1 ile 30 arası toplam 322 sonuç

Konu: Neredeyse Fm2010 => Fm2009-2010 Güncelleştirmesi V4

Hybrid View

Quote Originally Posted by erhanksk View Post
    war kardes war bundan bı oncekı yamada war. bunu db ye atıorum ama gozukmuyo. arkadasların dedıgı gıbı yapıyorum V4 u sılıyorum we dıger yamayla aynı ısımde oldugu ıcın o klasorun ıcıne atıyo mesela clıent.dab olusturuyor
    anlarr gibi oldum :d işe yarar mı bilmiorum ama dier yamayı oradan kes al başka bi kenara koy sadece V4 kalsın orda..yani V4 ü silince Fm2009-2010 yazan klasör kalsın db nin içinde..bi dene
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Larva13 View Post
    biri banada yardım etsin, bu klasörü db içine attım, V4 yazan yeri sildim, sonra sitedeki 9.3.0 yazan db yide indirdim belgelerimdeki db klasörüne attım, ikisinide görmüyor, ilk defa güncelleme yapıyorum sorun nedir sizce

Bir yardımcı olacak arkadaş yokmu :S
    9.3.0 yaması resmi yamadırr..o yüzden setup şeklinde olması gerekirr.yani klasör deilde setup şeklindedirr..öylee deil mi?
    öyle die biliorum we bu durumda yüklemen gerekirr..db içine bişey atmıosun indirdiğin yamayı normal oyun yükler gibi yüklüosun.
    (notyunun orjinalse bu yamayı yükle sorun olmaz ama eğer deilse hiç bulaşma snra açamazsın..bulaşmak istiosanda orjinal oyun olmalısın..korsana hayır!)
    Last edited by atukya : 03.Eylül.2009 at 05:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

atukya hocam supersın cok tesekkyur ederım sana

Mesaj Yetkileri