Turgay Kıran 'da Trabzonspor'un kazanmasını istiyorum demişti onu da unutmadan hatırlatırıym...Originally Posted by e_mali
Bence açıklamalar zamansız hatta gereksiz ama peki rengi belli olan medya, ortalıkta onca şüpheli maç varken varken ,milli takımın durumu dururken
,transfer dönemi yaklaşırken,yayıncı kuruluşihalesi varken,federasyon seçimleri varken vs. bu kadar gündem yoğunken 3 tane açıklama üzerine neden bu kadar yoğunlaşıyor?
Artık bunları konuşmak istemiyorum ama çok değerli bir taraftar sitesi olan antu neden email kampanyası başlatıyorda tuttuğu takımın ezeli rakibini,ülkesinin insanlarının tuttuğu takımı UEFA ya şikayete teşvikte bulunuyor?
Ülkemizin avrupa da bıraktığı izlenimi tahmin edebiliyormusunuz?
Üstte bir arakdaş çok güzel yazmış,Türkiye ligini şike merkezi olarak Lucescu'ya tepki koyuluyor da ve hatta bu tepğkiyi verenlerden biri olan da antu'dur,neden Lucescu'nun yaptığını yapıyor da ülkem de şike olucak dikkat edin diye piyon yapıyor?
Galatasaray yenilmiş olsaydı ,geçen sezon Beşiktaş'a yenilen ve Galatasray'ın şampiyonluk şansını bitiren Fenerbahçe'ye ne deniliyorsa o denilecekti.Mesela ben bu topicin adını değiştirmeyecektim ve Fenerbahçe'li arkadaşlar Galatasaray hakkında UEFA'ya yazılan şikayet mailindeki gibi düşünecekti.Herşeye rağmen Galatasaray taraftarı yine de Fenerbahçe'nin şampiyponluğunu tebrik edecekti...Originally Posted by packer
Futbolun içinde bulunan insanlar rengini belli etmezlerse birtakım olaylar aydınlanmaz...
Topicin isminin değişmesine neden bu kadar tepkilisin anlamış değilim, ne yani Galatasaray onursuz mu?
Dediğim gibi Galatasaray tarafının açıklamaları zamansız ve gereksizdi ,ama Galatasaray da şampiyonluğa oynarken bu tür fikstür tuzaklarına düşmüştü fakat o zamanlar kimse ''şu takımın şampiyon olmasını istiyoruz''gibi açıklamalar yapmadığı için Galatasray kadar suçlanmadı ama istek aynıydı yani ''ezeli rakibim olmasında kim olursa olsun'' düşüncesi...