1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Çözünürlüğü Düşürmek?

Threaded View

Nesil
    2009
    Yer
    Afyonkarahisar

belki inanmaacaksınız ama pc nin içinde 3 tane fan var + vantilatörü kasa pağını açmak suretiyle dayadım pc ye daha nasıl bir soğutma yapabilirim ayrıca oyun oynarken hiçbir işlemde yapmıyorum pcde sadece msn winrar ve alcholl programı yüklü birde fm 2009 ile fm 2008 yani anlayamıyorum bir türlü inş fm 2010 bu şekilde olmaz.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by baristayfur View Post
    Sadece soğutmakla olmaz. Bu sistemde Vİsta yüklüyse yaşadığın şey çok normal. Sadece Vistanın bilgisayarının açıldığı anda RAM e bindirdiği yük 400MB

Bu durumda sana 600mb lık kullanım alanı kalırki FM maç motoruna geçtiği anda 800+mb lık RAM kullanması gerekiyor.

Yapman gereken şey çözünürlük yada kalite düşürmek değil PC ni XP ye Cevirmek ve Arka planda çalışan bütün gereksiz programları kapatmak.(msn,antivirus,firewall,quicktime,winamp vb )

Eğer sorunun hala devam ederse Oyunu sil tekrar yükle,yine devam ederse oyunu yeniden indir.. e yinede olmassa şansına küs artık
    zaten xp kullanıyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ilk başıkta dediğim gibi bendeki en düşük çözünürlük bu ==>1024x768 - 60.00Hz
    Last edited by Xlazi : 07.Eylül.2009 at 21:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri