Diyelim ki ben buraya hiç gelmeseydim. Hiçbir yöneticide bakmasaydı. Hakkını kendi kendine arıyor olacaktı.
Bende diyorum ki hakkını arayacağın ilk mekan burası değildi. Ben sormadan önce kendi kendine yazarken ki kısımları kastediyorum.
Derdini bize anlatıyor demişsinde...Bunu sana söylediğini hiç sanmıyorum. Ne demek istediğimi dile getirdiğimi düşünüyorum. Tabi o mesajın üzerine yazmam çelişiyormuşum gibi izlenim doğurdu buda doğrudur. Yönetime ulaşılırsa uyarının sebebi izah edilir ve varsada bir yanlış düzeltilir.
Uğur Dündar'ın meşhur lafı vardır. Havada uçan kuşta biliyor ki yönetime yazıyor bunu. Gerisini tartışmak anlamsız. Konu burada kapanırsa iyi olacağı kanaatindeyim.![]()
Günaydınlar.
Hoşbuldum da bir kaosa düşmüşüz gibi.
Neyse hayırlı iftarlar herkese.
Rilaks gençler rilaks, gerilmeye gerek yok.
Merhabalar...
"YÜCE ATATÜRK"
Let the sun shine, let the sun shine in.
Nedense bunu söylemek geldi içimden.
Selmalar.....
İyiyim herhalde, iyi gibiyim diyeyim.
"YÜCE ATATÜRK"
Yemek biraz fazla kaçtı galiba, miğdemde, o engelliyor olabilir.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
İşte o zaman iyi olurum, fazla da iğrençleşmeden konuyu değiştirelim derim.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bu saatte ben bile yatmıyorum yahu.
Hadi iyi geceler, sorunsuz halledersin kaydını inşallah.
"YÜCE ATATÜRK"
Çok iştah açıcı bir sohbet oluyor![]()
![]()
Ah El Pırtıkcım bırakıyosun buraları çok fazla son zamanlarda,yakında seni kapı dışarı ederler buradan![]()
![]()
Az kaldı az, devireceğiz onu.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bence abisi gardınızı alın son zamanlarda pek sesi çıkmıyor,gizli harekat planları olabilir![]()
![]()
![]()
Onun her yeri plan olsa ne olacak, ondan korkan ondan beter olsun.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
En son iftara giderken görüldü bir dahada haber alınamadı abisi, senin adaşın olan benim kankamdan şüpheleniyorum![]()
![]()
![]()
Evet, tenhada yakaladıysa, birikmiş hesabını kesmiştir, yazık olmuştur bizim El bartoya.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Kaan abi imzan yanlış msnde söyledim sana.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Abi lütfen, İsmail'in gereksiz alınganlığını gidermek için destek alanına mesaj yazdım, bu konuyu büyütmeyelim, imzanı değiştirirsen sevinirim çünkü nasıl ki 6s, f5 B.Jimnastik gibi yazımlara izin vermiyorsak, bu şekilde Göztepe yazılmasına da izin vermeyiz.
Üstelik ben Karşıyakalıyım yani.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Selamlar..
Kaan abi pc başında değil şuan.Gelince cevaplar![]()