1 ile 30 arası toplam 983 sonuç

Konu: CL Şampiyonu Zeytinburnuspor A ve B Takımı 6. Sezon/ Gana Dünya Kupası Macerası

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Abi yenil artık kötü sezon geçir bak fm'yi bırakıyorum.Sonra vicdanın el vermez keşke yenilseydim dersin
    Bu arada Zeytinburnuspor'un başkanı görse bu kariyeri acaba seni t.d olarak alır mı

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Abi yenil artık kötü sezon geçir bak fm'yi bırakıyorum.Sonra vicdanın el vermez keşke yenilseydim dersin
    Bu arada Zeytinburnuspor'un başkanı görse bu kariyeri acaba seni t.d olarak alır mı
    Süper yorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Zeytinburnu başlarken 0K ile başlıyor abisi kulup kasası da yaklaşık öyle bir şey,kulube de talip olabilirim daha güzel bir Zeytinburnu için.Süper ligdeyiz ,Bank Asya takımları bile 2 milyon 3 milyon sponsorluklardan götürüyor,biz gariban takım kendi yağımızla kavrulduk,Süper Lig'de bile para bulamadılar neyseki puana verilen paralar sayesinde artık kasamızda 4.5 milyon Eurocuk var

Quote Originally Posted by wawe1001 View Post
    Süper yorum
    Başkan kovana kadar burdayız abisi,takım değiştirmeye niyetim yok, şu ana kadar Rize'den sonra Kayseri ve Gençlerbirliği'nden teklif aldım bu kadar çilesini çekmişiz şimdi sefasını sürelim diye reddettim,acaba maaşımı arttıracaklar mı,Süper Lig'de malzemecinin aldığı paraya kulupte çalışıyorum

Zorlu Antep deplasmanındaydık ümidimiz yoktu, bir anda 2-0 öne geçince önce futbol değil puan dedik ve kaleyi siper ettik,bu da bizim kalenin 30 dakika topçu ateşine tutulmasına sebep oldu,neyseki uzaktan biri isabet etti,3 puanı aldık mutluyuz

Fenerbahçe ile 2-2'nin rövanşında sahamızda karşılaştık, Fenerbahçe'ye fazlasıyla ters gelen bir takım olduğumuz belli oldu,Morales'i durduramadılar,ya tutarsa diye bulduğum oyuncu ne hallere geldi,tavsiye ettiği oyuncu için ise hiç bir şey demiyorum tam bir dinamo

Ligde Ankaragücü ile karşılaştık golü attık ve sadece 3 puana odaklandık.Bu aralar gelecek bir ters puan kaybı her şeyi mahfedebilirdi çünkü. Maç bitiminde İstanbul'dan gelen haberler yüzümüzü güldürdü ,Galatasaray sahasında Bursa'ya 3-2 mağlup olmuştu ve puan farkı 5'e çıkmıştı. İki bekimizin cezalı olması Sivas maçı öncesi kafamızda soru işaretleri yarattı.

Kolumuz kanadımız kırık gittiğimiz maçta Sivas deplasmanında maçın başlarında çok net pozisyonlardan yararlanamadık,sonra Sivas'ın organize atakları geldi ama yaptığımız bir kontrada Hayrettin'in Kalu'yu gole giderken düşürmesi rakibimiz 10 kişi bıraktı. Gene net pozisyonlardan yararlanamadık ve 29 hafta sonunda ilk kez gol atamadan bir maçı bitirdik. Bu arada Antep'ten gelen Antep 0-0 Galatasaray haberiyle son 5 haftaya 5 puan farkla girmenin coşkusu içerisindeyiz

Ve son 5 haftaya girerken puan durumu:

Mesaj Yetkileri