Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid

14 42.42%
  • Barcelona

19 57.58%
Sayfa 297 / 422 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347397 ... SonSon
8,881 ile 8,910 arası toplam 12654 sonuç

Konu: İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok isteksizler.

Özellikle sol kulvarda çok açık veriyor, Ronaldo ve Marcelo geri dönüp defans yapmak nedir haberleri yok.

Takım çok dağınık oynuyor, gördüğüm kadarı ile iki pas zor yaptılar.

Ronaldo soldan alıp gidiyor, Kaka ortadan alıp gidiyor, Higuain kendi başına birşeyler yapmaya çalışıyor.

Bu takım toparlanır inşallah, hiç yakışmıyor bu futbol.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Valencia ilk maçında evinde Sevilla'yı 2-0 mağlup etti.

2 takımda çok kısır başladı maça ilk 45 dakika temposuz geçti. Tabi sahanın burada çok büyük katkısı var. Çok berbattı zemin.

İlk yarının son dakikasında Kanoute'nin gördüğü kırmızı kart maçın kaderini değiştirdi.

İkinci yarının hemen başında Mata golü attı, Banega hazırladı pozisyonu.

Yine Banega'nın başlattığı atakta, Pedro orta yapmak isterken zemininde yardımıyla topu 2.kez ağlara gönderdi.

Genel olarak Sevilla çok kötü bir görüntü verdi.
    Valecia ise daha organize, daha çok pas yapan tarafdı.

Ever Banega için ayrı bir parantez açmak istiyorum. Tek kelime ile muhteşem.
    İzleyin, yaşayın diyorum.

Bir oraya bir buraya koşuyor, adam geçiyor, oyunu kuruyor, oyunun yönünü değiştiriyor,asist yapıyor,ataklara katılıyor gerçekten bugün çok çok iyiydi.

Default Chygrynskiy resmen Barcelona'da

Dmytro Chygrynskiy, sağlık kontrolünden geçti ve Barcelona ile beş yıllık sözleşmeye imza attı. Barcelona'nın bu transfer için Shakhtar Donesk'e 25 milyon avro vereceği belirtiliyor.

Ukrayna Milli Takım oyuncusu yeni takım arkadaşlarıyla tanışmadan önce sağlık kontrolünden geçti. Ardından kulüp binasında Joan Laporta ile görüşen Chygrynskiy, burada kendisini beş yıllığına Barçalı yapan kontrata imza attı.

Ayrıca Barcelona oyuncunun serbest kalma bedeli olarak sözleşmeye 100 milyon avroluk bir madde ekletti.

Kulüp doktoru Ricard Pruna ise kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada Chygrynskiy'nin oynamaya hazır olduğunu söyledi.

Goal

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Van der Vaart kesin olarak kalıyor

Hollandalı yıldız sürpriz bir şekilde Real Madrid'te kaldı.

Real Madrid, Hollandalı orta saha oyuncusu Rafael van der Vaart'ı göndermeme kararı aldı.

Cristiano Ronaldo, Kaka ve Xabi Alonso'nun gelmesiyle kadroda yer olmadığını belirtilen ve kendisine takım bulması istenen Van der Vaart, hazırlık maçlarında da forma giyememişti.

Ancak Arjen Robben ve Wesley Sneijder'in takımdan ayrılması üzerine İspanyol kulüp, bu oyuncuyu göndermeme kararı aldı.

Teknik direktörü Manuel Pellegrini ve yönetici Jorge Valdano ile başarılı bir görüşme yapan Van der Vaart ve avukatı Robert Geerlings, Hollandalı oyuncunun önümüzdeki sezonda da kalması için anlaştıklarını belirtti.

Hollanda basınından Voetbal International dergisine konuşan Geerlings, "Görüşmede Rafael'den takımda kalması istendi. Kadrodaki oyuncusu sayısı 25'e düştüğü için Rafa'nın da ayrılmasına gerek kalmadı. Bizim için de sürpriz oldu. Artık kadroya girmek için elinden geleni yapacak" dedi.

Bu ay başında Beşiktaş'tan bir teklif aldığı öğrenilen Hollandalı yıldızın, siyah beyazlı ekibi reddettiği belirtilmişti. Van der Vaart ayrıca, Everton ve Tottenham'dan da transfer teklifi almıştı.

Bu arada 23 numaralı forması oyuncuya geri verilirken, Van der Vaart'ın yarınki antrenmana çıkacağı öğrenildi.

Goal
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Gayet normal bir karar..Robben gitti Sneijder gitti.İyi bir yedek kalmalıydı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu sisteme baktığımızda Vaart'ın oynaması zor görünüyor Beklenen teklifi alamadığı için tutumuştır kadroda ...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Default Torres Getafe'de!..

Transfer sezonun son saatleri hareketli geçiyor. İspanya La Liga ekiplerinden Getafe Madrid şehrindeki ezeli rakibi Real Madrid'den defans oyuncusu Miguel Torres'i kadrosuna kattı.

23 yaşındaki İspanyol isim Salı günü basın mensuplarına tanıtılacak ve resmi sözleşmeye imza atacak. Geri dörtlüde sağ ve sol kanatta oynayabilen Torres Real Madrid altyapısından yetişmişti. Real Madrid ile 2007 yılından beri 52 maça çıkan genç ismin Madrid ile olan sözleşmesi 2013 yılına kadar devam ediyordu.

Kaynak : Sporx.com dış haberler

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Miguel Torres Olduğundan Adım Gibi Emindim
    Güzel Transfer Yapmış Getafe

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Buğra'ya katılıyorum bu forumda bence kimseyi kekleyemeyeceksin Mayk

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Miguel Torres Olduğundan Adım Gibi Emindim
    Güzel Transfer Yapmış Getafe
    Aynen
    Zaten Getafe Real'den aldıklarıyla.. Soldado, Granero vs..

Kimse yemez bunu bence

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ne kekliycem Haber ekledim sadece

Del Piero_10 Misafir

Default Ibra: "Barça, Inter'den daha iyi"

Yeni gittikleri takımları, eski takımlarına göre daha iyi bulanlar kervanına Ibrahimovic de katıldı.

Bu yazın en çok konuşulan transferlerinden biri olan Zlatan Ibrahimovic, yeni takımı Barcelona'nın, eski takımı Inter'e göre daha iyi olduğunu belirtti.

AS gazetesinin haberinde Ibrahimovic'in, "Şu an oynadığım takım hücumu daha çok düşünüyor ve topa daha hakim. Ama iki kulüp arasındaki farkı net olarak belirtmek için, buraya iyice alışmam gerek. Takıma iyice adapte olmak istiyorum. Sporting Gijon maçında 90 dakika sahada kalmam benim için iyi oldu. Attığım gol de, biraz olsun üzerimdeki baskıyı atmamı sağladı" sözlerine yer verildi.

Şu an için İsveç Milli Takım kampından olan Ibra, Şampiyonlar Ligi'nde eski takımına karşı oynayacakları maç için, "O maç için sabırsızlanıyorum. Yeniden San Siro'ya dönmek heyecan verici olucak" diyerek sözlerini noktaladı.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Kesinlikle Doğru Söylemiş İbra Barça Dünyanın Her Yönden En İyisi

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Yalnız Inter taraftarı için San Siro değil orası. Giuseppe Meazza Inter için.
    Oyuncuların eski takımlarını içeren açıklamalar yapmasını doğru bulmuyorum açıkçası...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bu açıklamayı Eto'o yapsa daha kötü niyetli oldugunu düşünebilirdim fakat Ibrahimovic Inter'den olaylı ayrılmadı onun için eski kulübünü kötüleme gibi bir davranış içinde bulunacağını sanmıyorum, gayet doğal bir şekilde iğneleme yapmadan söylemiş olsa gerek

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Bilmediğimiz birşey söyle Ibra

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Kendini Milan'lı hissediyor sanırım. San Siro demiş

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Gazetecinin "İnterle Barça'yı kıyaslar mısınız? sorusu üzerine verilmiş bir cevaptır.Sanmıyorum ki durduk yere yapsın böyle bir açıklamayı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu iki klüp kıyaslanamaz bile ...

Default Barça, Robinho'yu istiyor

İngiliz medyasında çıkan haberlere göre Barcelona, City'nin yıldızı Robinho'yu Ocak'ta transfer etmek istiyor.

İngiliz medyasında Robinho'nun Manchester City'de mutsuz olduğunu söylemesinin üzerine, son Şampiyonlar Ligi şampiyonunun 25 yaşındaki oyuncu için girişimlere başlayacağı iddia edildi.

Katalan ekibinin 22 milyon avro önereceği iddia edilirken, City'nin 35 milyon avrodan az bir miktarı kabul etmeyeceği belirtildi.

Haberlerde City Menajeri Mark Hughes'un yıldız oyuncunun gitmesine izin verebileceği, zira genç teknik adamın kadrosu oldukça zengin olduğu ve mutsuz bir oyuncuyu kulüpte kalmaya zorlaması için hiçbir neden olmadığı ifade edildi.

Goal

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

henry yi kesicekler galiba

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

henry'nin yaşı geçti zaten o kanatta başarılı bir transfer olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Barça'lık adam değil Robinho. Yalnış yaparlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default Hakemi satın aldılar!

İspanya'nın Cristiano Ronaldo, Kaka, Benzema gibi yıldız oyuncuları kadrosunda bulunduran takımı Real Madrid, eski bir hakem olan Carlos Megia Davila'yı transfer etti. Florentino Perez'in başkanlığındaki Real Madrid'de kurumlararası ilişkilerden sorumlu Emilio Butraguneo'nun bulunduğu departman için alınan Madridli eski hakem Davila'nın, Real Madrid'in maçlarını yönetecek hakemlerle ilgilenip, ihtiyaçlarını gidermekle görevli olacağı bildirildi.
    1992-93 yıllarında 2. lig maçlarını yöneterek hakemliğe başlayan 43 yaşındaki Davila, geçen sezon sonunda görevini bırakırken, profesyonel kariyeri süresince 2006 Almanya Dünya Kupası ve 2008 Avrupa Kupası turnuvalarında da görev aldı.

Kaynak: sporx.com onlar da AA'dan almışlar...

Shaktar da Lubos Mitchel'i aldıydı geçen sene.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu tip şeyleri biraz abartı olarak buluyorum artık

Kesinlikle dogru

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Forlan ile 2013'e Kadar

İspanya'nın Atletico Madrid kulübünde forma giyen Uruguaylı forvet oyuncusu Diego Forlan'ın sözleşmesinin 2013 Haziran ayına kadar uzatılması yönünde futbolcunun menajeri ile kulüp yöneticilerinin anlaşma sağladığı iddia edildi.

İspanyol basınında yer alan haberlerde, Atletico Madrid'in yaklaşık 3 aydır sürdürdüğü müzakerelerin sonuçlandığı belirtildi. 2011 Haziran ayında sözleşmesi sona erecek olan Forlan'ın, kontratının 2013 Haziran ayına kadar uzatılacağı kaydedildi. Ayrıca sözleşmesini tek taraflı fesh etmesi halinde 36 milyon Avro'luk bir maddenin daha önce olduğu gibi yine korunacağı öne sürüldü.

30 yaşındaki tecrübeli futbolcu, geçen yıl La Liga'da gol kralı olmuştu.

Kaynak : AA

Del Piero_10 Misafir

Default Laporta: "Messi'yi biz toparlarız"

Barcelona başkanı, morali bozuk olan Arjantinli yıldızın yanında olduklarını ifade etti.

Barcelona Başkanı Joan Laporta, Arjantin milli takımı ile kötü bir hafta geçiren Lionel Messi'ye takım arkadaşlarının destek olacağını dile getirdi.

Brezilya ve Paraguay'a yenilerek Dünya Kupası'na gitme şansını zora sokan Arjantin'de eleştiri oklarının ilk hedeflerinden biri Messi idi.

Barcelona'da gösterdiği performansı Arjantin Milli Takımı'nda göstermediği iddia edilen Messi, bu eleştirilerden büyük hasar aldı.

Son 99 günde toplam 27 maça çıktığı açıklanan oyuncunun, Arjantin'i taşıyamadığı belirtildi. Bu arada Barça teknik direktörü Pep Guardiola da, yıldız oyuncusunu bu hafta dinlendirmeyi düşünüyor.

Messi'ye her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirten başkan Laporta, İspanyol Sport gazetesine yaptığı açıklamada, "Messi üzgün bir şekilde buraya gelecek fakat takım arkadaşlarının ona gerekli desteği vereceğinden eminim. Kısa bir süre içerisinde yaşadığı hayal kırıklığını atlatacak ve Arjantin'in başarısı için yeniden elinden geleni yapmaya çalışacaktır" şeklinde konuştu.

Mesaj Yetkileri