Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: Ne olucak bu beşiktaşın forveti??

Nesil
    2005
    Yer
    34

Default Ne olucak bu beşiktaşın forveti??

Beyler beşiktaşın forveti bi hayli kalablıklaştı
    nobre
    ahmet dursun
    gokhan güleç
    bobo --1 yıl daha sözleşme imzaladı
    kenan özer
    nail
    ibrahim akın
    şimdilik aklıma gelenler
    bide başkan şimdi forvet aramak için avrupaya gitmiş
    gençler ne olucak??
    kimler oynamalı??
    kimler gereksiz??

yorumlarınızı bekliyorum!!!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

+Sinan Kaloğlu
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

walla bjk tutturmus forvet diye bence forvet değilde ortasahaya adam bulsa daha iyiy olur

bjk geçen sezon en büyük sorunu gol hattında çekti şimdi onun acısını çıkarıyorlar .... aynı şeyi tekrar yaşamak istemiyorlar anladığım kadarıyla ...
    ancak aralarında uyum olması lazım ... birde yedek kalacak futbolcular bunu sorun etmez ise bence bu olay faydalı bile olur ....

Nesil
    2005
    Yer
    edirne

nobre-bobo-gokhan gulec yararli olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nobre'yle Gökhan Güleç birlikte oynarsa Beşiktaş gol sıkıntısı çekmez.

Bobo ile boşuna 1 yıllık daha sözleşme imzaladı adamın bonservısı 4 milyon € öte yandan nobre gibi birisini bonservısı ile aldın gökhan güleç ibrahım akın Ahmed dursun gibi futbolcular var elınde Tigana geniş kadroyu altarnatiflerı seviyor sanırım. ßence en iyi ikili Gökhan Güleç Nobre arkalarında İbrahım AKIN.

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Bunların yanında Ailton da kiradan dönüyor. AEK ile anlaştığını duymuştum Ailton'un.

Bir de her konuda anlaşmaya varılmış olan Burak var. O da gelirse evlere şenlik bir forvet hattı olur Beşiktaş'ın. Ancak futbolcu azlığı ne kadar zararlıysa çokluğu da o kadar zararlıdır. Beşiktaş acilen bazı oyuncuları kiralama ya da transfer yoluyla takımdan göndermeli.

Forvet kurgusu ise ileride Gökhan Güleç ve Bobo arkalarında ise Burak şeklinde olmalı.

Del Piero_10 Misafir

hiçbiri işe yaramaz belki gökhan güleç.

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

bjk her sene böyle yaipiyo kim va kim yok herkesi aliyo kadroyu genisletiyor.. ben hic sevmedigim sey kadroyu cook genis tutmak bana göre bi mevkinin 2 yedegi olmali 3. yedek de genc alt yapidan olmali..

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Benim duyduğum Ahmet Dursun takım arıyormuş.Jean Tigana istememiş ama bu haberi duyalı çok oldu.Büyük ihtimalle seneye takımda olmaz Ahmet Dursun.Bobo kesinse bence iyi olmuş.Forvette Gökhan Güleç ve Bobo oynar.M.Nobre'de yedek falan olur herhalde.
    Kenan Özer ve Nail Tilbaç alt yapıya dönerler herhalde.Birde Burak Yılmaz alınırsa iyi olur.İbrahim Akın zaten bence forvet oynamasın,forvetin arkasında falan oynasın yada kiralansın.Kiralıklardan Sinan Kaloğlu,Ailton ve Eser Yağmur var.
    Ailton büyük ihtimalle satılır.Hamburg'da kalabilirmiş yada AEK söylentisi vardı.Bence Sinan'da satılsın.Eser fena oyuncu değildi ama o da sakatlanmıştı.O da satılabilir yada takımda yedek olur.

nobre gokhan bobo iyi olur ama bjk nin ortasahası felaket ki kim top getirecek bu adamlara?????

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

şu an beşiktaşla kontratı bulunan profesyonel futbolcu sayısı 39.bu rakamı azaltana kadar bence oyuncu aramaktan çok oyuncu göndermekle ilgilenmeliydi.ama hala oyuncu alıyorlar üstüne üstlük şu an için yeni transfer nobre ile birlikte en iyi gözüken forvet hattına.bu nasıl bi yönetim politikasıdır anlamak zor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İbrahim Akın'ı forvetten saymayın, daha çok çizgiden içeriye girmeyi seven bir oyuncu ve bu özelliğiyle bir açık oyuncusuna daha uygun bir profil çiziyor. FM dilinden konuşursak FL İbrahim Akın. Mantık Nobre ve Gökhan der ama futbolda mantık pek işlemez. Sezon içerisinde Bobo ve Ailton'u görürsem ilk 11'de hiç şaşırmam.

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

bobo gökhan sinan +
    nobre -
    a.dursun yolcu

TopLasın bakaLım yönetim. 30 oyuncu oLur sene başında 15 i sene sonunu tamamLayamaz..

İyİ DÜŞÜnÜn Çok SaĞlam Forvetler Mİ Bunlar? Hangİsİ MaÇ Adami HİÇ Bİrİ Çok SaĞlam Bİ Tan Gelmelİ Kluvİertgelsİn G.gÜleÇle Beraber Oynasinlar Nobre Ve Bobo Yedek Kalsin

BJK gene her sene yaptığı htayı yapıyor...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Vay be bu sitede de baya bi antrenör varmış bi tanesi de Tigana nın yerine Beşiktaşın başına geçse de kurtarsa bizi.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

kardeşim kllayvert Nobreden Gokhan gulec den iyi futbolcu degıl adam 32 yasına gırmıs 2 sezondur gittigi yerde yedek klubesınden cıkamadı cıktıgı maclardada hep vasat hep vasat.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

bobo - nobre
    ve forvet arkasi gokhan gucel/burak

bobo ve nobre ikisi iyi anlasir ikiside brezilyali

Nesil
    2005
    Yer
    34

kluivert gelirse seneye maça gitmem.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by koray_capello
    Vay be bu sitede de baya bi antrenör varmış bi tanesi de Tigana nın yerine Beşiktaşın başına geçse de kurtarsa bizi.
    duygularıma tercüman oldun.sürekli aynı muhabbet dönüp duruyor vay beşiktaş hep aynısını yapıyor vay şunu yapıyor vay bunu yapıyor.bir kere şu anda seneye forvette oynayacak oyuncular bobo,nobre ve gökhan güleç.ibrahim akın forvet arkasında yada kenarda oynayacak.burakta forvetten çok forvet arkasından gelen bir oyuncu olarak göze çarpıyor.uzun lig ve avrupa maratonunda bir takımda dört tane 11 oynayabilecek forvetin olması normal.ahmet dursun ve ailton tekrar forma giyemezler tigana olduğu sürece.ya kaliteli bir forvet daha alınacak yada altyapıdan veya sinan&burak ile burası takviye edilecel.laf olsun diye mesaj yazmayın beşiktaşa artık.

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

nobre bobo gokhan burak yeter bence gerısı gereksızzz

kluviert şu an bocalama dönemine girmiştir zamanında anelkanın girdiği gibi.türkiye ligini çok rahat kaldırabilecek bir oyuncu bu yüzden türkiyede eski dönemlerini bence dönebilir en az 4 yıl daha oynar onun bu yıllar içinde bize katabileceği çok şey var bence alınırsa muhteşem olur tigana ilede çok rahat çalışırlar kalite diyosan onda sadece sorunlarından kurtulması gerekir ve burak falan hikaye türkiyede hangi futbolcu gençken takımı taşıyan olmuş maç adamı lazım kardeşim.bo olmazsa onun değerinde bir forvet gerekir bence....

Nesil
    2005
    Yer
    Kapalidan

Çok forvet var ama bu isimlerin hiç birinin Beşiktaşı önümüzdeki sezon sırtlayacak , başarıya ulastıracak kapasitede bulmuyorum ya da yanılıyorum. Umarım korktuğum basıma gelmez ve yine ilk 5 haftada lige havlu atmayız.

Quote Originally Posted by BurakMania
    Çok forvet var ama bu isimlerin hiç birinin Beşiktaşı önümüzdeki sezon sırtlayacak , başarıya ulastıracak kapasitede bulmuyorum ya da yanılıyorum. Umarım korktuğum basıma gelmez ve yine ilk 5 haftada lige havlu atmayız.
    bende senin gibi düşünüyorum açıkcası beşiktaştaki forvetlerin hepsi belki kaliteli oyuncular ama çok devamlılığı olan oyuncular değiller uefada yetersiz kalabilirler bu sene sergen ve tümerde olmazsa takımda ve bu iki oyuncu tarzında iyi bir oyun kurucu alınmazsa beşiktaşın işi çok zor olucak

Nesil
    2005
    Yer
    KAPALI ALT

gökhan gülçe ve bobo oynamalı nobre gönderilmeli

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

besiktas ahmet dursunla yollarını coktan ayırdı bea.bence yeni sezonda burak gökhan nobre oynamalı.

ya bobo ? hem kiralık hem yedekmi oturucak

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri