Yama 9.03 üzerine kurulmalıdır. Eğer oyunu illegal yollarla edindiyseniz, ortaya çıkacak sorunların çözümünü bu sitede bulamazsınız çünkü c.rack ve muhteviyatı hakkında sitede bilgi almak ve bilgi vermek yasak.
Yama 9.03 üzerine kurulmalıdır. Eğer oyunu illegal yollarla edindiyseniz, ortaya çıkacak sorunların çözümünü bu sitede bulamazsınız çünkü c.rack ve muhteviyatı hakkında sitede bilgi almak ve bilgi vermek yasak.
"YÜCE ATATÜRK"
Tamam Usta Bilgilendirme İçin Saol .
Pardon serkan kardeş bi anlık gafletle öyle konuştuk.Millet olarak sabırsız bi milletiz kusura bakma![]()
Defoe,çalışma müthiş kardeşim bazı ufak hatalar var tabi mesela Lincoln olayı ya da İspanya kral kupasında eski düzendeki gibi Valencia-Real Madrid maçı oynanması gibi.Ama yinede eline sağlık gerçekten Fm 2010 öncesi iyi oldu bu çalışma.
Ellerine sağlık DEFOE. Süper bir çalışma gerçekten. Tek başına harika bir iş başardın bence.
Emeğine teşekkür ederiz.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
saolasınnn
Eyvallah saolasın.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Saolasın.
Türk takımlarının finansları transfer hareketlerine göre düzeltildi. Yani;
Kayserispor, Ankaraspor ve Gaziantepspor un finansları ciddi düzeyde iyileştirildi.
Fenerbahçe nin denge bütçesi iyileştirildi.
Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Sivasspor un transfer ve denge bütçeleri minimum düzeyde iyileştirildi.
Last edited by *(DEFOE)* : 04.Eylül.2009 at 02:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
kardesım bu turksportal masaustunu kullanıyom ben 9.3 guncellemesı var sımdı ben bunu ındırdım v4 ü sildim ama görmüyor neden olabilir
öncelikle yapanin ellerine sağlik ve sorunu çözmeme yardimci olan forumdaki arkadaşlara da teşekkürler..
emeği gecen herkese teşekkürler
teşekkürler
belgelerimdeki db klasörünü komple kaldır pc den.
Daha sonra tekrar aynı yere yeni bir db klasörü oluştur güncellemeyi "v4" silinmiş biçimde atıp tekrar dene.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Saolasın. Keyifli kariyerler dilerim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Saolasın...
Last edited by *(DEFOE)* : 04.Eylül.2009 at 03:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Sorun yaşayan arkadaşlar klasör adının sonundaki v4 kısmını silin problem çözülüyor.Herkese ii oyunlar...
Forumlarımızda Bir Başka Sitenin Reklamını Yapmak YASAKTIR!...
TSI Yönetim..
Last edited by barahir : 07.Eylül.2009 at 19:50
Ellerine sağlık indiriyorum.
teşekkürler indirme sorunu yaşanıyormu hala?
Bir Sürü 2 Eylül Yaması Gordum Ama Senınkı Kadar Iyıssını Gormedım Allah Razı Olsun Saolllllllllllllllllllllllllll
db de görmüyor neden acaba diğer dosyalar var ama bunu göstermiyor cache sildim yine göstermedi inc. de bazı dosyalar eksik ondan kaynaklanıyor olabilir mi sürüm 9.03 bnde
Lincoln'ün görüştüğü takımlardan biriyle anlaşması halinde, kendilerinin bu kulüple görüşeceklerini kaydeden Sezgin, ''Anlaşamadığı taktirde biz zaten gerekli müracaatları yaptık. Sözleşmesinin tek taraflı feshi ve tazminat talebimiz aynen geçerli. Bu konuda her türlü tedbiri aldık'' dedi.
Bence kazanamaz çünkü para vermezler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
klasorun sonundaki V4 yazısını sileceksin.
Last edited by ForeverFener : 04.Eylül.2009 at 06:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
klasorun sonundaki V4 yazısını sileceksin.[/quote]
Saol Kardes Valla Yarım Saatir Ne Yapıtysam Gozukmemısdı
ben neden indiremiyorum hata diyor:S mavi kutuya tıklıyorum sorun ne acaba
Önemli degil.Aslında defoe konunun başına eklesen daha iyi olacak gibi sanırım![]()
Galatasaray lincol ün sözleşmesi fest etti ama oyuncuyu FIFA ya şikayet etti ve disiplinsiz davranışlarından ötürü sözleşmesini fest etti hakkını Fıfa da arıycağını belirtti. Şuanda lincol ün alacağı ücretler taksitler halında TFF ye yatırılıyor yarın öbür gün herhangi bir takıma transfer olduğunda galatasaray dan bedelli bir şekilde transfer olması yerine bedelsiz bir transfer olması engellenmiş oluyor. Kısaca 2. bir ribery vakkasının önü kesilmiş oluyor.
gerçekten verdiğin emeğe değmiş sanırım..bu kadar çok teşekkür aldığına göre uğraş verdiğin işin karşılığını aldın demektir
ne kadar teşekkür etsek az , ellerin dert görmesin![]()
Öncelikle bu güzel yamada emeği gecen herkese sonsuz tesekkür ederim. Fakat hemen hemen herkez de olan aynı sorun bende de var. Yama malesef gözükmüyor...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet arkadaşlar okumadan davrandım birazda herhalde bu yeni yamayı oynamak için sabırsızlandım) yamanın sonundaki V4 sildiğiniz zaman yama gözüküyor.. Yamada emeği gecenlere tekrar tesekkürlerr bol fmli günlerr herkese
Last edited by agreeable : 04.Eylül.2009 at 17:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
defoe db dosyasınıda degıstırdım yine görmüyor v4 ü de sildim turksportal masaüstü benımkısı ondan kaynaklanıyor olabilir mi?