Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 52 sonuç

Konu: Leeds United [2.Sezon] [Championship] Hedef Premier Lig

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Leeds United [2.Sezon] [Championship] Hedef Premier Lig

Tarihimiz

Klübümüz
    İngiltere'nin Leeds şehrinin League 1'de oynayan futbol takımıdır. 1919 yılında kurulan kulüp maçlarını 40,242 kişilik Elland Road'da oynamaktadır. 2001 yılında Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale kadar yükselen klübümüz, Avrupa'daki başarısını birkaç yıl sürdürmüş, girdiği ekonomik sıkıntı yüzünden kilit oyuncularını satmak zorunda kalmıştır. Bunun sonucu 2003-2004 sezonunda bir alt kümeye düşen klübümüz mücadelesini bu ligde sürdürdü. 2005-2006 sezonunda Premier Lig'e dönmeye yaklaşsa da baraj maçı finalini Watford'a 3-0 kaybetti ve ertesi sezon mali sıkıntı had safaya vardığı için 10 puanı siline kulüp, 24 takımlı Championship Ligi'ni 36 puanla sonuncu bitirerek tarihinde ilk kez İngiltere Ligi'nin 3. kademesi olan Lig Bir'e düştü.
    Son derece köklü bir kulüp olan klübümüz, "beyazlar" lakabıyla tanınmakta ve sarı-lacivert renkleri taşımaktadır. Kulübüne son derece bağlı ve alt liglerde mücadele etmesine rağmen bile seyirci ortalamamız 20 binden aşağı düşmemektedir.

Mabedimiz

Sezon Başı Genel Bilgileri

Patch 9.0.3
    Açık Ligler : İngiltere ( Coca-Cola 2 ve Üstü), İtalya (Serie B ve üstü), İspanya (LIGA adelante ve üstü), Türkiye (Bank Asya 1. Lig ve üstü)
    Database : Large

Okudum ve Kabul ediyorum...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69954
    Last edited by ksiempre : 07.Eylül.2009 at 22:42

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Başarılar.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

te$ekkür ederim...

transferlerimiz ve sezon öncesi hazırlık kampı maç sonuçlarımız birazdan burada olacaklar.

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

başarılar....

Nesil
    2007
    Yer
    İzmit

Başarılar..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hazırlık maçlarımız, açıkçası skorları pek fazla önemsemedim çünkü takımı neredeyse tamamen yenileyip 4 maçta farklı 4 taktik denedim...

Medyanın beklentisi şampiyon olacağımız yönünde, fakat ben o kadar emin değilim sonuçta yeni kurulmuş bir kadroda hemen uyumu yakalamayı bekleyemem.

Transferlerimiz.. Bu transfer döneminde takımımı sırtlayalabilecek, bonservisi elinde olan veteran oyunculara yöneldik.1-2 yıllık kısa kontratlar ile bu oyuncularla kısa dönemde başarı hedefleyerek ilerleyen dönemlerde elimizden çıkartma problemini ortadan kaldırdık.

Tabi bu transfer döneminde bazı genç ve önemli transferlerede imza attık...
    Aslında Çalışma İzinlerini alabilseydim çok daha fazla genç yeteneği kadroma katıcaktım fakat work permitler müsade etmedi

Önümüzdeki 3 Karşılaşma

Deplasmandaki Bristol Rovers maçı ile Lige merhaba diyeceğiz ardından Lig Kupası maçı için deplasmanda Rotherham ile karşılaşacağız...

Bu maçlardan sonraki rakibimiz ise Peterborough olacak.. Mabedimizde taraftarlarımızla bu maçta buluşacağız, bütün taraftarlarımızın mabedimizi doldurmasını bekliyoruz...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Başarı dileyen arkadaşlara çok teşekkür ederim, Kariyer üzerine ilk paylaşımım olucak inşallah hedeflerimize ulaşırız.
    Last edited by ksiempre : 06.Eylül.2009 at 20:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2009
    Yer
    Afyonkarahisar

başarılar takipicinim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

basarılar severim leeds'i.takip etmeyi düşünüyorum
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbuL

ohh be sonunda beklediğim takım kndim açmaya korkuyodum başarılar kardeş sana takipteyim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

teşekkür ederim arkadaşlar umarım iyi bir kariyer olur.

Son Dakika Gelişmesi:

Son United'li....
    Stephan Appiah

Taraftarlarlarımız Appiah'ın transferinden oldukça memnun oldular.
    Appiah'ta en kısa sürede sakatlığını atlatıp muhteşem taraftarın önüne çıkmak istiyor...

Ayrıca sezon kadromuz.

Last edited by ksiempre : 06.Eylül.2009 at 21:18

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Coca-Cola League 1 - 1. Hafta
    Bristol Rovers - Leeds United

Ligin açılış haftasıydı ve iyi bir başlangıç yapmak istiyorduk. Yeni transferimiz Hamiltonun daha maçın başında attığı golle öne geçtik fakat ev sahibi takım ard arda attığı 2 golle üstünlüğü yakaladı.Tam devre böyle bitecek derken rakibimizin kendi kalesine attığı golle morallendik. İkinci yarıya kazanabiliriz parolasıyla çıkan takımımız, Yıldızımız Parejo'nun attığı golle sezona 3 puan alarak başladı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Transferler ve başlangıç çok çok iyi. Devamını bekliyoruz, başarılar...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lig Kupası 1. Tur
    Rotherdam - Leeds United

Lig kupasında beklenmedik bir sonuç oldu bizim için.Genel olarak daha üstün oynamamıza rağmen golü yedikten sonra kilidi açamamız ve verilmeyen bir penaltımız sonucun bu şekilde olmasına sebebiyet verdi.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    SON DAKİKA GELİŞMESİ!!!

Defansın göbeğinde yeterli kaliteyi ve derinliği yakalayamadığından yakınan Akın SULAK, İspanya'nın Racing Santander takımından Cesar Navas'ı kadrosun dahil etti.

Leeds Taraftarlarıda son dakikada gerçekleştirilen transferden oldukça memnun olurken, Cesar Navas ile savunmadaki zaaflarının tamamen kapandığını düşünüyorlar.

Last edited by ksiempre : 06.Eylül.2009 at 21:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Coca-Cola League 1 - 2. Hafta
    Leeds - Peterborough

İki takımında iyi bir oyun ortaya koyamadığı maçta, Peterborough bir şans gollü ile 3 puanı aldı.

Coca-Cola League 1 - 3. Hafta
    Milwall - Leeds

Deplasmanda galip gelemedik fakat futbolseverlere güzel ve bol gollü bir maç seyrettirdik.

Coca-Cola League 1 - 4. Hafta
    Leeds - Hartlepool

Zayıf rakibimiz karşısında evimizde farka gittik, taraftarlarımızı sevindirdik...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Johnstone's Paint Trophy North
    Leeds - Scunthorpe

Yedek takım ile çıktığım maçta penaltılarla elendik, fakat önceliğimiz ligde iyi derece elde etmek olduğu için bu turnuvayı pek önemsemiyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Leeds Utd'yi oldum olası hiç sevmem.Umarım sevdirirsin bana bu takımı
    Başarısız olacağından bir şüphem olmamasına rağmen

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

E tabi normal olarak sevmemen doğal sonuçta Galatasaray ile iyi bir geçmişi yok Leeds'in

Ama İngiltere'deki diğer büyük klüplere nazaran daima fazla bir sempatim olmuştur Leeds'e karşı.

Amacımızda Leeds'i hakettiği yere geri döndürüp başarılara kavuşmak

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

İşte bende diyorum ki başarılarınla sevdir bana Leeds'i

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

iyi baslamıssın tebrikler
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

teşekkür ederim hocam elimden geleni yapmaya çalışıyorum, 10. haftaya kadar olan maçları tamamlayıp ondan sonra topluca ekleme yapmayı planlıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Coca-Cola League 1 - 5. Hafta

Maçın başında skor avantajını yakalayıp maçı kazandık..

Coca-Cola League 1 - 6. Hafta

Maçın bütün hakimiyeti bizde olmasına rağmen kalecimizin büyük hatası sonucunda 2 puan kaybettik.

Coca-Cola League 1 - 7. Hafta

Gereksiz bir kırmızı karta rağmen Formda olan kurt golcümüz Hamilton'un son dakika golüyle 3 puana uzandık.

Coca-Cola League 1 - 8. Hafta

Kendi evimizde zayıf rakibimiz karşısında zorlansakta kazanmayı bildik.

Coca-Cola League 1 - 9. Hafta

Deplasmanda 2 farklı öne geçtiğimiz maçta beraberliğe razı olduk, ancak Hamilton'un formu yüzümüzü güldürmeye devam ediyor.

