Elano'ya pası atan kim ?
Galatasaray kazanır
Berabere biter
Beşiktaş kazanır
Elano'ya pası atan kim ?
Rahat bir şekilde kazandık maçı.Tebrik ediyorum Aslanlarımızı.Sabri yavaş yavaş düzeliyor.Nazar değmez inşallah..Beşiktaş'ın işi çok zor bu gidişle.Tekrar tebrik ederim takımımızı.
İlk 5 dakika gerçek Galatasaray'ı izledik. Oynayan bir Galatasaray'ında Beşiktaş'ı ne hale koyduğunu ve herhangi bir takımı ne hale koyacağını gördük. Derbilerin bir kötü yanı vardır. Gol erken gelince golü atan takım geri yaslanır. Galatasaray'da bunu yaptı ve Beşiktaş sazı eline aldı.
Daha sonrada maç boyunca Beşiktaş'ı izledik. Çünkü Galatasaray'ın hücum hattı oyunda resmen yoktu. Arda, Kewell,Keita, Baros... Hiçbirini izleyemedik. Beşiktaş'ta orta alana daha iyi yayılınca etkili oyununu sürdürdü.
Gol erken gelmeseydi veya Beşiktaş beraberliği yakalasaydı Galatasaray tekrardan sazı eline alırdı. Gittiği yere kadar böyle gitti ve Galatasaray farkı artırdı.
Özete gelirsek Galatasaray'ın ölüsü çok iyi oynayan Beşiktaş'a 3 attı. Hakan Balta, Sabri ve Le Franco maçın oyuncularıydı bana göre...
Kötü oynadığımız bir maçı kazanmasını bildik. Şampiyonluk böyle maçlardan geçer. Hele ki bu maç derbi ise tadından yenmez.
en reanat gol bulan takım ve en az gol yiyen takım, aslında tarife benzer bişiy oldu, en rahat gol bulan takım farklı kazandı, en az gol yiyen ya da en az gol pozisyonu veren takım namına ise olumlu olan maçta pek fazla pozisyon olmadı..
sonuçta öyle ya da böyle Galatasaray kazandı, tebrik ediyorumm. umarım şampiyonluğa giden yolda böyle devam ederiz
Çok pozisyonlar versekte son vuruşlardaki kalitemiz maçı kazandırdı.Sabri'yi ilk defa böyle gördüm ya kıyamet habercisi midir nedir helal olsun valla bravo SabriCaner'de az zamanda fırsat buldu ama ben beğendim özetle tebrikler Aslanlar bizi sevindirdiğiniz için çok teşekkürler..
Hakem de 1 pozisyon dışında iyi yönetti maçı.Leo Franco'nun ceza sahası dışında elle oynamasını es geçti gördüğüm kadarıyla dışarıdaydı...
Rüştü'nün topu elinden kaçırdığı topta Rüştü kadar defansında hatası var topu takip etmedikleri için ilginç bir gol olmuş gerçekten..3. Golde Elano'nun ortası Kewell'ın pası Baros'un şutu güzel bir gol olmuş.Tebrikler ve teşekkürler Galatasaray..
O pozisyonu kaç kere izledim. Hala çözemedim. Ancak yavaş gösterimde anlaşılır. Yada ben anlayamadım.![]()
bunu söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama sabride çok büyük gelişme var umarım devam eder . leo'ya da laf eden gazeteciler vardı umarım susarlar artık gerçek leo'yu gördükten sonra . keita yine çok etkiliydi . milli takım yorgunluğu çok hissedildi . özellikle arda her zamankinin yarısı bile oynamadı ama yine asistini yaptı . baros'un kendine gelmesi için iyi oldu bu 2 gol . 4'e çıktı yine gol krallığında iddialı olacağını gösterdi . rijkaard da her maç olduğu gibi akıllı hamlelerle yorulan oyuncuları zamanı geldiğinde değiştirdi . nonda'ya üzüldüm biraz tam giricekti baros gol attı. Takımımı tebrik ediyorum . 5'te 5 yapmak güzel .
Ligin başında 9 puan fark.Elbette daha ümitler tükenmemeli ama Mustafa DenizLi'de şunu unutmamalı Rakipleri geçen seneki rakipLeri değiL ..
Tekrar tebrikler Galatasaray
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Maça çok hızlı başladık, ilk 10 dakika Beşiktaşı sahasına hapsettik ve 4. dakikada klasikleşen korner golümüzü attık. Arda korneri o kadar iyi kesti ki neredeyse Mustafa dokunmasa bile top girecektiGolden sonra biraz oyun duruldu. Baros'un soldan girip vurduğu çok iyi şut vardı ama direği yaladı. İlk yarı boyunca etkili olan bizdik. Kewell ile 2 pozisyon daha vardı. Keita'nın adrese teslim ortalarında Kewell önce vole ile, sonra kafa ile golü yapamadı. Buna karşılık Beşiktaş'ın Serdar ile yakaladığı bir pozisyon vardı.
İlk yarı iyi olan taraftık, 1-0 dan daha farklı önde girebilirdik devreye ancak olmadı.
2. yarı Beşiktaş baskılı başladı. Kalemize etkili gelmeye başlamışlardı ki Sağdan Mehmet Topal'ın derin pasında Kewell sağ çaprazdan Rüştü ile karşı karşıya kaldı. Ortasında Ferrari kesti, geriden Topalın şutunu sektirince Baros golü attı. 2-0 dan sonra da iş koptu zaten.
3. golde Sabrinin Elanoya derinlemesine pasında Elano Kewell'a uzun cok iyi attı, Kewell'da Barosa yumuşak şekilde bıraktı, Barosta usta işi durdurdu ve vurdu 3-0 a getirdi skoru. Organize bir goldü.
Maçta Sabri muhteşemdi. Allah bozmasın, kendisinin son zamanlarda yükselen formu bu maçta tavan yaptı diyebilirim. Keita oyunda kaldığı süre içinde çok iyiydi. Geriyede geldi, ilerde de çok etkiliydi. Servet de savunmada sıfır hata ile oynadı. Defans önündeki Sarp ve Topal ankaraspor maçının aksine bu maçta çok iyiydiler. 2. golde Topalın payı çok büyük. Arda etkisizdi, fakat buna rağmen asistini yaptı, golü attırdı. Leo Franco'da bu maçta kendisini tartışanlara cevabını vermiştir sanırım.
5te 5 ile lige müthiş girdik, Tebrikler Cimbomum.
Nonda için de kötü oldu gerçekten tam oyuna girecek iken Baros golü attı![]()
Hakkaten ne yazacağımı bilmiyorum ya. Biz Beşiktaş taraftarı olarak kesinlikle bunu haketmiyoruz. Ramazan vakti, bu yağmurda kıçı donarak deplasmanda maç izleyen taraftarımız bunu haketmiyor. Denizli ne düşündü acaba çok merak ediyorum 1 aydır ayagına top almayan Yusuf'u oynattıgında, kaleci bile olabilecek ama ön libero olamayacak Ekrem'i oraya koyduğunda, Tello gibi bir adamı sanki Şili'den buraya koşarak gelmiş gibi takımdan kestiğinde.. Neler düşündü çok merak ediyorum. Bir de 3. golü yedikten sonra işte bu benim eserim diye mi gururla gülüyordu yoksa başka şeyden mi onu çok merak ediyorum..
Bu takım, bu taraftar ne bu yönetimi ne de 'böyle bir Denizli' yi hakediyor.. Saygılarımla ....
galatasarayda milli maçlarda oynayan oyuncukar hakan balta,servet,arda,elano,keita,baros ki bunlar galatasarayın kilit isimleri beşiktaşta da milli maçlarda oynayan oyuncular ismail az bir süre oynadı,holosko milli maçta 2. yarı oyuna girdi,tello zaten oynamadı bu maçta
böyle yorgun bir durumda böyle diri bir takıma karşı oynadılar iyi mi oynadık hayır iyi oynamadık yorgunluk tabiki bahane değildir ama çok iyi oynamadğımız bir maçta bile beşiktaş gibi ligin en iyi defans yapan takımına 3 gol attık bence bu güzel bir şey tebrik ediyorum galatasarayı sırada UEFA maçı var...
GaLatasaray ı tebrik ederim. HakettikLeri bir gaLibiyet aLdıLar.
Bizim ise ruhsuz futboLcuLardan bir an önce arınmamız gerek. HoLosko,Bobo,Nihat,Nobre ve Rüştü nün ya kendine geLmesi ya da gönderiLmesi Lazım.
Serdar Özkan,İsmaiL,Ernst,İ.Kaş ve Ferrari çok iyi oynayıp, çok iyi mücadeLe ettiLer. Ben toparLanacağımıza inanıyorum. DenizLi nin istifa etmesine gerek yok. Edecekse Başkan istifa eder. DenizLi iyi bir kadro çıkardı, yerinde değişikLikLer iLe maçı da koparabiLirdi ama futboLcuLar ruhsuz oLunca yapacak birşey yok. Artık fantezi aramayıp, Uefa kupasına katıLacak bir pozisyon eLde etmek için mücadeLe etmeLiyiz. İsmaiL,Batuhan,Serdar Özkan,Rıdvan,Onur gibi gençLere de bu arada daha çok şans verip kazanabiLiriz. Bu yıLıda böyLe geçireLim ne oLacak ki kaybedeceğim değiL kazanancımız oLur. Serdar oynadıkça form tuttu, İsmaiL yine öyLe. Batuhan ve Rıdvan gibi isimLerede şans vererek iyi bir rotasyon oLuşturabiLiriz. Tren bizim için nasıL oLsa erkenden kaçtı. Maceraya gerek yok.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
özeti izledim, özür diliyorum yorumumu şöyle değiştircem, pozisyon olmamış derken, Galatasaray Bjkye karşı bol pozisyon bulamamış, beşiktaş özellikle serdar özkan baya şanssızmış, bu maçı bi daha unutamaz, ayrıca baros nerde duracagını çok iyi biliyor, rüştü için ise sakat falan olup olmaması bişiy değiştirir mi bilmem ama beşiktaş fazla güvenmemeli hatta yerine sağlam bi isim şimdiden aramadı
Bu sezon oynadığımız belkide en üretken maçtı.Buna rağmen 3 gol bulmayı başardık.
İzlemeye alıştığımız Galatasaray'ın dışında bir Galatasaray izledik bu akşam.Erken gelen golün veya yorgunluğun ya da Beşiktaş'ın sıkı pres yapması buna engel oldu.Ama derbilerde önemli olan kazanmaktı ve bunu yaptık.5te 5 ile yolumuza devam ediyoruz ve artık önümüzde Panathinaikos maçı var bu maça odaklanmalıyız.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
İlk 5 dakikaya çok hızlı girdik golü attık ve oyunu rölantiye aldık. Beşiktaş oyunda daha etkin gözüktü fakat neticeyi alabilicek pozisyonları bulamadı.
Hiçbirşey oynamadan iyi savunmayapan Beşiktaş'a 3 gol attık... Maçın yıldızı Sabri'ydi zaten Rijkaard geldiğinden beri beni delirten Sabri'yi beğenmeye başlamıştım, bu maçta muhteşem oldu.
Ekrem iyi mücadeLe etti. Zaten mantıkLı orada oynaması asLında düşündüğünüzde. Ekrem hızı iLe kanattan etkiLi oLan GaLatasaray hücumLarına karşı savunmada destek oLması için oynadı. Nitekim bir nebzede oLsa başarıLı oLdu. Sonuçta oLmasada mantıkLı bir düşünce. Yusuf geçen yıLda soL açık oynuyordu. SoL tarafta oynarken goL atıp, asist yaptığında kimsenin sesi çıkmıyor, MiLLi takıma girince haketti deniLiyordu. Şimdi soL tarafta oynaması neden garipseniyor.?
BunLarın hiç biri yanLış hamLe oLarak kabuL ediLemez. Tek bir yanLış hamLe var, O da formda bir Hakan Arıkan yerine Rüştü iLe maça başLamış oLmak. Onun dışında eLinizde aLternatif varken o oLsaydı, bu oLsaydıLar sürekLi oLur. Sizin dediğiniz gibi başLasaydı bu sefer neden Bobo yoktu, işte neden kanatta Ekrem i kuLLanmadı denirdi. Bu böyLe gider.
Bu arada Milan Baros Beşiktaş'ı çok sevmiş sanırım.![]()
Sanki Barcelona izledim
Tebrikler Galatasaray![]()
Maçta bir iki saçma hakem kararı vardı ve beni çileden çıkardı.
1.si Mustafa Sarp'ın Tabata'yı dövmesi, yumruk falan gösterip yere düşerkende kafasına tekme atması. Posizyon sonunda ikisinin de sarı kart görmesi saçmalıktı.
2.si ise Franco'nun ceza sahası dışında topu elle çıkarması. Kırmızı kart + gole giden bir posizyondu.
Her ne kadar çileden çıkarsada bu posizyonlar iyi değildik. Serdar'ı çok beğendim bugün her ne kadar gol kaçırsada. Nihat,Bobo,Holosko,Yusuf hikayeydi. Ekrem'i ise özlemişiz.
Tebrikler Galatasaray'lı arkadaşlar![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
-Rıdvan Dilmen:Galatasaray oynamadan 3 tane attıysa dolu dolu oynasa kim bilir ne olurdu.
Bşiktaş'ın her zamanki gibi gol sorunu ortaya çıktı yine.