1 ile 30 arası toplam 266 sonuç

Konu: Milli Takım kadrosu açıklandı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Default Gökhan Zan ve Kazım kadrodan çıkartıldı

A Milli Takım'ın Estonya ile dün gece yaptığı maçta sakatlanan Gökhan Zan ile Kazım, tedavileri yetişmeyeceği için Bosna-Hersek maçı kadrosundan çıkarıldı.

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Milli Takım teknik heyetinin bugün yaptığı son kontrolden sonra oluşan görüş doğrultusunda, Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Fatih Terim'in bu iki oyuncunun kadrodan çıkarılmasına karar verdiği öğrenildi.

Bilindiği gibi Estonya maçında sakatlanarak oyundan çıkarılan Gökhan Zan'ın sağ uyluk iç yan adalesinde zorlanma ve ödem, Kazım'ın ise sağ bacak alt arka grup adelesinde zorlanma ve ağrı tespit edilmişti.

hürriyet
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Kazım zaten çok lazım değildi ama Gökhan kötü olmuş. Umarım Önder'le sıkıntı yaşamayız...

Önder'in Gökhan'ın yokluğunda başarıyla oynayacağına inanıyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

G.Zan çok çok iyi olmasada Servet ile uyumları üst seviyedeydi.Ayrıca G.Zan Önder'den çok daha iyi bir stoper bana göre...

Önder dün girdikten sonra hiçbir şey yapmadı.Servet tek stoper oynadı sanki.Ama bunu oyuna ısınmadan girmesine ve heyecanına bağlıyorum...

Umarım Bosna maçında başarılı bir oyun sergiler...

Mesaj Yetkileri