Sayfa 6 / 11 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 322 sonuç

Konu: Neredeyse Fm2010 => Fm2009-2010 Güncelleştirmesi V4

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yama 9.03 üzerine kurulmalıdır. Eğer oyunu illegal yollarla edindiyseniz, ortaya çıkacak sorunların çözümünü bu sitede bulamazsınız çünkü c.rack ve muhteviyatı hakkında sitede bilgi almak ve bilgi vermek yasak.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tamam Usta Bilgilendirme İçin Saol .

Pardon serkan kardeş bi anlık gafletle öyle konuştuk.Millet olarak sabırsız bi milletiz kusura bakma

Defoe,çalışma müthiş kardeşim bazı ufak hatalar var tabi mesela Lincoln olayı ya da İspanya kral kupasında eski düzendeki gibi Valencia-Real Madrid maçı oynanması gibi.Ama yinede eline sağlık gerçekten Fm 2010 öncesi iyi oldu bu çalışma.

Quote Originally Posted by ForeverFener View Post
    Pardon serkan kardeş bi anlık gafletle öyle konuştuk.Millet olarak sabırsız bi milletiz kusura bakma

Defoe,çalışma müthiş kardeşim bazı ufak hatalar var tabi mesela Lincoln olayı ya da İspanya kral kupasında eski düzendeki gibi Valencia-Real Madrid maçı oynanması gibi.Ama yinede eline sağlık gerçekten Fm 2010 öncesi iyi oldu bu çalışma.
    lincoln gs nın bonservisli futbolcusu degıl mı nedir yanlıs olan

Quote Originally Posted by tubilicino View Post
    lincoln gs nın bonservisli futbolcusu degıl mı nedir yanlıs olan
    Şu anda gs de oynayabilcek konumda mı lincoln ? hem frankfurta veya herhangi bir takıma kiralık verilecegi söylenmişti.Bu olmasa bile Lincoln Yok durumunda gösterilebilirdi diye düşünüyorum.Sonuçta oyuncu gs kulübüne adımını atmadı ne zamandır.

Ellerine sağlık DEFOE. Süper bir çalışma gerçekten. Tek başına harika bir iş başardın bence.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Emeğine teşekkür ederiz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Saolasın.
    Bende sana bir soru sorıyım;
    Lincoln herhangi bir takıma gittiğinde Galatasaray para kazanıcak mı sence?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Emeğine teşekkür ederiz.
    Saolasın...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Ellerine sağlık DEFOE. Süper bir çalışma gerçekten. Tek başına harika bir iş başardın bence.
    Eyvallah kardeşim saolasın.
    Last edited by *(DEFOE)* : 04.Eylül.2009 at 02:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

saolasınnn

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Atasagun View Post
    Emeğine sağlık... 2010 çıkıncaya kadar oyalar bu yama....
    Eyvallah saolasın.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by burak52 View Post
    öncelikle emeğine teşekkür ediyorum herkesin ama aklıma takıldı burdaki finanslar düzeltildimi yani türk takımlarının finansı 9.0.3 teki gibi mi yok değiştirilfi mi
    Saolasın.
    Türk takımlarının finansları transfer hareketlerine göre düzeltildi. Yani;
    Kayserispor, Ankaraspor ve Gaziantepspor un finansları ciddi düzeyde iyileştirildi.
    Fenerbahçe nin denge bütçesi iyileştirildi.
    Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Sivasspor un transfer ve denge bütçeleri minimum düzeyde iyileştirildi.
    Last edited by *(DEFOE)* : 04.Eylül.2009 at 02:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

kardesım bu turksportal masaustunu kullanıyom ben 9.3 guncellemesı var sımdı ben bunu ındırdım v4 ü sildim ama görmüyor neden olabilir

öncelikle yapanin ellerine sağlik ve sorunu çözmeme yardimci olan forumdaki arkadaşlara da teşekkürler..

emeği gecen herkese teşekkürler

teşekkürler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cihanozcan View Post
    kardesım bu turksportal masaustunu kullanıyom ben 9.3 guncellemesı var sımdı ben bunu ındırdım v4 ü sildim ama görmüyor neden olabilir
    belgelerimdeki db klasörünü komple kaldır pc den.
    Daha sonra tekrar aynı yere yeni bir db klasörü oluştur güncellemeyi "v4" silinmiş biçimde atıp tekrar dene.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Sercan151 View Post
    öncelikle yapanin ellerine sağlik ve sorunu çözmeme yardimci olan forumdaki arkadaşlara da teşekkürler..
    Saolasın. Keyifli kariyerler dilerim.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by slentking View Post
    emeği gecen herkese teşekkürler
    Saolasın...
    Last edited by *(DEFOE)* : 04.Eylül.2009 at 03:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

17. Default

Sorun yaşayan arkadaşlar klasör adının sonundaki v4 kısmını silin problem çözülüyor.Herkese ii oyunlar...

Forumlarımızda Bir Başka Sitenin Reklamını Yapmak YASAKTIR!...

TSI Yönetim..
    Last edited by barahir : 07.Eylül.2009 at 19:50

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ozan194 View Post
    teşekkürler
    Eyvallah...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ellerine sağlık indiriyorum.

teşekkürler indirme sorunu yaşanıyormu hala?

Bir Sürü 2 Eylül Yaması Gordum Ama Senınkı Kadar Iyıssını Gormedım Allah Razı Olsun Saolllllllllllllllllllllllllll

db de görmüyor neden acaba diğer dosyalar var ama bunu göstermiyor cache sildim yine göstermedi inc. de bazı dosyalar eksik ondan kaynaklanıyor olabilir mi sürüm 9.03 bnde

Quote Originally Posted by *(DEFOE)* View Post
    Saolasın.
    Bende sana bir soru sorıyım;
    Lincoln herhangi bir takıma gittiğinde Galatasaray para kazanıcak mı sence?
    Lincoln'ün görüştüğü takımlardan biriyle anlaşması halinde, kendilerinin bu kulüple görüşeceklerini kaydeden Sezgin, ''Anlaşamadığı taktirde biz zaten gerekli müracaatları yaptık. Sözleşmesinin tek taraflı feshi ve tazminat talebimiz aynen geçerli. Bu konuda her türlü tedbiri aldık'' dedi.

Bence kazanamaz çünkü para vermezler
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by alabi10 View Post
    db de görmüyor neden acaba diğer dosyalar var ama bunu göstermiyor cache sildim yine göstermedi inc. de bazı dosyalar eksik ondan kaynaklanıyor olabilir mi sürüm 9.03 bnde
    klasorun sonundaki V4 yazısını sileceksin.
    Last edited by ForeverFener : 04.Eylül.2009 at 06:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

klasorun sonundaki V4 yazısını sileceksin.[/quote]

Saol Kardes Valla Yarım Saatir Ne Yapıtysam Gozukmemısdı

ben neden indiremiyorum hata diyor:S mavi kutuya tıklıyorum sorun ne acaba

Önemli degil.Aslında defoe konunun başına eklesen daha iyi olacak gibi sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lincoln'ün görüştüğü takımlardan biriyle anlaşması halinde, kendilerinin bu kulüple görüşeceklerini kaydeden Sezgin, ''Anlaşamadığı taktirde biz zaten gerekli müracaatları yaptık. Sözleşmesinin tek taraflı feshi ve tazminat talebimiz aynen geçerli. Bu konuda her türlü tedbiri aldık'' dedi.

Bence kazanamaz çünkü para vermezler

Galatasaray lincol ün sözleşmesi fest etti ama oyuncuyu FIFA ya şikayet etti ve disiplinsiz davranışlarından ötürü sözleşmesini fest etti hakkını Fıfa da arıycağını belirtti. Şuanda lincol ün alacağı ücretler taksitler halında TFF ye yatırılıyor yarın öbür gün herhangi bir takıma transfer olduğunda galatasaray dan bedelli bir şekilde transfer olması yerine bedelsiz bir transfer olması engellenmiş oluyor. Kısaca 2. bir ribery vakkasının önü kesilmiş oluyor.

gerçekten verdiğin emeğe değmiş sanırım..bu kadar çok teşekkür aldığına göre uğraş verdiğin işin karşılığını aldın demektir
    ne kadar teşekkür etsek az , ellerin dert görmesin

Öncelikle bu güzel yamada emeği gecen herkese sonsuz tesekkür ederim. Fakat hemen hemen herkez de olan aynı sorun bende de var. Yama malesef gözükmüyor...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Evet arkadaşlar okumadan davrandım birazda herhalde bu yeni yamayı oynamak için sabırsızlandım ) yamanın sonundaki V4 sildiğiniz zaman yama gözüküyor.. Yamada emeği gecenlere tekrar tesekkürlerr bol fmli günlerr herkese
    Last edited by agreeable : 04.Eylül.2009 at 17:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

defoe db dosyasınıda degıstırdım yine görmüyor v4 ü de sildim turksportal masaüstü benımkısı ondan kaynaklanıyor olabilir mi?

Sayfa 6 / 11 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri