Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur

Voters
51. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

31 60.78%
  • Berabere biter

10 19.61%
  • Beşiktaş kazanır

10 19.61%
1 ile 30 arası toplam 259 sonuç

Konu: Galatasaray - Beşiktaş [TSL 5.Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Maçta bir iki saçma hakem kararı vardı ve beni çileden çıkardı.

1.si Mustafa Sarp'ın Tabata'yı dövmesi, yumruk falan gösterip yere düşerkende kafasına tekme atması. Posizyon sonunda ikisinin de sarı kart görmesi saçmalıktı.
    2.si ise Franco'nun ceza sahası dışında topu elle çıkarması. Kırmızı kart + gole giden bir posizyondu.

Her ne kadar çileden çıkarsada bu posizyonlar iyi değildik. Serdar'ı çok beğendim bugün her ne kadar gol kaçırsada. Nihat,Bobo,Holosko,Yusuf hikayeydi. Ekrem'i ise özlemişiz.

Tebrikler Galatasaray'lı arkadaşlar

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post

1.si Mustafa Sarp'ın Tabata'yı dövmesi, yumruk falan gösterip yere düşerkende kafasına tekme atması. Posizyon sonunda ikisinin de sarı kart görmesi saçmalıktı.
    2.si ise Franco'nun ceza sahası dışında topu elle çıkarması. Kırmızı kart + gole giden bir posizyondu.

Her ne kadar çileden çıkarsada bu posizyonlar iyi değildik. Serdar'ı çok beğendim bugün her ne kadar gol kaçırsada. Nihat,Bobo,Holosko,Yusuf hikayeydi. Ekrem'i ise özlemişiz.

Tekmeyi kasti olarak atmadı ki.Ferrari itince yere dengesiz bir şekilde düşünce istemeden tekme attı.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

1.si Tabata kasti olarak Mustafa Sarp'in bileğine giriyor ve yalandan numara yapiyor Mustafa dogal olarak sinirle yaptı birşeyler.

2.si Ernst topu eliyle kontrol edip serdar özkana veriyor ve topu ceza sahasi icinde eliyle cikariyor leo franco.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

1- tekme kasıtlı değildi
    2- O el posizyonundan önce zaten Beşiktaş elle müdahale yaparak atapı başlattı. Hakemde madem ona vermedim bunada vermiyim diye düşündü sanırım

Beşiktaş taraftarı çok kötüydü dün. Maç başında Alisamiyen e , Metin oktaya , Haldun Üstünele ağıza alınmayacak küfürler ettiler.

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Beşiktaşlı taraftarlar Galatasaray'lı taraftarların ''Yıldırım Demirören Yeter '' ve ''Mustafa Denzili Şampiyon Yap Bizi'' gibi yaptıkları şakayla karışık tezahüratlara sinirlenip küfür ettiğini düşünüyorum Tabii yenilginin verdiği sinirle de olabilir...
    Yanılıyorsun. O küfürler daha maç başlamadan edildi. Daha futbolcular ısınırken.

Ayrıca bizim dediğimiz "Yıldırım Demirören Yeter" Tezahuratını geçen sene Samiyende Beşiktaş Taraftarı söylüyordu

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Ernst in pozisyonuna düzeltme denemez yapmayın arkadaşlar. Resmen çarptı top..
    Çarptı marptı topu önüne aldımı aldı. Topun yönünü değiştirdimi değiştirdi. O atağı golle bitirebilirlermiydi bitirebilirlerdi.

Bu arada 2 şey dikkatimi çekti.

1. si Eski Açığa Amigo kulesi yapmışlar süper olmuş Maça ayrı bi hava kattı.

2. si uA gruplarının çoğunun Eski Açığa geçmesi bence kötü oldu. Dün Kapalı ile "Cimbombomum benim - Biricik Sevgilim" Yapmaya çalıştık 2-3 kişi karşılık verdi. Sonra Numaralıya döndük Numaralının yarısı Tazahurata katıldı.
    Bir Derbi olmasına Rağmen Kapalı çok suskundu. Bağırdığındada kendi kafasına göre bağırıyor 2 tribünün tezahuratları karışıyor. Kareografiyide güzel bir şekilde yapamadılar zaten

Maça gelirsek. Sabri Dün Hayatının en güzel futbolunu oynadı Dahada önemlisi hiç şut çekmedi
    Aynı Şekilde Keita da çok güzel oynadı. Arda yorgundu çıkarıldı zaten.

Klübeden birisi çıkıp ısınan nondayı çağırdı. Büyük bir ihtimalle baros çıkıcaktı. Tam o sırada Baros ardarda 2 gol atınca oyunda kaldı
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post

1- tekme kasıtlı değildi
    2- O el posizyonundan önce zaten Beşiktaş elle müdahale yaparak atapı başlattı. Hakemde madem ona vermedim bunada vermiyim diye düşündü sanırım

Beşiktaş taraftarı çok kötüydü dün. Maç başında Alisamiyen e , Metin oktaya , Haldun Üstünele ağıza alınmayacak küfürler ettiler.

Yanılıyorsun. O küfürler daha maç başlamadan edildi. Daha futbolcular ısınırken.

Ayrıca bizim dediğimiz "Yıldırım Demirören Yeter" Tezahuratını geçen sene Samiyende Beşiktaş Taraftarı söylüyordu

Çarptı marptı topu önüne aldımı aldı. Topun yönünü değiştirdimi değiştirdi. O atağı golle bitirebilirlermiydi bitirebilirlerdi.

Bu arada 2 şey dikkatimi çekti.

1. si Eski Açığa Amigo kulesi yapmışlar süper olmuş Maça ayrı bi hava kattı.

2. si uA gruplarının çoğunun Eski Açığa geçmesi bence kötü oldu. Dün Kapalı ile "Cimbombomum benim - Biricik Sevgilim" Yapmaya çalıştık 2-3 kişi karşılık verdi. Sonra Numaralıya döndük Numaralının yarısı Tazahurata katıldı.
    Bir Derbi olmasına Rağmen Kapalı çok suskundu. Bağırdığındada kendi kafasına göre bağırıyor 2 tribünün tezahuratları karışıyor. Kareografiyide güzel bir şekilde yapamadılar zaten

Maça gelirsek. Sabri Dün Hayatının en güzel futbolunu oynadı Dahada önemlisi hiç şut çekmedi
    Aynı Şekilde Keita da çok güzel oynadı. Arda yorgundu çıkarıldı zaten.

Klübeden birisi çıkıp ısınan nondayı çağırdı. Büyük bir ihtimalle baros çıkıcaktı. Tam o sırada Baros ardarda 2 gol atınca oyunda kaldı

kareografi büyük şanssızlıktı. onun moral bozukluğuyla sanırım kötü geçti maç kapalı için. yoksa son yılların en iyi kapalılarından biri var bu sene. kısmet işte. eski açık ın akustiği dehşetengiz olmuş deniliyor, bence de öyle. zira kapalı kadar net bir ses geliyordu. 1 sene daha mı oynasaydık şurada?

Mesaj Yetkileri