1 ile 30 arası toplam 52 sonuç

Konu: Leeds United [2.Sezon] [Championship] Hedef Premier Lig

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hazırlık maçlarımız, açıkçası skorları pek fazla önemsemedim çünkü takımı neredeyse tamamen yenileyip 4 maçta farklı 4 taktik denedim...

Medyanın beklentisi şampiyon olacağımız yönünde, fakat ben o kadar emin değilim sonuçta yeni kurulmuş bir kadroda hemen uyumu yakalamayı bekleyemem.

Transferlerimiz.. Bu transfer döneminde takımımı sırtlayalabilecek, bonservisi elinde olan veteran oyunculara yöneldik.1-2 yıllık kısa kontratlar ile bu oyuncularla kısa dönemde başarı hedefleyerek ilerleyen dönemlerde elimizden çıkartma problemini ortadan kaldırdık.

Tabi bu transfer döneminde bazı genç ve önemli transferlerede imza attık...
    Aslında Çalışma İzinlerini alabilseydim çok daha fazla genç yeteneği kadroma katıcaktım fakat work permitler müsade etmedi

Önümüzdeki 3 Karşılaşma

Deplasmandaki Bristol Rovers maçı ile Lige merhaba diyeceğiz ardından Lig Kupası maçı için deplasmanda Rotherham ile karşılaşacağız...

Bu maçlardan sonraki rakibimiz ise Peterborough olacak.. Mabedimizde taraftarlarımızla bu maçta buluşacağız, bütün taraftarlarımızın mabedimizi doldurmasını bekliyoruz...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Başarı dileyen arkadaşlara çok teşekkür ederim, Kariyer üzerine ilk paylaşımım olucak inşallah hedeflerimize ulaşırız.
    Last edited by ksiempre : 06.Eylül.2009 at 20:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri