-
İnşallah önemli bir şeyi yoktur Emre'nin.Bize Bosna maçında lazım...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Estonya’yı 4-2 mağlup eden Türkiye’nin teknik direktörü Fatih Terim, karşılaşmadan sonra yaptığı açıklamada “Bosna’ya kazanmaya gidiyoruz” dedi.
Terim’in karşılaşma sonrasında ATV’ye yaptığı açıklamalar şöyleydi:
-“BAŞBAKANIMIZ KAMPA GELECEK”-
Sayın başbakanımızın futbolla ilgisini hepimiz biliyoruz. Geldi, tebrik etti bizi soyunma odasında. Bizimle beraber kampa da gelecek şimdi.
-“ÇOCUKLARIMIZI TEBRİK EDİYORUM”-
Şok bir golle başlayınca kolay olmuyor. Estonya çok koşan, basan, taş gibi bir takım. Gol yedikten sonra bir abluka başladı. Allah’tan golleri erken bulduk ve öne geçtik. Sonra yine bir gol yedik. Onun üstesinden de gelmeyi başardık. Çocuklarımızı tebrik ediyorum. “Nasıl olsa kazanırız” düşüncesi vardı zaman zaman. Ciddi olduğumuz zamanlarda önemli işler yaptık. 4 tane 3 puan vardı almak istediğimiz. 1 tanesi bitti.
-“GÖKHAN’DAN İYİ HABER GELMEYECEK GİBİ”-
Buradan en az kayıpla çıkma derdindeydik ama Gökhan’dan pek iyi haber gelmeyecek gibi. Emre’yi de çıkardık erkenden. Emre iyi ama. Kafasına dirsekle darbe aldığı için çıkardık. Hastanede biraz kalacak yanlış bir şey yapmayalım diye.
-“KAYSERİ’DE ZEMİN HARİÇ HER ŞEY MÜKEMMELDİ”-
Kayseri’de harika bir karşılama, nefis bir hizmet vardı. Hepsi süperdi ama zemin için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Oynama isteğimiz burada gerçekleşmedi. Yoksa mükemmel bir misafirperverlik gösterdiler. Maçtan sonra hasar tespiti yapacağız yine. Sıcağı sıcağına bir şey hissetmiyorlar ama zaman geçtikçe ortaya çıkan başka şeyler olabiliyor. Bu gece son günümüz, bakmak zorundayız ki yarın başkasını çağırabilirim.
-“KAZANMAYA GİDİYORUZ”-
Bosna’nın kazanması fazla sürpriz olmadı bana. Biz sadece seyrediyoruz. Maçlarını da izledik. Herhangi bir yorumda bulunmuyoruz. Biz top oynamaya çalışıyoruz. Biz çok atmosferlerden çıktık. Avrupa 3.’sünden bahsediyoruz. Bosna bizi yenerse, onları tebrik ederiz, kalbimizin onlarla olduğunu söyleriz. Biz kazanmaya gidiyoruz.
Maraton
Last edited by tarikko : 06.Eylül.2009 at 03:07
Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Mesaj Yetkileri