Coca-Cola League 1 - 10. Hafta

Penaltı pozisyonu hariç etkili olamayan rakibimizi evine puansız gönderdik

10. Hafta Sonunda Puan Durumu

1 maç eksiğimizle liderin 6 puan gerisinde 4. sıradayız, şu an için koyduğumuz hedefe uygun bir pozisyon bizim için.

Eylül ayı menajeri seçildim, bu ödülü kazanmamda emeği olan futbolcularıma teşekkürlerimi sunuyorum...

10 haftalık süreçteki ilk 11'im ve taktiğim.

ve takımımızın en formda ve yüksek ortalamaya sahip oyuncusu...

Bu formundan dolayı kendisini tekrar tebrik ediyor ve sezon sonuna kadar bu form grafiğini sürdürmesini diliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Çıkarız bu gruptan çıkarız güvenimiz tam =)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbuL

taktik tamamiyle oturdumu kimse duramaz önünde.. tam gaz devam..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

teşekkür ederim saolasın destekteleriniz için , ilk hedefim ligde ilk 3 içerisinde yer almak ondan sonraki hedef şampiyonluk şu andada hedefe uygun bir şekilde ilerliyorum, devre arasında ufak bir transfer operasyonu yapıp takımda fazlalık olan oyuncuları göndermeyi düşünüyorum, sıkıntı yaratıyorlar

taktik kısmen oturdu diyebiliriz ama dediğim gibi bazı oyuncular huzursuzluk yaratıyorlar baya geniş bi kadrom var lig için biraz daraltıp uyumu yükseltmekte fayda var, belki bu arada 1 adet nokta transferde yapabilirim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Coca-Cola League 1 - 11. Hafta

Güçlü rakibimiz karşısında erken gördüğümüz kırmızı kartında etkisiyle mağlup olduk.

Coca-Cola League 1 - 12. Hafta

Evimizde kazanıyoruz, fakat oynadığımız futbol pek iç açıcı denilemez.

Coca-Cola League 1 - 13. Hafta

Deplasmandaki şanssızlığımızı kıramıyoruz, kötü dış saha performansımızla hedefimizin gerisine doğru düşmeye başladık.

Coca-Cola League 1 - 14. Hafta

Golcülerimizin suskunluğu ve takımın genel formsuzluğu iyice göze çarpmaya başladı, kondisyon olarakta yetersiz kalıyoruz. Beraberliği zor kurtardık, belkide bu puan için sevinmeliyiz.

Coca-Cola League 1 - 15. Hafta

Çok üstün olmasak ta galibiyeti kaçıran taraftık diyebilirz, takımda toparlanma sinyalleri var, sakatlarımızın geri dönüp yavaş yavaş form tutmasında bunun etkiside büyük.

15. Hafta itibariyle puan durumu

Hedeflerimizin biraz gerisinde bir pozisyonda bulunsakta takımın bu kötü form durumu içerisinde gene yukarıdan kopmamış olması sevindirici. Sakatlıktan yeni çıkan ve formu düşük olan oyuncularımızın form tutmasıyla üst sıraları tekrar zorlamaya başlayacağımızı düşünüyorum. Devre arasında 1-2 oyuncu ile yollarımızı ayırıp eğer alabilirsek 1-2 kaliteli hücum oyuncusu ile kadromuzu takviye etme planlarımız mevcut.

yav bune böyle Bir galibiyet bir beraberlik hadi hayırlısı

Çıkarsın bu ligden

leeds hayranı biri olarak her zaman takipçinim hocam
    savunma ağırlıklı bir taktik tercih etmişsin , takımın form tutması biraz uzun sürebiliyor ama takım 2-3 haftaya falan patlama yapar alışır yavaş yavaş

Nesil
    2009
    Yer
    Afyonkarahisar

ilk haftalarda genelde böyle oluyor fakat toparlarsın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

çok saolasınız hocam, aslında savunma anlayışlı bir taktik kullanmayacaktım fakat transfer etmek istediğim kanat oyuncuları çalışma izni problemine takıldı, orta sahanın ortasında çok alternatifli olunca öyle bir taktiğe döndüm duruma göre 4-2-2-2 veya 4-3-2-1 e dönüyorum

yeni maçlarıda en kısa zamanda ekleyeceğim işlerden dolayı, durumumuz fena sayılmaz açıkçası

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri