Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon
91 ile 120 arası toplam 152 sonuç

Konu: Türkiye - Estonya | 2010 DKE Grup Maçı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tuncay attı be...4-2...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tuncay attı. Çok güzel bir gol yine. Bu sefer bitti işte. Ohh be.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Tuncay-Arda harika 4-2 oldu olcak helal be.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Benim takımımdan yetişip Avrupada oynayan bir world-class oyuncum var gurur duyuyorum.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

atv sağolsun maçtan çok zevk aldım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bugün maçtan çok reklamları izledik.Berbat yayın,berbat spiker...

Quote Originally Posted by Mr. Cool View Post
    Bugün maçtan çok reklamları izledik.Berbat yayın,berbat spiker...
    + berbat yorumcu !!

Reklam işinin cılkını çıkardılar artık. Artı olarak kameranın çekim açısı da iyi değildi bana göre, çok üstten yayın yaptılar belkide stadyumun yapısından kaynaklanıyordur. Kayseri'de artık milli maç vermezler herhalde bu saatten sonra.

Milli takımı iyi sonucundan dolayı kutluyorum. Sıra geldi Bosna'ya. . .

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Baya stres yaşamış olsak da galip geldik. 4-2 güzel bir skor. Son oynadığı maçlarda zor gol yiyen bir takıma 4 gol atmış olmamız güzel bir gelişme; fakat 2 gol yememiz, hemde hatalarla 2 gol yememiz kötü. Bunun nedeni ortasahada defansın önünde bir önlibero olmamasından bence. Bosna macında o bölgede Mustafa yada Ceyhun kesinlikle oynamalı.
    Arda takımın en iyisiydi, macın adamıydı. Çok çalıştı, çok koştu. atılan ilk 3 goldede payı var. Attığı gol milli takımın 600. golü. Tuncay da Ardadan sonra en iyisiydi takımın. 2 güzel gol attı. O da Lefteri yakaladı.

Bosna macında şu defansif sorunları daha aza indirgersek galibiyete yakın tarafız diye düşünüyorum, Milli takımımıza sonuna kadar güveniyorum.

Son olarakta Televizyon karsısında izleyicilere cinnet gecirten, ekranın yarısını kaplayan reklamlarıyla tvdeki maç keyfimize tecavüz eden Atvye de selamlarımı yolluyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Estonya'nın kasap futbola rağmen sarı kart görmemesinin tek sebebi hakemin Norveç'li olması herhalde...

Bosna maçında sağ kanata Hamit'i çekip onun yerine Ceyhun'un oynaması lazım Emre'nin yanında.Bosna maçına da böyle çıkarsak işimiz zor olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

şartlar ne olursa olsun, iyiydik diyemeyiz..
    arda ve tuncayın bireysel çabaları takımı sonuca götürdü belki bu çabalara hamiti de ekleyebiliriz..
    evimizde böyle bir rakibe bu kadar zorlanmayı beklemiyorduk, açıkçası kısa ve uzun vadede ilerisi için umut görmüyorum gerek bosna maçı gerek turnuvaya gidersek oradaki daha ciddi rakipler..
    bir kaç eksik yönden bahsedeceğim kanaatimce, özellikle gökhan gönül ve hakan baltadan ne ileri üçta ne de savunmada istenilen form alınamadı, hamit in sakat olmasına ragmen iyi oynadıgını düşünebiliriz fakat hamit o mevkide nihatın yoklugu üzerine oynadı burda akıllara bir soru düşmüyor mu? fatih hoca yıldırayı harcamasaydı diye..
    ayrıca kazım daha erken çıkmalıydı, sercan ile başlamak ise başlı başına kumardan başka birşey değildi, tabi kagıt üzerinde bakıldıgında sercan bu maçta rahat oynar deriz fakat sahada rakibin tutumu başka olunca eksikleri göze çarptı ama yine de umut verdi..
    milli takım ''gökhan zan durumu''na sağlam bir alternatif bulmalı (bknz.''gökhan zan durumu'' : olur olmucak pozisyonlarda sakatlanıp devam edemeyecek duruma gelmek.)
    anlaşıldıki euro 2008in aksine takım ya tamam ya devam maçlarının stresini kaldırmayı beceremiyor,tamam iyi gaza geliyoruz belki ama motivasyon profesyonel bir iştir.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Bosna maçında Kazım'ın yerine Hamit onun yerinede Bu sezonun en formda oLan isimLerinden biri oLan Mustafa Sarp oynamaLı bence.Tabi Ceyhun'da düşünüLebiLir.Ayrıca Gökhan Zan'ın sakatLığı hakkında biLgisi oLan varmı ?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Maçı izleyemedim ama kazanmış olmamıza sevindim. Geride olduğumuzu duymuştum ama Allahtan eve geldiğimde öne geçmiştik.

Darısı Bosna'ya inşallah.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Kazasız,belasız kazanmamız güzel.Umarım defansif sorunları da halleder Bosna maçına çok iyi bir şekilde çıkar ve maçı alırız.

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Son olarakta Televizyon karsısında izleyicilere cinnet gecirten, ekranın yarısını kaplayan reklamlarıyla tvdeki maç keyfimize tecavüz eden Atvye de selamlarımı yolluyorum...
    Asıl Bosna maçında görücez Fox'un o müthiş reklamlarını.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Emre kontrol amaçlı hastaneye kaldırılmış..Geçmiş olsun Emre..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Gökhan Zan Bosna Maçında oynayabiLecekmiymiş bir biLgisi oLan varmı ?

Gökhan zan büyük bir ihtmalle oynayamıcakmış Bosna maçında...

Bu arada artık milli maçları adam gibi kanallar versinde doğru düzgün izleyebilelim,atv de rezalet vardı bu gece.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Gökhan'ın yokLuğunda sıkıntı çekebiLiriz savunmada.Önder mi oynar biLemem ama umarım oynayan Gökhan'ı aratmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İlk devre çok yüksek bir tempo, topu her ayağına alan oyuncunun direk ileriyi düşünmesi, üst üste ataklarla keyifli bir mücadele oldu.

Rakibin zayıf olmasının da etkisiyle bu kadar ofansif bir kadro ile oynadık yoksa bu kadar zayıf rakip olmadan bu orta saha ile oynamayız, Bosna maçında rakibi karşılayacak bir oyuncu olacaktır.

Takımda hücumu düşünen, yetenekli oyuncular olunca izlemesi keyifli oluyor. İlk devre Arda, Tuncay ve Emre'nin istekli, dikine oyunları pozisyon zenginliğini sağladı. Sercan'ın takıma, arkadaşlarına ısınmasıyla daha etkili olacağını düşünüyorum.

Sakatlık nedeniyle zorunlu değişiklik, 2. devre Fatih Terim'i değişiklik konusunda sıkıntıya soktu, tercihini 2. devre başında aldığı darbeyle durgunlaşan Emre'den yana kullandı. Emre'nin tomografisi çekilecekmiş sanırım, ciddi bir durumu yoktur umarım.

2-2 olduktan sonra yeniden tempo yapmak kolay değildi, üstelik orta saha direnci azalmışken, tam bu sırada sahneye Arda çıktı ve rakibin gardını düşürdü. İlk golde Emre'nin pasında topun üzerinden atlaması defansı da yanılttı, çok ustacaydı ve pası veren kadar, golü atan kadar katkısı büyüktü golde.

Tuncay eğer Türkiye'de kalsa bu kadar kendini geliştiremezdi. Küme düşen takımda oynadı, şimdi gittiği takım diye eleştiriyordum ama İngiltere'de oynamanın da katkısı çok büyük.

Arda da artık Türkiye'de zirveye ulaşmak üzere, Galatasaray'da göstereceği artan performansla büyük bir takıma gitmeli. Bu şekilde yükselmeye devam ederse onu durdurmak çok zor olacak.

Bu maçta Gökhan yerine Sabri de oynasa çok farketmezdi ama Gökhan'ın uzun süredir sakat olması nedeniyle form tutması açısından Bosna maçı için, bu maçta oynattı sanırım. Tutuktu biraz. Kazım'ın da Gçkan top aldığında boşa kaçmaması, fazla ters koşular yapmaması kötü performansa neden oldu.

Dışarıda kalan Mehmet Topal, Nuri, Nihat, Semih, Ayhan hatta Aurelio; bunları düşündüğümüzde gerçekten çok iyi kadromuz var ve eğer gidemezsek çok yazık olacak. Bosna Herkes maçından da galibiyetle döneceğimizi düşünüyorum, takımda o istek, arzu ve kalite var.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Maç, şu ya da bu şekilde bizim olacaktı zaten. Uzun uzun maç yazısı yazmayacağım.

