Maçı sabaha kadar üşenmedim oturdum izledim. Brezilyanın savunmasına hayran kaldım,başka türlü arjantinin bu hücum silahları durdurulmazdı zaten. katı bir defans vardı baştan sona kadar.
Brezilya da bir tarafta Fenerbahçeli Andre Dos Santos diğer tarafta Galatasaraylı Elano Blumer, ikisinide ayrı bir gözle takip ettim ama Elanonun süre aldığı dakika boyunca serbest vuruşlardan attırdığı gol ve bu vuruşlardan 3-4 tane daha kullanmasının dışında hiçbir varlık gösteremediğini dikkat çekmek isterim. Dos Santos ise Fenerbahçede alıştığımızın dışında sol bek olarak başladı. Önünde de hiç savunma gücü olmayan robinho vardı ve ben açıkçası arjantinin o kanadı bitereceğini düşünüyordum maç başında ama düşncelerim beni yanılttı dos santos girdiği kademeler ve kestiği toplarla sanıyorumki ben gibi herkesi şaşırtmış olabilir. Bana göre bu demektir ki yaşlanan Carlostan sonra Fenerbahçenin sol bekine bu adam rahatlıkla koyulabilecektir.
Arjantin'in tek golünü kaydeden Datola'nın vuruşunada değinmeden geçemeyeceğim,mükkemmel bir vuruştu geceye ayrı bir güzellik kattı,arjantinlileri umutlandırdı ama Luis Fabiano'da şık bir aşırtma golüyle karşılığı verdi...