Ben eğer kadro başarısız olmuşsa takımdan en az 15 oyuncu satıyorum 10-15 oyuncu alıyorum allahtan sende böyle bir hastalık yok![]()
Beşiktaş ile devam etmeliyim
Artık başka bir takıma geçmenin zamanı geldi
Kariyeri tamamen sonlandırmalıyım
Ben eğer kadro başarısız olmuşsa takımdan en az 15 oyuncu satıyorum 10-15 oyuncu alıyorum allahtan sende böyle bir hastalık yok![]()
sağolasın hocam , diakhate'yi satmasaydık bassong'la harika ikili olcaktı
Sağol abi Barazite her yönden güzel transfer oldu
kaliteli futbolcu olması , bonservis bedeli ödemeden almamız ve yıllık maaşını çok yüksek ödemeyecek olmamız her açıdan rahatlatıcak bizi
ya delgado'yu satınca zaten takım isyan çıkardı başka adam satmaya cesaret edemedim![]()
Transferler guzel olmus kardeşim
hazırlık kampımızda bütün futbolcularımızı ve ufak bazı taktiksel eklemeleri denedik..güzel tepkiler aldım takımdan umarım bütün sezon boyu güzel futbolumuzu sürdürürüz..
![]()
hocam haırlık guzel gecmıs ozelıkle L'pool maci![]()
Beşiktaşım benim biricik sevgilim söyle senden başka kimim var benimHocam iyi bir hazırlık dönemi geçirmişiz
![]()
bana bağırmaya cesaret edemezler genelde kariyerimde.Deneyen oyuncu yolcu direk karşılıklı sözleşme fesh ediyomya delgado'yu satınca zaten takım isyan çıkardı başka adam satmaya cesaret edemedim![]()
örneğin o kadar değerli robinho bir laf etti diye gözüm kapalı yolladımArtislik yaptı
![]()
Ereboss bende simdi Şampiyonlar Ligi finaline çıktım kariyerde umarım takımlar aynı ama kaderler aynı olmaz kardeşim![]()
Last edited by erebosss : 06.Eylül.2009 at 05:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
bu seferde alamazsak yolcu olak artık beşiktaşın kaderinde yokmuş deriz![]()
abi beşiktaş'ı bırakma sana böle alıştık
evet.erebosss diyince aklımıza beşiktaş geliyorduBeşiktaşı dünyanın en büyük en zengin kulubu yap yapmadan bırakma
![]()
Ere-bosstır Beşiktaş![]()
Kardeşlerim benim çok teşekkür ederim ya vallahi mutlu oluyorum böyle güzel mesajlarınızı dileklerini gördükçe
Beşiktaş'la durmak yok yola devam![]()
Mads Albaek olağanüstü iki gol attı ve kupayı müzemize elleriyle koydu
Golleri izlemenizi tavsiye ederim
Nasıl mı ?
Tıkla buraya bebişim
![]()
ohh abikeyfine diyecek yoktur şimdi
kardeşim golleri izledin mi bilmiyorum da gollerden sonra keyif sigarası yakıcam şimdi balkonda![]()
hakkettin abi yak tabi
İlk kupayı aldık sıra diğerlerinde![]()
Tebrikler..
Lig'e güzel başladık gibi..Geçen sezonların aksine bu sezon çok daha az pozisyon veriyoruz..Forvetlerimizde form tutunca kopar gideriz sanırım lig rahat geçer
Şampiyonlar Ligi Grubumuz
![]()
Abi grup normal 1.de çıkabilirsin![]()
Kardeşim Altidore karşı karşıya gol atmaya başlasa ben jüpiterde bile şampiyon olucam
Malesef ceza sahamıza girdikleri tek pozisyonda golü buldular..Defansımın sol tarafı hafif aksıyor büyük maçlarda , golleri hep burdan yiyoruz =/
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evimizde Ankaraspor'u rahat bir oyunla ilk yarıda yendik.İkinci yarı direkten dönen şutlarımız tarihi farkı başka bahara bıraktı
![]()
Last edited by erebosss : 07.Eylül.2009 at 22:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Taktiğini takım komutlarıyla birlikte paylaşırmısın hocam ?
Abi İnter maçı şanssızlık olmuş ama ligte gidişat süper.Bi de Schmeichel'ın profilini koyabilirmisin abi