Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 83 arası toplam 83 sonuç

Konu: Ateş ile Barut [ Galatasaray & Fenerbahçe ] Asrın mücadelesi

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

De Sanctis'in çekirdek çıtladığı maçı çok rahat bir şekilde kazandık.Takım kendine geliyor. Vukcevic penaltıyı kaçırdı,ardından sakatlandı,kondisyonu çok düştü.Hemen peşine Kewell sakatlandı.25.dakika'da 2 oyuncu değişikliği yapmak zorunda kaldık.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    crash Dumps Allah Belanı Versin
    Last edited by webcagri : 02.Eylül.2009 at 18:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    offfff offf gule oynadıgımız maclardan sonra anında CRASH DUMPS HATASI VERDI:@ deliricez kaydetmeye fırsat vermeden tak dıye crash dumps... gel de zevk al sımdı... aynı macları bı daha oyna..
    Last edited by bnmv : 02.Eylül.2009 at 18:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

UEFA Kupasında Rakip Rapid Wien

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ben oyunda zamanıyla 3 günde bir alıyom sizinki birkaç ay dayanmış yine

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Yok ne birkaç ayı.Sürekli save yapıyoruz olası bir aksiliğe karşı olsun diye.Tam ss aldıktan sonra hata verdi lanet olası aşağılık serseri

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

iki takımda iyi e artık gignacı bekliyos

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Gignac'ı kesin alıcam.Fakat crash dumps'tan sonra Erkin laptoptan bağlanıyordu.Elektirikler kesilmiş.Ardından laptop'un şarjı bitince yine yarım kaldı oyun

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Ankaraspor derbeder oldu

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Andre Pierre Gignac 6 milyon Euro karşılığında Galatasarayımıza transfer olmuştur.Kamuoyuna duyurulur.

İlhan Parlak ve Can Arat Galatasarayımıza transfer olmustur.2 oyuncunun toplam maliyeti 1.200.000 Euro'dur.Hayırlı olur inşallah
    Last edited by webcagri : 03.Eylül.2009 at 22:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ya kardeşim şuna Euro deyip durma ya, başından beri okuyorum , Linderoth 7, Lincoln 11 milyon euro demişsin dedim noluyo hile mi var nedir, meğersem YTLymiş :S Madem Euro'ya alışmışsın o kadar, Euro'ya ayarlayıp oynasana ? xS

rahat mac oldu.. takımımı kutluyorum cok iyi oynadık tek sorun ugur boral 1 ay sakatlandı:S alternatıfı yok (hasan sas oynıcak mecbur)

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ve... Nelson Rivas Fenerbahce'de transfer donemının bıtmesıne saatler kala Erkin Işık bombayı patlattı 2.2 mılyon tl ye Rivas Fenerbahcede
    Last edited by bnmv : 03.Eylül.2009 at 23:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Ya kardeşim şuna Euro deyip durma ya, başından beri okuyorum , Linderoth 7, Lincoln 11 milyon euro demişsin dedim noluyo hile mi var nedir, meğersem YTLymiş :S Madem Euro'ya alışmışsın o kadar, Euro'ya ayarlayıp oynasana ? xS
    Hile çocukların yapacağı birşeydir.Bu konuda rahat olabilrsin kardeşm.Bende Euro'ya ayarlı.Euro bazında transfer yapıyorum.Erkin YTL bazında yapıyor.Bi yanlışlık yok.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Last edited by webcagri : 03.Eylül.2009 at 23:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yuhhh o euro bile değil, Pound o :S :S Ya kardeş ne yapmışsın sen, ben 3.5 M Euro'ya satışa koyduğumda elimde kalıyor Linderoth, sen 7 Milyon Pound'a yani yaklaşık 12 M Euro'ya yollamışsın :S

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Yuhhh o euro bile değil, Pound o :S :S Ya kardeş ne yapmışsın sen, ben 3.5 M Euro'ya satışa koyduğumda elimde kalıyor Linderoth, sen 7 Milyon Pound'a yani yaklaşık 12 M Euro'ya yollamışsın :S
    Versiyonun kaç senin?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Versiyonun kaç senin?
    9.3.0 'a kadar bütün versiyonlarda oynadım, en fazla 4 küsür M euro'ya yollayabilmiştim Linderoth'u. Yahu neler var orda neler, Volkan Yaman hangi dünyada 3.5 M Pound ediyor Sonra ben Nonda'yı 875 K Euro gibi bi fiyattan yukarısına gönderebildiğimi bilmem, nasıl 4.5 M Pound olmuş valla biri bana taktik versin bu konuda

arkadasım oyundan oyuna bır cok sey fark edıyor... oyuncuların ozellıklerınden tut,transfer paralarına kadar...
    çağrı hilenin h sini yapmıyor, ben şahidim ve kefilim..

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Versiyon 9.1.Yaptığım tek şey takımın başına gelir gelmez belli oyuncuları hemen satılık listesine koyup,ertesi gün klüplere önermek Başka da bişey yapmıyorum ekstradan.

aslında cok rahat bir mactı 1 key pozısyonları var... cok komedı bı gol yedık... golu anlatayım: balili sagdan TEK BAŞINA geldi onder agır kaldı,r.carlos kademeye gırdı oyle dıbınde onunla beraber kostu, sonra bı anda herkes balılyı bıraktı sag koseden 0 a ındı ordan ceza sahasına gırdı 6 pasa yurudu 6 pastan vurdu gol.. sanırım bug oldu 5 kısı durdu harkeet dahı etmedı:@

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    2 gun sonra şampiyonlar ligi grup macım var kadıkoyde.. ılk 18 den 8 kişinin sakat olması bni düşündürüyor takım yorgun.. ve sakat cok bakalım napcaz.. hadi hayırlısı
    Last edited by bnmv : 04.Eylül.2009 at 00:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Fenerbahçe yi yöneten arkadaşa başarılar dliorum.oynanan maçlardan sonra sezon sonunu görür gibiyim.Şampiyon Fenerbahçe olacak gibi

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Bravo Çocuklar

Quote Originally Posted by feneraydin View Post
    Fenerbahçe yi yöneten arkadaşa başarılar dliorum.oynanan maçlardan sonra sezon sonunu görür gibiyim.Şampiyon Fenerbahçe olacak gibi
    saol kardesım daha cok erken ama takımıma ve kendime guvenıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İzmit

Gignac süper olmuş. Toparlanmamız gerek.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

o euro(€) değil o ingiliz parası £ kardeş

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by tugycan View Post
    Gignac süper olmuş. Toparlanmamız gerek.
    Biraz dürüst olmak gerekirse oyundayken oyuna tam konsantre olamıyorum.Hayatımda yaşadığım en kötü sezon girişini yaptım.Bir şekilde durumu toparlayıp üst sıralara en kısa yoldan çıkmamız gerek.Forvette 2 Fransız oldu.Umarım uyum sağlarlar.Teşekkür ederim.
    4-1-2-1-2 oturursa çok iyi olcak.Yoksa 4-2-3-1 ile devam edicem.2 Fransızdan birisi 11'e Fransız kalıcak.Bu da beni çok üzücek
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Haygary View Post
    o euro(€) değil o ingiliz parası £ kardeş
    Biraz geç farkettim yahu tamam
    cehaletimize verin
    Last edited by webcagri : 04.Eylül.2009 at 04:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri