1 ile 30 arası toplam 366 sonuç

Konu: Bosna Hersek - Türkiye | 2010 DKE Grup Maçı

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    İyi de tamam star filan diyorsunuz da bu star dediğiniz adam takımda kimse adam gibi oynamıyorken nasıl birşeyler yapabilir ki? Hangi yıldız oyuncu 90 dakika tam randımanla oynuyor bu kadar kötü performans gösteren oyuncu arasında? Messi mi? Cristiano Ronaldo mu? Tek başına nasıl bir fark yaratmasını bekliyorsunuz ki? Açıkçası ben sahada Arda'yı görükçe içim cız etti. 90 dk. boyunca Arda'ya faul yapıldı, tabanla girildi, en az 25 kere Arda'ya nizami olmayan şekilde sert girildi. Hangi futbolcu dayanabilir ki bu şartlar altında?
    Bu tartışmaya çekmek istemem ama Göktuğ Alex Manisa maçında takım kötü oynarken bir pas bir kafa vuruşu ile maçı çevirdi.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Bu tartışmaya çekmek istemem ama Göktuğ Alex Manisa maçında takım kötü oynarken bir pas bir kafa vuruşu ile maçı çevirdi.
    Hala Gs Fb muhabbeti yapıp oyuncu mu karşılaştırıyosunuz yazık ya..Biride çıkar Arda Estonya maçında bunları bunları yaptı der öteki Semih en kritik zamanda golleri attı der büyür olay..Futbol takım oyunudur Arda'nın Tuncay'ın veya bi başkasının kötü oynaması takımın suçudur veya örneğin Semih'in Emre'nin Sercan'ın Arda'nın iyi oynaması gol atması takımın iyi oyunudur bu kadar basit..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

İyi de bunu Manisa karşısında yapıyorsun, savunması ölümüne girmiyo sana. Arda'nın üstünde kayak yaptılar maç boyunca resmen 15-20 tekme çok rahat yedi Arda. Kaldı ki Arda da skoru değiştiriyordu az daha kötü oynadı dediğiniz maçtta, direkler izin vermedi, diğer oyuncular da ayak uyduramadı...

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    İyi de bunu Manisa karşısında yapıyorsun, savunması ölümüne girmiyo sana. Arda'nın üstünde kayak yaptılar maç boyunca resmen 15-20 tekme çok rahat yedi Arda. Kaldı ki Arda da skoru değiştiriyordu az daha kötü oynadı dediğiniz maçtta, direkler izin vermedi, diğer oyuncular da ayak uyduramadı...
    Göktuğ seni yorumsuz bırakıyorum,tanıştığımdan beri gün gün fanatikleşiyorsun.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Yok aslında ben standart yorumlarımı devam ettiriyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ozzy,futbol takım oyunudur.Bireysel yetenekler sadece oyuna ekstra katkı yaparlar.Metalist Kharkiv geçen sene yıldızları sayesinde mi iyiydi yoksa takım ruhu ile mi bir düşün?
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Forumdaki bazı düşünceler maalesef statlarda da var ve geçenlerde Fatih Terim basın toplantısında bu durumdan şikayetçi olmuştu: '' 20 dakika gol atamayınca başlıyorlar kendi takımlarına tezahürat yapmaya.'' Milli Takıma oyuncu seçilirken kendi takımından fazla oyuncu olmasını herkes ister. Sonuçta Milli forma bu. O tip konularda bazen ipin ucu kaçıp kutuplaşabiliyor insanlar. Fakat mevcut durum diğer durumun çok daha ötesinde bir hal alıyor yavaş yavaş. Milli formayı giyen oyuncu benim oyuncumdur, senin oyuncundur, diğerinin oyuncusudur. Arda Milli formayla gol attığında benim gözümde Galatasaray'ın önemli oyuncusu değil Türkiye'nin önemli oyuncusudur. Semih Milli formayla gol attığında benim gözümde Fenerbahçe'nin kurtarıcısı değil Türkiye'nin kurtarıcısıdır. Nihat süper bir gol attığında Nihat'a Beşiktaş'ın süper topçusu gözüyle değil Milli takımın süper topçusu diye bakarım. Normal formalarını giydiklerinde sevmediğimiz oyuncuya bile Milli forma altında hadi be koçum diyebilmemiz lazım. Normali zaten budur. Ama durum maalesef kötü yönde ilerliyor. Bunu sadece forumda gördüklerimden dolayı söylemiyorum, statlarda binlerce kişi aynısını yapıyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri