1 ile 30 arası toplam 819 sonuç

Konu: The Tigers Revolution

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Kritik Maçlarda Alınan Puanlar Müthiş Olmuş Hocam Ligde Biraz Şanssızlıkta Olsa Beklentilerin Biraz Altında Olmuş İlk 10'da Olmak İyi Bir Başarı Olacaktı Ama Seneye Kat Kat İyi Olacağın Aşikar Artık Takım Tam Anlamıyla Senin Eserin Oldu Seneye Ortasahadaki Yaşlı Ölü Kurtların Yerine Genç ve İstediğin Takımı Artık Takıma Katmaya Başlamışsın Eee Artık Senin Usta Mağrifetin Seneye Etkisini Gösterecektir Bundan Emimin Hocam
    premier lig tecrübesizliği ve zaman sıkıntısı diyelim her kariyer açışımda işler yoğunlaşıyor bundan sonra işler kesat olduğunda kariyer açacağım hep

kadro olarak kıyaslayınca aslında benim ilk 10 beklentim yoktu takımdan ama dediğin gibi biraz şansla ve taktik konusuna yoğunlaşmakla zorlayabilirdik. yetenekli gençler var takımda çünkü. keirrison zaman zaman kendini gösterdi, lewandowski çok büyük katkı sağladı, ochirosii'den ise hiç faydalanamadık. ara transferde aldıklarım umut verse de maçlara sezon bir an önce bitsin yeni sezona başlayalım mantığıyla çıktığımdan sonuçlar pek iyi olmadı.

kalecime (danut coman) ayrı bir paragraf açmak gerekir, Fm2009'da bugüne kadar ki en iyi kalecim oldu. refleksleri süper. koca sezon boyunca hani kaleci "mallığından" dediğimiz tarzda yediğim gol yok.

2.sezon çok daha iyi olacak...taraftarlara sözümüz olsun
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by erebosss View Post
    kalan 4 maçtan en az 8 puan çıkarırsın hocam güveniyoruz hepimiz
    Maalesef güvenleri boşa çıkartacağız gibi...yarı yarıya 4 puanda anlaşsak?
    artık pek takmıyorum maçları, sezonu bitirme derdindeyim. asıl düşündüğüm 2.sezon
    Last edited by Walter Sakana : 10.Eylül.2009 at 06:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Mesaj Yetkileri