Forumdaki bazı düşünceler maalesef statlarda da var ve geçenlerde Fatih Terim basın toplantısında bu durumdan şikayetçi olmuştu: '' 20 dakika gol atamayınca başlıyorlar kendi takımlarına tezahürat yapmaya.'' Milli Takıma oyuncu seçilirken kendi takımından fazla oyuncu olmasını herkes ister. Sonuçta Milli forma bu. O tip konularda bazen ipin ucu kaçıp kutuplaşabiliyor insanlar. Fakat mevcut durum diğer durumun çok daha ötesinde bir hal alıyor yavaş yavaş. Milli formayı giyen oyuncu benim oyuncumdur, senin oyuncundur, diğerinin oyuncusudur. Arda Milli formayla gol attığında benim gözümde Galatasaray'ın önemli oyuncusu değil Türkiye'nin önemli oyuncusudur. Semih Milli formayla gol attığında benim gözümde Fenerbahçe'nin kurtarıcısı değil Türkiye'nin kurtarıcısıdır. Nihat süper bir gol attığında Nihat'a Beşiktaş'ın süper topçusu gözüyle değil Milli takımın süper topçusu diye bakarım. Normal formalarını giydiklerinde sevmediğimiz oyuncuya bile Milli forma altında hadi be koçum diyebilmemiz lazım. Normali zaten budur. Ama durum maalesef kötü yönde ilerliyor. Bunu sadece forumda gördüklerimden dolayı söylemiyorum, statlarda binlerce kişi aynısını yapıyor.