Beşiktaş ile devam etmeliyim
Artık başka bir takıma geçmenin zamanı geldi
Kariyeri tamamen sonlandırmalıyım
Abaaow
Wayne Rooney'in bir açıklaması var : Yeni rekor artık bizde diye .Bu laf aklına gelsin maç başlamadan önce de dize getir Man.Utd'yi . Dualarımz Beşiktaşla![]()
Oha şl finalinde 9 yersem bi daha ömür billah fm oynamam![]()
Önemli maçları Turnstyle Blue ile oynuyosun farketmedim sanma.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Abi helal valla en sonunda Beşiktaş Ş.Ligi finalinde ağlamak istiyorum![]()
kardeşim bence sen aşağıya baktıktan sonra ağlıcaksın zaten...
böyle bi maç yok ya resmen insanı heyecandan çatlatır bu maç..
aşağıdaki dosyadan indirin ve izleyin maçı bana hak vericeksiniz..
malesef kupayı getiremedik arkadaşlar..
Beşiktaş vs. Manu (indirmek için buraya tıklayın)
abi şimdi ağlıyıcam.o kadar emek boşuna gitti![]()
ve uzatmada yediğimiz 4. gol bildiğin buz gibi ofsayt ...
Last edited by erebosss : 04.Eylül.2009 at 05:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Sağlık Olsun Be Abi Şanssız Bir Final Oynamışsın...![]()
Kötü olmuş.![]()
Usta gercekten finalde kaybetmek koyuyor insana. Bence ayrıl artık Bjkden..
TariboWest
Bütçeyi beklicem kardeşim..Eşşek yüküyle gelir elde ediyoruz 2 sezondur , her türlü finansal durumda fazla fazla artıdayız..Hatta açık konuşayım devre arasında sadece önümüzdeki yıl sağlam bütçe gelsin diye çok kayda değer adamlar sattım , belki onlar olsa doğru düzgün maç kaybetmeden şl'yi alabilirdim..Diakhate olsaydı mesela![]()
Yok hocam ben ortak kariyer yapmıyorum. Kendim oynamak daha rahat geliyor. Kariyer hakkım baslasın yeni bir kariyer acabilirim belki de acmam..
TariboWest
ah be son anda gitmiş şl şampiyonluğu
Burada işim bitmedi..
İsmi Beşiktaş'la özdeşleşen Hüseyin ÜNAL sonunda patladı!Çevresinden ve medyadan sürekli artık yeni bir başlangıç yapması yönünde baskı gördüğünü itiraf eden genç teknik adam takımdan ayrılmayı düşünmediğini söyledi..İşte yılın röportajı..
Mehmet DEMİRKOL : Hocam öncelikle geçirdiğiniz müthiş sezon için tebrikler.Herkes Şampiyonlar Ligi'nde arka arkaya gelen yarı final ve finalden sonra artık Beşiktaş'taki hırsınızı kaybedeceğinizi bekliyordu.Fakat sizin son basın toplantısında "daha yapacak işlerimiz var" demeciniz bir anda herkesi susturmaya yetti.Gerçekten daha yapılabilecek neler var sizce?
Hüseyin ÜNAL : 1 numaralı kupayı müzeye koyamadık henüz.Geçen sezon ellerimizden kayıp gitti bir ofsayt golüyle.Herşeyden çok o kupayı istiyorum.Bunun için ne gerekiyosa yapmaya başladık bile.
Mehmet DEMİRKOL : Yine transfer piyasasında hareketli bir Beşiktaş mı olacak hocam?
Hüseyin ÜNAL : Bizim misyonumuz gereği transfer ortamında suskun veya pasif kalmamız mümkün değil.Geçen sezon devre arası öyle 4 futbolcu sattık ki ( Hakan - Diakhate - Irineu - İ.Toraman ) takımın bir anda havası kaybolacak sanıyordu herkes.Fakat yerlerine harika gençler transfer ettik ve 6 hafta kala ligi bitirdik.Artık şimdiki transfer sezonunda kaliteli yabancı oyuncularla kadromuzu adeta panzer haline getirmek için büyük uğraş veriyoruz.Kaç futbolcuyla birden görüştüğümüzün sayısını ben bile bilmiyorum.
Mehmet DEMİRKOL : Hocam peki yönetimle aranızda transfer bütçesi konusunda bir görüş ayrılığı yaşadığınız doğru mu ? Bu çok ciddi olarak dile getirildi medyada..
Hüseyin ÜNAL : Şimdi ben sana bilgisayarımdaki bir dosyayı göstereyim sen söyle bana bizim yönetimle bir problem yaşamamız mümkün mü ? Bak bu mail daha bugün geldi Mali İşler Sorumlumuzdan..
Mehmet DEMİRKOL : Hocam bu mükemmel bir başarıdır.Hem sportif alanda harika geçen bir sezon hem de çok ciddi bir finansal kar ile sezonu kapatmak..İkisini birden avrupa devlerinde bile görmek çok zordur..
Hüseyin ÜNAL : Burada tabii bizim yönetimdeki mali işler ekibimizin etkisi büyük.Forma satışları , gişe gelirleri , kombine satışları , futbolcu satışlarından gelen paranın hepsi harika değerlendirildi..İşte bu yüzden , herşey bu kadar güzel giderken şimdi ben neden kalkıp hiç bilmediğim bir ülkeye gidip macera peşinde koşayım ? Ha , yarın bigün burda yapabileceğimiz herşeyi yapmış oluruz , o zaman yerimizi gençlere bırakmaktan da gurur duyarız..
Mehmet DEMİRKOL : Haklısınız hocam.Peki takviyeler hangi bölgelere olacak acaba?
Hüseyin ÜNAL : Takım savunmasına ağırlık vereceğiz.
Mehmet DEMİRKOL : Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim hocam.
Hüseyin ÜNAL : Rica ederim , zevkti.
İlk transferimiz Deniz NAKİ
Defansımızdaki tecrübe eksikliğini Fransız milli stoper Bassong'la çözdük
Çok kaliteli bir transfer olduğuna inanıyorum.
Defansif orta saha Capue tartışmasız dünya çapında bir transfer
Arsenal'den ayrılan Barazite kesinlikle harika bir transfer olduğuna inanıyorum.Bu futbolcu için bonservis bedeli ödememiş olmamız da başka bi güzellik
Transfer özetimiz
![]()
transferler güzel dostum
yalnız yeni aldıgın adamların profillerini de koysan iyi olurdu
hedef şl şampiyonluğu
İyi kadro iyi transferler bu sene gelsin artık kupa
nokta transferler..
bassong müthiş bir defans.
Barazite mükemmel.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !