A. Madrid]
DisCo
Howard'ın takla atıp ateş etmediği kaldı o yüzden 7.8 ile haftanın en şık futbolcusu seçiyorum ben.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
hala bana oy verenler olduguna göre ligin şampiyonu man city ama gönüllerin şampiyonu biz olduk![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Yok be abi. Biz her turlu yolumuu buluruz
Ne sansi biz buna tecrube diyoruz artiz.
Yav hashus her mesajinda illa City'i yendigini yazcan ha. Sampiyon olsan yazmassin bu kadar
Ozzy adamimsin![]()
Rezil Olduk.
Oğuzcan ÖZEL Emekli Oldu !
Şimdi gerçekleri açıklama zamanı
-Ligin başından beri MaliKaya'nın kazanacağını biliyordum,ona bol bol peşkeş çektim.
-Jovetic kız arkadaşıma sarktı kendisinin ayağını kırdık,maç yapamayacak o akılsız.
-Lig boyunca takımımı tam kadro göremedim pardon barda tam kadroyduk.
-En büyük olaylardan biri,asistanım Kutluhanla 18 haftada 36 kız arkadaş yaptık,rekor kırdık.
-Nannar'ın ligi alamayacağını kendiside biliyordu.
-Mutu gol kralı oldu,ona bol bol sigara hediye edeceğiz.
-Ve en çok merak edilen açıklama.Fréy insan değil.Stadımıza 28 yıl önce ufo düştü bebeği araklayıp kaleci yaptık
.
-MaliKayanın en büyük taraftarıydım gruplarımız arasında dostluk bile oluştu.
-Lauri Dalla Vale berbat bir insan.
-Lig kupasını alacaktık,mafya engel oldu.
-Emekli olma sebebim ise Floransa'da domates yetiştirecek yer yok Ünye'deyim artık 1-2 futbolcu götürsek Lauri abi.Tamam abi Fréy'i alıp gidiyorum
.
man city e başarılar
Last edited by lappino : 03.Eylül.2009 at 05:56
nannar abimiz bizi hayal kırıklığına uğrattı valla
ben nannarın şampiyon olacağını düşünmüştüm sezondan önce
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
MaLi abiden son ssleri bekliyoruz.
Evet heyecan ve merak içerisindeyiz![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Taraftar kusura bakmasın ama ligin ilk devresinde inanın takımla ilgilenemedim... Herşeye rağmen 2. devre toparlandık ama bu kez de son haftalarda üst üste sakatlar geldi... Son oynadıgım Atl. Madrid maçında kadroda yer alan 4 DC'nin hepsi sakattı ve ön liberoları oynattım DC'de
Bu gece yaşanan ufak bir tatsızlıktan dolayı ligin son 2 haftasını oynamadan mali devam edecek
Lig sonu puan durumunda ligde kaçıncı oluruz bilemeyeceğim ama Bu lig bizim için çok güzel ve zevkli geçti
Önemli olan kazanmak değil katılmaktı...Ligde yer alan tüm kardeşlerime katılımlarından ve devamlılıklarından dolayı teşekkür ederim...Keşke bu gece yaşanan tatsızlık da yaşanmasaydı ama bazı kardeşlerimiz daha dogrusu bir kardeşimiz maçta yenilmeyi çok önemseyerek etmemesi gereken laflar etti rakibine...bu yüzden tadımız kaçınca ligin son 2 haftasını tatilde geçirmeye karar verdik ve hepimiz topluca Miami sahillerindeyiz
![]()
![]()
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
TURKSPORTAL CHALLENGE LEAGUE TURNUVASI GENEL DEĞERLENDİRME
Kulübümüze Ciddi Anlamda Yapılan ve Prestiji Büyük Olan Turnuvaya Katılmaktan Son Derece Gurur DuydukTakımımızın Başına Türkiyede Kariyeri Parlak Mehmet Hocamızı Bu Özel Turnuva İçin Tam Yetkiyle Kendisine Görev Verdik O da Saolsun Bizi Mahçup Etmedi ve Ekibiyle Beraber Turnuvanın En İyi Oyununu Sergileyen Takımlardan Olduk Çok Şanssız Maçlar Kaybetmemize Rağmen Aldığımız Derece Bizim İçin Hiç Azımsanmayacak Derece de Önemli Bir Başarı Oldu Ligde Önemli Takımlar ve Saygın Menejerler Arasından İlk 4'te Bitirmek Bizim İçin Güzel Bir Turnuva Oldu
Biraz Şansımızda Olsaydı Ligi Zirvede Şampiyon Olarak Tamamlamamız İçten Değildi
Bize Bu Başarıları Yaşattığı İçin Teknik Direktörümüz Mehmet Öcal ve Ekibi Yunus Hocaya Sonsuz Şükranlarımızı Sunuyoruz Kendileri Bizim İçin Ayrı Bir Öneme Sahipler Bunu Kendileride Biliyor
Ayrıca Turnuva Organizasyonuda Ufak Tefek Aksaklıklara Rağmen Herkes Elinden Geldiğince Sağduyuluydu ve Herkes Elinden Geleni Fazlasıyla Yaptık Tek Tek Turnuvaya Katılan Menejerlere Anlayışları İçin Teşekkür Ediyoruz
Fernando Roig AlfonsoVILLARREAL C.F BAŞKANI
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Öncelikle bize böylesi bir ligde yer alma zevkini yaşatan herkese teşekkür ederim.Daha sonra beni asistan menajerliğe getiren Mehmet abime teşekkür ederim.
