Rahat bir şekilde kazandık maçı.Tebrik ediyorum Aslanlarımızı.Sabri yavaş yavaş düzeliyor.Nazar değmez inşallah..Beşiktaş'ın işi çok zor bu gidişle.Tekrar tebrik ederim takımımızı.
Galatasaray kazanır
Berabere biter
Beşiktaş kazanır
Rahat bir şekilde kazandık maçı.Tebrik ediyorum Aslanlarımızı.Sabri yavaş yavaş düzeliyor.Nazar değmez inşallah..Beşiktaş'ın işi çok zor bu gidişle.Tekrar tebrik ederim takımımızı.
İlk 5 dakika gerçek Galatasaray'ı izledik. Oynayan bir Galatasaray'ında Beşiktaş'ı ne hale koyduğunu ve herhangi bir takımı ne hale koyacağını gördük. Derbilerin bir kötü yanı vardır. Gol erken gelince golü atan takım geri yaslanır. Galatasaray'da bunu yaptı ve Beşiktaş sazı eline aldı.
Daha sonrada maç boyunca Beşiktaş'ı izledik. Çünkü Galatasaray'ın hücum hattı oyunda resmen yoktu. Arda, Kewell,Keita, Baros... Hiçbirini izleyemedik. Beşiktaş'ta orta alana daha iyi yayılınca etkili oyununu sürdürdü.
Gol erken gelmeseydi veya Beşiktaş beraberliği yakalasaydı Galatasaray tekrardan sazı eline alırdı. Gittiği yere kadar böyle gitti ve Galatasaray farkı artırdı.
Özete gelirsek Galatasaray'ın ölüsü çok iyi oynayan Beşiktaş'a 3 attı. Hakan Balta, Sabri ve Le Franco maçın oyuncularıydı bana göre...
Kötü oynadığımız bir maçı kazanmasını bildik. Şampiyonluk böyle maçlardan geçer. Hele ki bu maç derbi ise tadından yenmez.
Çok pozisyonlar versekte son vuruşlardaki kalitemiz maçı kazandırdı.Sabri'yi ilk defa böyle gördüm ya kıyamet habercisi midir nedir helal olsun valla bravo SabriCaner'de az zamanda fırsat buldu ama ben beğendim özetle tebrikler Aslanlar bizi sevindirdiğiniz için çok teşekkürler..