Quote Originally Posted by Kutupp View Post
Arkadaşlar ben Manchester City i yönetiyorum Robinho(100m) ve Kolo Toure(20m) yi toplam 120m e sattım. Şimdi onların mevkiler boş kaldı ve 20 gün sonra ara transfer dönemi açılacak yani onlarda yeni takımlarına gidecekler bundan istifada transfer bütçemde yaklaşık olarak tahminimce 160-170m civarı olur. Bu transfer deöneminde hem takımdaki eksikleri kapatmak istiyorum hemde dhaa iyi bir kadro istiyorum.Gol atamama ve yeme sorunum var Ligde birince sırada olmama rağmen averajım +11 :S bu sorunu hangi takviyelerle halledebilirim kadrom aşağıdaki gibidir şimdiden herkese teşekkür ederim.

Kesinlikle Richars'ı oynat.Toure'nin yerine koy daha çok iş yapar.Yok oynatmam diyorsan Srna'yı almaya çalış veya azpilicueta vardı Osasuna'da ileride mükemmel gelişiyor.Wayne Bridge'yi mutlaka oynat kardeş adam tam bir dl.Harika oyuncu.3 yıl sorun yaşamazsın o bölgede.Olivier'in 3 katı performans verir.Ayrıca Robinho'nun yerine Tevez'i koy.Wright philips'i satmadıysan Balotelli'nin yerine koy.Ya da Arteta ve Bentley'i almaya çalış.Ayrıca gol atamıyorsan ve çok gol yiyorsan taktiğini değiştirmeyi deneyebilirsin.Ayrıca Felipe mutsuz onuda ya sat ya da mutsuzluğunu giderÇok gol yemenin bir sebebide o olabilir. Ayrıca kardeş sana önerim kadronu daralt.Bende M.city'i güncelleme ile yönettim.Tevez 2 sezon gol kralı oldu.De jong'u Chelsea'ye 40 Mn ytl sattım.Kompany,Bellamy,İreland,Zabaleta'yıda çok iyi fiyatlara satmıştım.Bunlar kadronda gereksiz sende satmaya çalış.Bence şu kadro süper işler yapar..Arteta'yı almaya çalış sadece.

Kameni
Dl:Brigde
Dc:Lescott
Dc:Zapata
Dr:Richard ya da alabilsen Srna
Dm:Veloso
ml:Vukcevic
Mr:Arteta
St:Tevez
St:Cardozo