Quote Originally Posted by THEFM View Post
Ferrari bu sene İtalyanlar tarafından değerlendirilecek. Bu söylediğinizi ancak gelcek seneye göre, bu sene izlendikten sonra yapmak mümkün olabilir/olmayabilir.
Aslında tam olarak öyle değil evet Ferrari İtalyanların yaptığı profil ile geldi ve biz de genelde bu tip oyunculara hemen müdahele etmiyoruz fakat bize uymayan bariz durumlar görürsek müdahele ediyoruz nitekim Ferrari'nin gelen profilindeki yüksek teknik ve düşük zayıf ayak değerleri bizim araştırma standartlarımıza pek uygun değildi ve değiştirdim.

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
Acaba Ferrarinin sakinliği compusure 13-14 olmaz mı ?

Ferrariye verilen 10 değerinin düşük oldugunu görüyoruz izledikçe Ferrariyi.

Çok sakin bir oyuncu bana göre.
Ben şahsen 10 composure değerinin çok düşük olduğuna inanmıyorum. biraz daha izledikçe daha iyi karar verebiliriz ama bahsettiğiniz 13-14 rakamlarına ulaşması için topla beraberken de saha soğukkanlı davranması gerekiyor. Ferrari zaman zaman topla hücuma çıkmayı deneyen ve bu denemelerinde 3-5 metre etrafında adam belirmeye başladı mı panikleyen ve basit hatalar yapabilen biri, şimdilik benim gördüğüm bu. En basiti Sivok ile kıyaslandığı zaman arada composure anlamında ciddi bir fark olmasının doğru olacağı aşikar.