1 ile 30 arası toplam 52 sonuç

Konu: Leeds United [2.Sezon] [Championship] Hedef Premier Lig

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

hocam leeds united'le tarih yazan biri olarak ne transferlerini, ne hedeflerini, ne yolladığın oyuncuları beğendim diyemem...

beckford'u yollamışsın, o ligin gol kralı açık ara beckford'dur neden yolladın anlamış değilim. müthiş oynuyor.
    bradley johnson sol kanatta çok iyi işler yapıyor onu da yollamanı yadırgadım.
    prutton david orta sahada iyi bir alternatif olabilirdi.
    4312 ile oynuyorsun saygı duyarım ama 442 ile rakiplerini duman edebilirsin.. tabi sen bilirsin.
    delph ve hawson ikilisi orta sahayı felç ederler rakiplere.. hızlı ve yaratıcı oyuncular.

o ligde senin açık ara şampiyon olman lazım. ilk üç felan hikaye. bu sene bize şampiyonluğu getir kardeşim yoksa yakarım buraları

valla duygulandım leeds kariyeri görünce.. nice zaferler kazanmışlığım vardır.
    eleştirilerime alınmamışsındır umarım.. zaten eleştirilerin hepsi olmuş bitmiş şeyler. daha geri alıp düzeltemezsin ama içimde kalmasın

bence 442'ye dön haşat edersin rakiplerini...

çok çok başarrılar takip edeceğim elimden geldiğince..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

eleştirilerin için teşekkürler tabi biraz acımasız olmu$ ama

leeds ile daha önce 9.0.1de oynadım çokta ba$arılı olduğum 4-5 sezonluk bir kariyerim vardı fakat 9.0.3 ile sil baştan yaptık diyebiliriz.

bradley ve beckfordu göndermemdeki amaç onların uzun kontratları altında kalmaktansa gelecek sezon daha rahat takım kurgusu yaratmak ve para kazanmak amaçlıydı, aslında çalışma izni sıkıntısı olmasaydı kanatlara çok kaliteli 3 oyuncu takviyesi yapıcaktım ama work permit bir türlü izin vermedi

takımda yeni kuruldugu için direk şampiyonluk hedefi koymak doğru olmaz açıkçası squad harmony sağlanana kadar bazı sıkıntılar olacaktı ve bende o sıkıntıları yaşadım dönem başı ve ortalarında fakat $u anda takım istediğim seviyeye geldi diyebilirim.

Bu sezon benimde beklentim şampiyonluk elbette ama 2.liğide kötü bir derece olarak sayamayız dolayısıyla önce bir 2.liği garantileyelim tabiki şampiyonluk süpriz olmaz

4-4-2 önerisini dü$ünmek isterdim fakat dediğim gibi kanat oyuncularının transferi olmadığı için zorunlu olarak 4-3-1-2 oynatıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Coca-Cola League 1 - 31. Hafta

Rakibimizi eze eze geçiyoruz.

Coca-Cola League 1 - 32. Hafta

Zayıf rakibimizi ilk yarıda buldugumuz iki enfes golle kurban listemize ekliyoruz

Coca-Cola League 1 - 33. Hafta

Lig liderliği için çekiştiğimiz rakibimizi darmadağın etmekle kalmıyor aynı zamanda Liderlik koltuğundan da ediyoruz ... Yeni Lider Leeds United

Coca-Cola League 1 - 34. Hafta

Zayıf rakibimiz karşısında 2-3 net pozisyon bulsakta topu 3 direk arasından geçiremedik...

Coca-Cola League 1 - 35. Hafta

Deplasmanda tek atıyoruz 3 alıyoruz.

Coca-Cola League 1 - 36. Hafta

Zirve takipçisi rakibimiz karşısında deplasmanda kaybediyoruz, oyuncularıma kızamıyorum çünkü tam 23 hafta sonunda mağlup oldular ve 9 maçlık bir galibyet serisi çıkartmışlardı.

36. Hafta sonunda Puan Durumu

Scunthorpe maçından sonra kameraların karşısına geçen Akın SULAK şöyle konuştu ;

Taraftarlarımız bu mağlubiyete aldanmasınlar, herşey yolunda ilerliyor. Futbolcularımız bugün ellerinden geleni yaptı ama yorgunluk ve şanssızlık sebebiyle mağlup olduk.

Fakat avantajlı konunumuzu sezon sonuna kadar koruyup ipi göğüsleyeceğimize inanıyorum. Siz taraftarlarımıza buradan sesleniyorum, meşaleleri hazır edin ŞAMPİYON geliyor...

Mesaj Yetkileri