İyi de Anıl, Sercan ile görüşse ve ben gitmek istiyorum dese Sercan, oyuncunun aklını çelmiş olmayacak mı? Sercan'ın başını döndürecek teklif yapsa bir kulüp ve Bursaspor ile anlaşmamış olsa, Sercan gitmek istiyorum diyerek Bursaspor'u zor durumda bırakamaz mıydı? Ne olurdu Bursaspor ya sözleşme uzat ya da kadro dışısın derdi, sonra en azından para kazanalım diyerek istediğinden daha düşük bir fiyata satmak zorunda kalabilirlerdi.

Bu nedenle kulüple görüşmek en doğrusu. Eğer Vederson'u vermeyi kabul etse Fenerbahçe, Fenerbahçe'ye imza atacakmış, demek ki Sercan'ın da haberi vardı ve istiyordu yoksa transfer o aşamaya kadar gelmezdi. Babasının açıklamalarını bu nedenle tutarsız diye değerlendiriyorum.

Siz geçen hafta duyurduğunuzda "Sercan Fenerbahçe ile 4 yıllık anlaştı diye bu haberin kaynağı da bendim zaten. Size bağlanan arkadaş haberi benden aldı. Ben çık söyle dedim. Çünkü bitmişti transfer. Siz doğru haberi vermiştiniz."…

Transfer bitmişse Sercan'ın da, babasının da onay verdiği anlamına geliyor bu açıklama bence. Bizimle iletişime geçmediler pek inandırıcı değil.

Ve burası Türkiye, büyük konuşmayacaksın. Türkiye'den bir kulübe vermeyeceğim diyor ama Bursaspor avrupadan istediği teklifi alamazsa ve Galatasaray ya da Fenerbahçe iyi teklif yaparlarsa görürüz Sercan geliyor mu, gelmiyor mu?

Tabi Türkiye'de bu konularda üstüne gidilerek kaybolması yerine yurt dışında gelişimini sürdürebileceği bir kulübe bir an önce gitmesini ben de isterim.