Quote Originally Posted by express View Post
Çok haklısın kardeşim Hatta ''Bir Derbiden Daha Fazlası'' Adında olursa daha iyi olur derbinin daha fazlası ise HEZİMET tir.....

Birleştirilen Mesaj:

Çok Haklısın Kutluhan abi sen şu ES-ES kariyerine devam et...Açıkçası çok merak ediyorum.Okey Oynuyorum Arkada senin kariyer açık...Hatta Yer imlarine de ekledim...Senin Osasuna kariyerinide eklemiştim...Yav Kutluhan abi Sen hengi takımı alsan bnmde canım o takımı almak istiyor...Hatta bir keresinde Tranzonspor'u alıp editörden senin bu Sercan-Özer-skjelberd-Bekir irtegün ü falan getirdim.Yav sen ne nice bir Menagersin yahu...Seni ayakta alkışlamak gerekiyor doğrusu
Teşekkürler Kardeşim Bu Güzel Yorumun İçin Sen Al İstediğin Takımı Ben Hertürlü Yardıma Hazırım
Quote Originally Posted by erebosss View Post
Maçın favorisi herkese göre Galatasaray..Tamam 5 tane çok kaliteli forvetiniz var haklısın ama , Beşiktaş'ın forvetlerini durduracak defans yok Galatasaray'da
Bakma tutuk başladık ama Bobo , Nobre , Nihat , Holosko , Tello , Tabata ..
Formda olduklarında her takıma gol atar bu adamlar ligde

Ama gerçekten samimi söylüyorum tek istediğim kavgasız gürültüsüz güzel futbolun oynandığı bi derbi olması..Şöyle doya doya maç izlemek istiyorum gerisi boş
Evet Güzel Futbolun Oynandığı Güzel Bir Derbi Olur İnş.