1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Hemen sıkılma sorunu ?

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

kısa ve net 1-2 cümle ile aktarayım...

FM oynarken zevk almak istiyorsanız yönettiğiniz takımın başına geçmenizden ,yaptıgınız transfere, yönetimle olan dialoglardan basın toplantılarına, oyuncularla olan muhabbetinizden rakip menajerlerle olan atışmalara kadar herşeyin senaryosunu aklınızda canlandırarak,hayal kurarak oynayın....

Ben kimbilir kaç kere Erman Toroğlu veya Ahmet Çakar'la canlı yayında tartıştım
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    valla bu nasıl bir sorundur anlamadım kardeşim ama bazı ufak ayrıntılar vereyim

öncelikle pilot takım önemli, bir pilot takım al kendine hiç bulamıosan data editörden yap oraya gelecek vadeden ucuz oyuncular al, böle 2-3 seneye kendi takımına koyabileceğin, kendi bulup alt takımlarından yetiştirdiğin oyuncuyu oynatmak büyük keyif tabi bu keyfi tadmak için sıkılmadan oyuna devam ediyorsun

ikinci olarak sene başı hazırlık kampında turneye çık ben Trabzonsporla garip garip ülkelere giderim hep, çok hoş bir mizaç katıyor oyuna izlanda, endonezya, senegal gibi ülkelere götür takımını

üçüncü olarak ne kadar iyi de olsa kadron yapabilirsen eğer her yıl en az 2-3 transfer yap, değişik oyuncular gözünü gönlünü açar

ve takım önerilerindede yazdım, hem şampiyonluğun hem de şampiyonlar liginde başarının kolay olmayacağı, ama liginde söz sahibi olan, everton, leverkusen, lazio gibi takımları öneririm.

oyun görünümüde esastır, sıkıldığın an skin değiştir, bende işe yaradı bayaa ya da misal ben Trabzonspor dan başka takım yönetmem ama formasını sevmiyorum, data dan cska formasının aynısına cevirdim şimdi oynamaya doyamıyorum

şimdilik aklıma gelenler bu kadar, dahası gelirse yardımcı olmaya çalışırım
    Teşekkürler abi önerilerini dikkate alıp yeni oyuna başlayacağım.Ancak o genç oyuncu alıp yetiştirmek malesef çok zor. İyi bir potansiyele sahip genç bir oyuncu 2-3 m. Bu da dünya devi olmayan kulüpler için küçük sayılamayacak rakamlar.Ayrıca FM'de takımın alt yapısından adam çıkaran görmedim doğru düzgün.Çünkü hiç yüksek potansiyelli oyuncu olmuyor alt yapılarda.O hazırlık turnesi kafama yattı güzel olacak
    Quote Originally Posted by nannar View Post
    kısa ve net 1-2 cümle ile aktarayım...

FM oynarken zevk almak istiyorsanız yönettiğiniz takımın başına geçmenizden ,yaptıgınız transfere, yönetimle olan dialoglardan basın toplantılarına, oyuncularla olan muhabbetinizden rakip menajerlerle olan atışmalara kadar herşeyin senaryosunu aklınızda canlandırarak,hayal kurarak oynayın....

Teşekkürler önerin için abi. Mourinho gibi olucam ben tasarladım kafamda Tabii sonraki sezonlar çok zor oluyor rakip menejerlere attıgım laflardan sonra oyuncusunu almak :P

Quote Originally Posted by nannar View Post

Hiç güleceğim yoktu

Benden de bir tavsiye.Memleketinin takımıyla başla.

Mesaj Yetkileri