-
Montaj varsa işimi bırakırım
Star TV Spor Müdürü Ertem Şener, “Kenan Yıldırım`ın ses kasedinin montajlı olduğunu kanıtlasınlar, ben mesleğimi bırakırım” dedi.
Bursasporlu Sercan`ın babası Kenan Yıldırım`ın, pazar gecesi Star TV`de yayınlanan Futbolig programında ekrana gelen ses kaydının yankıları devam ediyor. Baba Yıldırım`ın “Star TV benim söylediklerimi montajlamış ve haberim olmadan yayınlamış. Tuzağa düşürüldüm” şeklindeki iddialarının ardından gazetemizi arayan Star TV Spor Müdürü Ertem Şener, Kenan Yıldırım`ın gerçekleri söylemediğini açıkladı.
İZNİYLE YAYINLANDI
Şener, kendilerinin, Sercan`ın `oldu` denen Fenerbahçe`ye transferinin neden gerçekleşmediğini öğrenmek için baba Kenan Yıldırım`ı aradıklarını belirterek, “Bu kaset, Kenan beyin bilgisi dahilinde yayınlandı. Kesinlikle art niyetli montaj yok. Bu kasedin montajlı olduğunu kanıtlasınlar, ben mesleğimi bırakırım” dedi.
Ertem Şener konuyla ilgili OLAY`a şunları söyledi:
“Kenan Yıldırım, `Sercan Estonya maçında cumartesi günü gol atarsa, söz veriyorum, kendim programa geleceğim. Benim kasedimi yayınlamanıza gerek yok. Eğer gelmezsem o zaman yayınlarsınız` dedi.
Ayrıca, telefon bağlantısında, yayında çıkmasını istemediği bazı bölümler olduğunu söyleyerek, o bölümlerin çıkarılmasını istedi. Ben de o bölümleri çıkardım. Bunların dışında herhangi bir montaj yapmadık.”
TUZAK NE DEMEK
“Bu kaset, tamamen Kenan Yıldırım`ın bilgisi dahilinde yayınlandı. Zaten yasa gereği izinsiz vermemiz mümkün değil. Hele hele tuzağa düşürme diye bir şey kesinlikle olamaz. Bu sözler, Bursaspor camiasının bizi yanlış değerlendirmesine yol açar. Oysa böyle bir durum yok. Kenan Yıldırım, telefonda resmen bize `Ben Galatasaraylıyım` dedi. Bu söz, nasıl montajlanıp da söyletilebilir ki!”
Star TV Spor Müdürü Şener, elindeki ham kasedi Bursa`ya göndermeye hazır olduğunu belirterek, “Benim Bursaspor`la herhangi bir sorunum olamaz. Ayrıca Bursaspor taktir ettiğim bir takımdır. Kenan Yıldırım, oğlu Sercan`ın Fenerbahçe`yle anlaştığı yönündeki haberleri de kendisinin medyaya verdiğini kabul etti” ifadesini kullandı.
YÜZLEŞMEYE HAZIRIM
Ertem Şener, sözlerini şöyle noktaladı:
“Namusum ve şerefim üzerine yemin ediyorum. Bu kaset, herkesin bilgisi dahilinde yayınlandı. Eğer bu kasedin montajlı olduğunu kanıtlasınlar ben o gün gazetecilik mesleğini bırakırım. Hodri meydan!.. Kenan Yıldırım ile bu konuda her yerde yüzleşmeye de hazırım.”[/B]
olay.com.tr
Mesaj Yetkileri