Quote Originally Posted by murat taşlı View Post
Arkadaşlar ticaret zaten risktir riske girilir siz zamanında girip yapmazsanız girenler olur pazarınızı tamamen kaybetme riskiniz daha fazladır ayrıca ben burada fazla bir riskde göremiyorum zaten olan bir pazarınız var ve bu pazarı türkçe eklediğinizde artacağı kesin eee risk nerde ben göremiyorum bazen firmalar bırakın artışı pazardaki yerini korumak için bile böyle hizmetleri kullanıcılarına sunar, sunmak zorundadır.Zaten bundan sonrada pazarını riske atmıştır bence Cm kendini geliştirir ve kullanıcıya kendini sevdirmeyi başarırsa Fm o zaman riske girer işte.
Risk alinir alinmasina da, Turkiye SEGA'nin girebilecegi tek ulke degil.

Turkiye ile ugrasmak yerine, ABD'de satis arttiracak hamleleri yapmak daha dogru olabilir, zira ABD'de bir oyun satin alma kulturu vardir.

Veya oyunu Almanca cikartmak ve Almanya'da pazarlamak icin bir hamle yapabilir SEGA. Hem Turkiye kadar buyuk bir pazar, hem de ortalama gelir seviyesi daha yuksek. Yani kazanilacak daha cok para var Almanya'da.

Latin Amerika, Asya gibi pazarlar var. Japonya pazari var.

Turkiye'ye neden girerler, gelir kazanacaklarini bilerek girerler. Aksi takdirde zaten gelirlerini genisletebilecekleri ulkeler mevcut. Mevcut ortamda siranin Turkiye'ye gelmesine cok zaman var. Bu zamani kisatmanin yolu ne? Turkiye'ye yatirim yapmanin bir ABD, bir Almanya, bir Japonya kadar gelir kazandiracagini gostermek.

Bu da korsan kullanarak olmuyor tabii.