Benim dikkatimi çeken şey maçta değil burada, forumda.

Arkadaşlar milli maç izliyorsunuz, Türk Milli Takımı'nı izliyorsunuz. Bir arkadaşımız çıkıp "Benim takımımın world-class oyuncusu" diyor diğeri cevap verip "Benim takımımdan yetişip Avrupa'ya gitmiş world-class oyuncu" diyor. Buna benzer örnekler var başlık altında. Yapmayın, ayıptır. Bu maçta Arda herkesin Arda'sı, Tuncay herkesin Tuncay'ı, Hamit herkesin Hamit'i. Yakışmıyor bize...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Arda kesinLikLe mükemmeL bir oyuncu bana göre Türkiye FutboLunun 2-3 gömLek üstünde bir oyuncu.

Vayy be eğer Mlada BoLesLav maçında parLamasa Samsunspora geLmesi gündemdeydi

İnşallah önemli bir şeyi yoktur Emre'nin.Bize Bosna maçında lazım...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Estonya’yı 4-2 mağlup eden Türkiye’nin teknik direktörü Fatih Terim, karşılaşmadan sonra yaptığı açıklamada “Bosna’ya kazanmaya gidiyoruz” dedi.

Terim’in karşılaşma sonrasında ATV’ye yaptığı açıklamalar şöyleydi:

-“BAŞBAKANIMIZ KAMPA GELECEK”-

Sayın başbakanımızın futbolla ilgisini hepimiz biliyoruz. Geldi, tebrik etti bizi soyunma odasında. Bizimle beraber kampa da gelecek şimdi.

-“ÇOCUKLARIMIZI TEBRİK EDİYORUM”-

Şok bir golle başlayınca kolay olmuyor. Estonya çok koşan, basan, taş gibi bir takım. Gol yedikten sonra bir abluka başladı. Allah’tan golleri erken bulduk ve öne geçtik. Sonra yine bir gol yedik. Onun üstesinden de gelmeyi başardık. Çocuklarımızı tebrik ediyorum. “Nasıl olsa kazanırız” düşüncesi vardı zaman zaman. Ciddi olduğumuz zamanlarda önemli işler yaptık. 4 tane 3 puan vardı almak istediğimiz. 1 tanesi bitti.

-“GÖKHAN’DAN İYİ HABER GELMEYECEK GİBİ”-

Buradan en az kayıpla çıkma derdindeydik ama Gökhan’dan pek iyi haber gelmeyecek gibi. Emre’yi de çıkardık erkenden. Emre iyi ama. Kafasına dirsekle darbe aldığı için çıkardık. Hastanede biraz kalacak yanlış bir şey yapmayalım diye.

-“KAYSERİ’DE ZEMİN HARİÇ HER ŞEY MÜKEMMELDİ”-

Kayseri’de harika bir karşılama, nefis bir hizmet vardı. Hepsi süperdi ama zemin için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Oynama isteğimiz burada gerçekleşmedi. Yoksa mükemmel bir misafirperverlik gösterdiler. Maçtan sonra hasar tespiti yapacağız yine. Sıcağı sıcağına bir şey hissetmiyorlar ama zaman geçtikçe ortaya çıkan başka şeyler olabiliyor. Bu gece son günümüz, bakmak zorundayız ki yarın başkasını çağırabilirim.

-“KAZANMAYA GİDİYORUZ”-

Bosna’nın kazanması fazla sürpriz olmadı bana. Biz sadece seyrediyoruz. Maçlarını da izledik. Herhangi bir yorumda bulunmuyoruz. Biz top oynamaya çalışıyoruz. Biz çok atmosferlerden çıktık. Avrupa 3.’sünden bahsediyoruz. Bosna bizi yenerse, onları tebrik ederiz, kalbimizin onlarla olduğunu söyleriz. Biz kazanmaya gidiyoruz.

Maraton
    Last edited by tarikko : 06.Eylül.2009 at 03:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kimse çok üst düzey bir futbol beklemiyordu zaten Milli Takımdan önemli olan 3 puanı almaktı.Bizim için bu kadar sıkıntılı geçen grup eleme maçlarında iyi futbol beklemek hata olurdu.

Kötü oynadığımızı da düşünmüyorum ayrıca maçın daha başında 1-0 geriye düştük ve böylesi kapalı bir savunmayı Milli Takım olarak ilk kez bu kadar kolay açtık diyebilirim.Zira deplasmandaki Estonya maçında çok zorlanmıştık.

