Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur

Voters
39. You may not vote on this poll
  • Bursaspor Kazanır

16 41.03%
  • Berabere biter

6 15.38%
  • Fenerbahçe Kazanır

17 43.59%
1 ile 30 arası toplam 138 sonuç

Konu: Bursaspor - Fenerbahçe [TSL 5.Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Benim futbol anlayışım bu maçın daha farklı olacağından yana.Güiza'nın karşı karşıya kaçırdığı gol kafadan 2 eder.Deivid'in kaçırdığı çok net bir pozisyon varki buda 3 eder.Gökhan GönüL'ün yaptığı ortada kaLeye giden topu son anda çıkardı İvankov buda 4 eder.Güiza'nın kaçırdığı bir iki pozisyonu daha ekLersek buda sana eder 5 falan.

Ama senin kafanda ne var bunu ben gayet iyi biliyorum onun için bende bu oyuna gelmiyorum.

Rahat kazandık mutluyuz
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TuRGuT BaŞ View Post
    Benim futbol anlayışım bu maçın daha farklı olacağından yana.Güiza'nın karşı karşıya kaçırdığı gol kafadan 2 eder.Deivid'in kaçırdığı çok net bir pozisyon varki buda 3 eder.Gökhan GönüL'ün yaptığı ortada kaLeye giden topu son anda çıkardı İvankov buda 4 eder.Güiza'nın kaçırdığı bir iki pozisyonu daha ekLersek buda sana eder 5 falan.

Ama senin kafanda ne var bunu ben gayet iyi biliyorum onun için bende bu oyuna gelmiyorum.

Rahat kazandık mutluyuz
    Tamam o zaman, sağol anlattığın için futbol anlayışını
    Tebrikler

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Tamam o zaman, sağol anlattığın için futbol anlayışını
    Tebrikler
    Komik

SağoLasın

Neyse ben bi çıkımda sigara içeyim

Bu arada maçı bir daha izLe eline kağıt kalem alırsan kaçan pozisyonları alt alta yazıp toplayabilirsen ne demek istediğimi anlayacaksın
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by gerrrard View Post

O zaman sana göre her şutun gol olması lazım. Bugün İbrahimoviç bile karşı karşıya gol kaçırıyor.

Buda bir başık açısı.Tabi seninde bakış açın farklı olabilir.Çünkü ikimiz aynı renkLere gönüL vermiyoruz
    Last edited by CeNTeR_TR : 14.Eylül.2009 at 03:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by TuRGuT BaŞ View Post

Rahat kazandık mutluyuz
    O zaman sana göre her şutun gol olması lazım. Bugün İbrahimoviç bile karşı karşıya gol kaçırıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Zor bir deplasman olmasına rağmen rahat bir şekilde 3 puanı alabilecekken son dakikada nerdeyse 2 puan bırakıyorduk. Belki de futbolun güzelliği burda. Şampiyon olmak istiyorsanız bu tip maçları 1-0 da olsa kazanmak zorundasınız. 5/5 kazanma alışkanlığı da tabi ki ayrı bir güzel.

Bugün Daum'u pek beğenmedim. Carlos - Santos değişikliği anlaşılabilir fakat Güiza yerine Deivid ve sahada iyi mücadele eden Topuz'un yerine Selçuk değişikliklerini beğenmedim. Defansif anlamda daha diri olmak için Selçuk alınacaksa dahi Kazım'ın yerine olmalıydı ve Topuz sağ tarafa geçmeliydi. Semih'in hafif bir sakatlığı varmış sanırım. Muhtemelen bu nedenden dolayı oyuna alınmadı.

Alex için aslında söylenebilecek fazla birşey yok. Alex varsa gole çok daha yakınsınız demektir. İyi ki doğdun Kaptan.

Kazım'ın son dakikada açısını kaybetmesine rağmen çektiği şut beni deli etti desem yalan olmaz herhalde. Kazım içeride oyuncular olmasına rağmen bu tip pozisyonlarda yan ağları çok dövüyor. Sağına, soluna biraz daha hakim olmalı.

Hakemin tutumu maçı gerdi. Tabi ki her hakemin aynı tarzda olmasını bekleyemeyiz ama örneğin, bir Fırat Aydınus olsaydı kesinlikle bu maç bu kadar gerilmezdi.

Tebrikler Fenerbahçe'm.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri