Sezon Sonu İstatistikleri ve Genel Özet
Premier Lig Oyuncu İstatistikleri Genel Bakış
Takımların Seyirci Ortalamaları
Hull City A.F.C. Oyuncu İstatistikleri
Yönetim/Taraftar Memnuniyet Raporu Genel Bakış
Yönetimin Lig ve Kupalarla İlgili Memnuniyet Derecesi
Yönetimin Finansal Durum İle İlgili Memnuniyet Derecesi
Finansal Durum Genel Bakış
Hull City A.F.C. Genel Bilgiler
Menajer Yorumu : Yukarıdaki istatistikleri tek tek değerlendirirsek gol krallığı yarışında Lewandowski'nin yer alması bizim için sevindirici bir durum. Glauber ve McShane'in ligin en çok top kapan oyuncuları arasında olmaları da aynı şekilde. Geovanni'de asist krallığı yarışında 3.lüğü paylaştı. Ligde alt sıralarda yer alan bir takımın bazı oyuncularının ligde kendilerini bu şekilde göstermeleri oldukça güzel.
Benim için asıl sevindirici olan seyirci ortalamamız oldu. Stad kapasitemizi zorlayan bir seyirci ortalamasıyla oynamamız taraftarlarımızın takıma ne kadar büyük bir destek gösterdiğinin bir kanıtı. Bu takım için büyük bir şans.
Memnun kaldığım oyuncular; Coman, McShane, Glauber, Geovanni, Goossens ve Lewandowski oldular. Keirrison, Gardner ve Mendy genel olarak vasat üstü oynadılar ancak istikrarsızlıkları da oldu. Celso Borges orta alanda mücadele gücüyle ön plana çıktı ancak skora katkısı olmadı.
Takımın genel top kapma oranı iyiyken genel pas yüzdesi düşük kaldı. Bu konuda kendimizi geliştirmemiz gerekiyor.
Ligde 38 maçta 17 kez mağlup olduk. Bu beklediğimizden yüksek bir rakam. Diğer yandan ilk bakışta dikkat çekmiyor belki ama tam 21 maçta yenilmedik. Bu da aslında ilk sezon için gayet iyi bir rakam.
Yönetim ve taraftarlarımızı genel olarak memnun eden daha doğrusu beklentilerinin üstünde bir performans sergiledik. Ancak kendi beklentilerimizin altında kaldık.
Finansal açıdan iyi bir gelişim gösterdik. Klüp değerini ve finansal dengemizi yükselttik. Şu an itibariyle ortalama 46.5 milyon euro değeri olan zengin bir klübüz.
Bu sezon oyuncularımız için (özellikle de genç oyuncular için) iyi bir tecrübe oldu. Bir sonraki sezon için artık hangi oyuncularımızdan ne alabileceğimizi, rakiplerimizin genel taktiksel yaklaşımlarını ve daha iyi olabilmemiz için gerekli tüm tecrübeleri edindik. 2. Sezonun edindiğimiz bu tecrübeler, önceden anlaştığımız oyuncular ve belki bir kaç takviyeyle çok daha başarılı geçeceğine inanıyorum.