-
Yalnız bilmiyorum özellikle golü yediğimiz andan sonra Fatih Terim'in atılmasıyla da birlikte oyunumuzda bir düzensizlik başladı, oyuncu kenara bakınca hocasını görmek ister, antrenörlerimizde çok yetersiz ya da Fatih Terim ben ben ben diyerek onlara gerekli özgüveni vermiyor. Ben futbolcu olsam bir teknik direktörümün atılışını görsem, bir de manasız manasız boş boş bakan antrenörlerimiz görsem keyfim kaçar herhalde bu maç nasılsa gitti diye düşünüyolardır derim. Bosna'da laubaliğinden o aralarda ve ikinci yarının belli aralarında çok kaçırdı,Volkan'ı tebrik etmek lazım gerçekten. Bu kafayla berabere kalmamız bile mucizeydi,oyuncularımız hep acaba vurursam kaçırırsam ne olur mantığıyla oynadılar,sonradan akılları başlarına geldi ama çok geç oldu. Fatih Terim'in artık bence gitmesi gerekiyor. Ya da bir yolunu bulsunlar elemelerde başka hoca,finallerde Fatih Terim çalıştırsın
Çünkü grup maçlarını çok kötü oynayan ama turnuvalarda verdiği motivasyon ile başarı sağlayan bir hoca. Ama malesef teknik yönden kendini geliştiremedi,1996-2002 arasındaki halinde kaldı,yerinde saydı hatta geriye bile gitti.
Artık Fatih Terim ile buraya kadar olmalı,ben yaparım ben ederim diyor,artık oyuncu seçiminden bile habersiz, İspanya maçındaki gibi takım şokta o kameralara poz verme derdinde.
Dünya kupası mucizelere kaldı. Böyle giderse Avrupa Şampiyonası elemelerinde de yine şeker gibi kura çektik deriz yine belki acı çeke çeke son anda play offlara kalırız ya da kalamayız.
Çok yazık çünkü Dünya kupasına katılsak gerçekten çok iyi bir sonuç alacak bir kadroya sahibiz.
Fatih Terim'in yolu bence buraya kadar, artık biraz egosunu bir kenara bıraksın biraz megalomanlıktan kurtulsun ben ben demesin ve düşünsün. İstifa etmeli ama öyle sen istifa et de biz kabul etmeyelim sen devam et şeklinde bir istifa değil. Öyle bir şey yaparsa şayet herkesin gözünde düşer ve kimse onu takmaz.
Mesaj Yetkileri