kim hatırlamıyorkiwebcagri
bu arada kariyerlerime bakarken bişi buldum(9.1)
![]()
kim hatırlamıyorkiwebcagri
bu arada kariyerlerime bakarken bişi buldum(9.1)
![]()
çoğunda var birde düşün o zaman kornerleri nasıl iyi kullanacağımı bilmiyordum.Birde bilsem 50 de asist yapardı artık pehhRiquelme
her kariyerinde var heralde bu herif
________________________________________________![]()
6 pas içine attırıyorum ben valla![]()
artık ustasıyım zaten pehh6 pas içine attırıyorum ben valla![]()
![]()
heheh
dostum ben senin kariyerini çok sevdim yahu![]()
belli oluo bir tek sen yorum yapıyorsunheheh
dostum ben senin kariyerini çok sevdim yahu![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hesabı Ödedik Ve Çıktık
Biz İşimizi Yapıyoruz
Devleri Yenmek Yürek İster
Şans İlk Defa Yanımızdaydı
İlahi Adalet
Zorlandık
Kalitemizi Konuşturduk
Tek Kelimeyle Avrupa
Last edited by LifeYourself : 14.Eylül.2009 at 23:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Benim kariyerde de bir tek sen yorum yapıyorsun nerdeyse
Boşver hocam biz bize yeteriz![]()
Sıradan Bir Maçtı
Lig Kupası Çeyrek Final
Adım Adım ........
Zenginlerin Sonu
Şampiyonlar Ligi Grup G
Grubun Kaderi Benim Elimde
Sizce Milan'ın çıkmasına izin mi verelim yoksa Valencia veya Leverkusen den biri mi çıksın?
Yorumları bekliyorum.
saolBenim kariyerde de bir tek sen yorum yapıyorsun nerdeyse
Boşver hocam biz bize yeteriz![]()
Akıyosun hocam![]()
Napmışsın Sen İsmail Yav GörmeyeliBende Başa Dönünce Bu Kadar İlerleyeceğini Tahmin Etmedim Doğrusu
Uçup Gitmişin
Helal Olsun Canım Bu Arada O Regen Silvanı Beğendim Onuda Benim Sakaryama Gönder
![]()
Bende Senin Gibi Şöyle Bir Para Denizine Atsaydım Kendimi Valla Bizim Kulüp En Az 5 Senede Kendine Gelir 5 Sene Boyunca Bize Para Yok Anlaşılan
Riqiye İyi Matematik Çalıştırmışsın Helal BeAdam Hala Millimetrik Hesaplar Yapıyor
Temeli İyi Sağlam Yapmışsın Helal
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
saol abi bu arada bizde parayı hemen görmedik.Epl çıkana kadar en yüksek bütçemiz 1 milyon £ du onuda harcayamıyoduk.Maaş bütçesi yapıoduk sonra neriyle bedava oyuncuları topluyordukNapmışsın Sen İsmail Yav GörmeyeliBende Başa Dönünce Bu Kadar İlerleyeceğini Tahmin Etmedim Doğrusu
Uçup Gitmişin
Helal Olsun Canım Bu Arada O Regen Silvanı Beğendim Onuda Benim Sakaryama Gönder
![]()
Bende Senin Gibi Şöyle Bir Para Denizine Atsaydım Kendimi Valla Bizim Kulüp En Az 5 Senede Kendine Gelir 5 Sene Boyunca Bize Para Yok Anlaşılan
Riqiye İyi Matematik Çalıştırmışsın Helal BeAdam Hala Millimetrik Hesaplar Yapıyor
Temeli İyi Sağlam Yapmışsın Helal
![]()
![]()
Şampiyonlar Ligi Grup G
Dembe Ba Sahnedeydi
Şampiyonlar Ligi Grup G
Kusura Bakma Leverkusen
Kaptan Hala Yaşıyormuş
Kulübüyle Hala 3 Senelik Sözleşmesi Olan Beckham 42 Yaşında Emekli Olmayı Planlıyor
Öyle bir gruptan lider olarak çıkmak bayağı üstün bir başarı hocam.Tebrikler![]()
Gruptan Lider Çıkman Süper Olmuş Hocam![]()
Avrupa'nın En İyi Defansı Bizde.
Tales Umut Saçıyor
Biri Bizi Durdurdu
İntikamımız Acı Oldu
FA Cup 3. Raund
Süper Maç Bizim
Lig Kupası Yarı Final 1. Ayak
Hobbaaaaa
Kötü Oynasakta Bu İşi Biliyoruz
Bomba Gibiyiz
Puan Tablosu
.
.
Birleştirilen Mesaj:
saolGruptan Lider Çıkman Süper Olmuş Hocam![]()
saol........Öyle bir gruptan lider olarak çıkmak bayağı üstün bir başarı hocam.Tebrikler![]()
Last edited by LifeYourself : 15.Eylül.2009 at 03:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Liver hariç , diğer sonuçlar çok iyi hocam![]()
Geçen Şampiyonluğu İstiyodum Oyunu Bozdum Şampiyon YaptımŞimdide CL'yi İstiyorum Artı Yanında Lokum Niyetine Premieride Bi Zahmet Kap
Burdan Şampiyonluğu Verirsen Kulübü Basar Seni O Koltuktan İndirttiririm
Şimdi Görelim Kupaları Hadi Tabana Kuvvet
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ha Bu Arada İsmail Yav Bizim Zizovun Ssinide Koysana Bakalım Nasıl Gelişmiş Senin Meşhur Messin![]()
Last edited by BaGa TaRKaN : 15.Eylül.2009 at 03:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Valla bende topuklarına sıktırtırım şampiyon olamazsan![]()
o da nazar boncuğumuz olsun hocamLiver hariç , diğer sonuçlar çok iyi hocam![]()
Geçen Şampiyonluğu İstiyodum Oyunu Bozdum Şampiyon YaptımŞimdide CL'yi İstiyorum Artı Yanında Lokum Niyetine Premieride Bi Zahmet Kap
Burdan Şampiyonluğu Verirsen Kulübü Basar Seni O Koltuktan İndirttiririm
Şimdi Görelim Kupaları Hadi Tabana Kuvvet
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ha Bu Arada İsmail Yav Bizim Zizovun Ssinide Koysana Bakalım Nasıl Gelişmiş Senin Meşhur Messin
taraftara bak taraftar değil gizli devletValla bende topuklarına sıktırtırım şampiyon olamazsan![]()
abi zizovu yakmışlar ben onu alıp geliştircem![]()
ismail adeta cosmussun kanka bence emekliye ayrıl genclerın onunu ac![]()
Valla ona göre yani hocam![]()
bu zamana kadar hep benim önümü kapadılar.birazda gençlerin kapansınismail adeta cosmussun kanka bence emekliye ayrıl genclerın onunu ac![]()
çok acayip maçlar oldu ilk maçta 6 yedik ligde sonra ardarda 6-0 yendikValla ona göre yani hocam![]()
ssler gelicek çok heyecanlı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Toplu Birkaç Sonuç
Şampiyonlar Ligi
Rahatız
Lig Kupası Final
1 Kupayı Daha Müzemize Getirdik
Önemsemiyoruz
Ezdik
Şampiyonlar Ligi
Rakip Galatasaray
Birkaç Maç
FA Cup Final
Sadece ŞL Kaldı
Daha Süper Ssler var gelicek yemekten sonra.
ŞL Finalindeyiz
Last edited by LifeYourself : 15.Eylül.2009 at 07:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Herkez Şokta.
Şampiyonluğumuzu İlan Ettiğimiz Hafta Yaptığımız Maç Acayipti.Ama Yemin Ettik.Bir Daha Olmuyacak
Hırsımızı Çıkardık
Şampiyonlar Ligi Yarı Final 1. Ayak
Helal Koçlarım
Man City Maçı Önemsemeyince Olanlar Oldu!!!
Riquelme 2 gol 3 asist ile maçı inanılmaz hale getirdi
Şampiyonlar Ligi Yarı Final 2. Ayak
Kupa Geliyor Mu
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Rakip Barcelona
Rakibin Taktiği
Rakibin Bilgileri
Rakibin En Önemli Kozu
Bizim En Önemli Kozumuz
Last edited by LifeYourself : 15.Eylül.2009 at 07:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ismail kupayı almadan gelme![]()
hocam çok heceyecanlıyım ligde 3 maç kaldı tatile aldım Neri oynayacak zaten Neriye verdiğim maçların hepsini kazandı bunlarıda kazanabilirismail kupayı almadan gelme![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
asistan 3 maçıda kaybettiama liverpool arsenal gibi takımlarla yaptı
![]()
Last edited by LifeYourself : 15.Eylül.2009 at 07:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Lig Bitti
Yılın Futbolcusu DeDe
Yılın En Golcüsü DeDe
Yılın En Genç Futbolcusu da DeDe
Dede 5 rekor Kırdı!!!
Riquelme ilerleyen yaşına rağmen kırdığı 5 rekorla kulüpte adını asla unutturmuyacağa benziyor.Onu çok seviyoruz
Puan Tablosu
Galiba Totenham Benle Maçından Sonra Uefa Bileti Kazanıcak.
Şampiyonlar Ligi Final
Maçtan önce hep 2 yıldızdan bahsediliyordu.Riquelme ve Messi.Messinin maçta oynayaması belkide işimize çok yaradı.Riquelme 1 gol 2 asistle günün ismiydi.Krala herşey için teşekkür ediyoruz.King's Lynn'ın Taçsız King'i o
Şimdi artık almadığımız 2 kupa kaldı bu takımla FA Cup ve Dünya Kulüpler Kupası.FA Cup Maçı az sonra.
Takım Verileri
İlk 11
İsmail SüpersinRiquelme Show Yapmış Gene Helal Olsun Bendede Fena Değil Şuan
Tebrik Ederim Kardeşim.
saol hocam Riquelme ya adamı gördükçe hayran oluyorum yaş 37 olucak nerdeyse eski özelliklerinden eser yok ama 50 maç 41 gol 39 asist ya insaf yaİsmail SüpersinRiquelme Show Yapmış Gene Helal Olsun Bendede Fena Değil Şuan
Tebrik Ederim Kardeşim.
![]()