Birlikte takımı idare ettik ve güzel maçlar çıkardığımızı düşünüyorum.Fena puan toplamadık.Bazen şanssız,bazen kendi hatalarımızdan dolayı puan kaybetsekte çok güzel bir lig oldu.Şampiyon'u kutlarım,diğer arkadaşları da verdikleri mücadeleden ötürü tebrik ederim.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
bu güzel ligi bize yaşattığınız için taraftarlada size teşekkür ve minnetlerini sunuyor.şampiyonu tebrik ediyoruz
..Lig Değerlendirmesi..
Belkide bu ligin en şanssız takımı bizdik.. Önce menajer ile anlaşmazlıklar yaşadık, belli bir süre takımın başında bulunamadık.. Ardından bizim takımın başında olmadığımız günlerde Simao,Maxi Rodriguez ve Forlan'ın satıldığını öğrendik ve bir kere daha yıkıldık.. Son haftalara doğru King_Theoden gibi büyük bir ustayı takımımızın ekibine aldık ve Rijkaard-Neeskens gibi bir ikili oluşturduk.. Buradaki Rijkaard rolünü üstlenmeme rağmen Neeskens olmasaydı yarım kalırdık.. Neyse ligi böyle zorlu koşullarda son haftalarda bir galibiyet,bir mağlubiyet sistemiyle kapattık iyi bir lig oldu,organize eden nannar abime ve onun kadar emeği olan Malikaya abime teşekkürlerimi sunuyorum.
2. sezon devam edecekmi edecekse düşenler ne olacak ?
Devam etmeyeceğiz,Mehmet Ali abinin son ssleri eklemesini bekliyoruz.
Hasan Hocam Dinarspor kariyerinin devamını bekliyoruz![]()
Hayırlı olsun şaibeli bir ligi geride bıraktık
Federasyonu istifaya davet ediyorum..
Bu arada bende değerlendirme yapacak olursam;
Bir objektif ve doğru gazeteci olarak takımların yönetici ve menajerleri kendi egoları bu takımları bitirmiştir. Medya ile geçinmesini bilmiyorlar. Hepsini istifaya davet ediyorum. Son haftadan sonra bir daha sezonu devam ettirmesinler.![]()
Çorbaya tuz atmak eğlenceliydi, 8 kişiye birden laf yetiştirmek zor oluyor ama bir dahakine baştan gelin teker teker gelinde FM nasıl oynanırmış öğrenin![]()
Fiorentina'da İsim Değişikliği !
Fiorentina artık Şikerentina olarak anılacak.İsteyen Peşkeşrentina diyebilir
.Şike ve Peşkeş olarak ligi süper geçirdik,mafyadan 25 milyon € kaptık
![]()
.
Muhteşem bir organizasyon olmuş yapımda ve yayında emeği geçen herkesi tebrik ediyorum...
e başlık kapatılsın o zaman artıkcess Dinarspor kariyeri kapandı
açılmaz artık o... fm 2010 da döneriz...
ödülü burdan mı kazandık![]()
Şampiyooon
Tebrikler Şampiyon![]()