İlk olarak FB'yi kutlarım.

İkinci olarak uzun zamandır bu konuya mesaj atmıyım FB'li arkadaslar kendi aralarında bu haberi kutlasındı amacım ama madem benim takımıma burada bazı seyler sayıyorsunuz o zaman dogal olarak konuya bende girerim.

Hala AVRUPA'da bütün takımlarımızı desteklememiz gerektigi gerçegini kavrayabilmiş ve anlayabilmiş bir zihniyet oldugunu sanmıyorum su anda resmen Avrupada gerek klup gerekse milli takım olarak FETRET döneminbdeyiz ama burada G-14'ü bile derbiye ceviren FM'deki oyuncuların tartısmasını GS-FB catısmasına ceviren sizler oldugundan dolayı bu duruma hiç sasırmıyor ve üzülmüyorum cünkü ne ekersek onu biçeriz BİRİMİZ DEGİL HEPİMİZ SEVİNELİM ve ÜZÜLELİM. Ama nedense hep bunun ters orantısı oluyor BİRİ SEVİNİRKEN ÖBÜRÜ SÖVÜYOR.BİRİ KÖTÜYKEN ÖBÜRÜNÜDE KÖTÜ TARAFA ÇEKMEYE ÇALISIYOR.Bu olaylar böle devam ederse ne yazıkki dahada kötü günler çok ama çok yakın.

Üçüncü olarakda FİFA ve UEFA'nın tanmımadıgı bir Oluşum olan G-14'e de karşıyım.BÜYÜK KLUPLER ayakta kalsın KÜÇÜKLER Batsın mantıgındaki bir Oluşumdan Futbola hiç ama hiç bir fayda gelmez.