Şimdi adam gibi futbol oynayacak bir rakibin karşısına;Bosna Hersek deplasmanına gideceğiz.Umarım orada güzel,ofansif-defansif anlamda dengeli arkada açıklar vermeyerek futbol oynarız ve galibiyet alarak Dünya Kupası'na gitme umudumuzu devam ettiririz.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Rakip kim olursa olsun bir türlü gole ulaşıyoruz, baskı kuruyoruz yalnız 3 gol atıp 4 gol yesek attığımız 3 golün hiçbir manası kalmaz. Belki bugün yediğimiz goller şok goller oldu diyebiliriz. İlkinde hatalar zinciri diğeri ise, sağa sola çarpıp giren bir gol. Şöyle kadroya bir baktığımızda önemli oyuncularımız var. Kağıt üzerinde birçok takımdan daha iyiyiz. Hücum anlamında da iyi işler yapıyoruz fakat dediğim gibi takım olarak defansa biraz daha dikkat edersek çok daha iyi yerlere gelebiliriz. Açıkçası Türkiye'nin olmadığı bir Dünya Kupası bizim için işkenceye dönebilir. Zor maçların adamları Bosna maçından galibiyetle ayrılacaktır. İnancımız tamdır.

Yönetmen eğer seslerle oynamadıysa, atmosfer açısından hayal kırıklığı oldu. Böyle bir statta rakip resmen boğulmalıydı. Oysa ki doğru-düzgün ses bile duyulmadı.

Reklamlar konusu ciddi manada can sıkıyor. Buna bir çözüm bulunmalı. Bosna maçı Fox'ta ise Allah hepimize sabır versin.

Tebrikler Milli Takım.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

emrenin kontrol amaçlı çekilen tomografisinde birşey çıkmamış ve hastaneden çıkarak kampa geri dönmüş.

Buna sevindim. Emre bu maçta sakatlanana kadar çok iyi oynadı. Geri geldi ileri top çıkardı, ilerde iyi bastı top kaptı ve aldığı topları hep olumlu değerlendirdi.

Form yakalamışken sakatlanması bizim için iyi olmazdı

Bireysel hatalar vi konsantrasyon eksikliğği olmadığı sürece her takımı yenebilecek güçteyiz.

Tebrikler milli takım. Hepinize teşekkürler

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Zorlansak da kazanmayı bildik.Brezilya'nın tek gol attığı Estonya'ya 4 gol atmak güzel...

Bosna'yı izledim bugün yenebiliriz yeter ki geride sağlam duralım...Ofansif oyuncularımız zaten mükemmel...

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Bugun Arda oyun olarak muthis bir oyun ortaya koydu. Hemen hemen hic top kaybetmedi ve ozellikle yaptigi asistte sanki yillarin usta ayagi gibi oynuyorumuscasina zevk verdi.

Tuncay icin ayrica bir parantez acmak lazim. Ingiltere'de futboluna futbol katarak Milli Takim icin kaptanlik pozubandini her gecen gun kolunda daha da saglamlastiriyor.

Bugun takim olarak cok etkili bir oyun oynadik. Estonya zaten 2 gol atana kadar baska pozisyona giremedi, sonrasinda maglup durumda oldugun birkac tehlike yaratti ama onemsiz tehlikeler zarar vermedi.

Ayrica Boylesine sert bir takima sabirlarini koruyup sadece 1 sari kart ile gecistirmek genclerimizin her gecengun daha da profesyonel oldugunu adeta ispatlar nitelikte.

Uzun lafin kisasi Bugun sahadaki 14 oyuncuda gorevini eksiksiz yerine getirdi. Tesekkurler.

Yayinci kanala da ayrica tesekkur etmek lazim, boylesine berbat bir mac izlettirdigi icin.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu maçın fazla bir teknik yorumu yok aslında.Estonya'yı kendi evimizde yenmemiz gereken bir maçta yenemiyorsak zaten gitmeyelim Dünya Kupasına...

Bu maç sadece Bosna karşılaşması için bir maç idmanıydı bana göre.Bugün çok iyi oynamadık ama kaliteli ayaklarımızla kazanmasını bildik...

Sıra Bosna'da.Galibiyetten eminim...

Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon

Mesaj Yetkileri