Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur
- Voters
- 39. You may not vote on this poll
-
Bursaspor Kazanır
-
Berabere biter
-
Fenerbahçe Kazanır
-
Kötü bir hakem vardı, kontrolü kaybetti, hatalı kararlar versi hakemi beğenmedim. Sonuca etki eden hatası olmaması da hakemin şansı diyelim yoksa çok konuşulurdu.
Emre'nin yokluğu hissediliyor, O'nun yerine oynayan Mehmet elinden geleni yapmaya çalıştı, geçen sene takımda oyun sıkıştığında takımı ateşleyecek oyuncu eksikliğinden yakınıyorduk, Mehmet işte oynadığı oyunun yanında bunu da sağlıyor. Bugün beğendim, Emre döndüğünde de bu takımda mutlaka yer almalı Mehmet.
Alex'e artık söyleyecek laf yok, o açıdan sağ ayağıyla attığı gol 3 puanı getirdi. Mücadele etmeyen, umursamaz Kazım'ın 90. dakikada rakibine arkadan gelip yaptığı müdahale ve kazandığı top, ortaya koyulan mücadelenin önemini gösteriyor. Savaşan, kazanamk için çabalayan bir takım, sürekli kazamak için isyanlarda, böyle olduğunda oynanan oyun çok mükemmel olmasa da taraftar bundan keyif alıyor ve mutlu oluyor.
Deivid'in fazla oynama şansı yok artık ama Deivid'in gönlünü alma maçı bu maç olmayacaktı. özer'in oyuna girmesini çok bekledim ve istedim ama olmadı. Bu tür maçlarda hızlı bir forvete duyulan ihtiyaç ortaya çıktı. Devre arası Deivid'in yerine hızlı ve yedekte bekleyebilecek bir forvet alınırsa çok iyi olur.
Bugün mücadelemizle, büyük takım olmanın verdiği avantajlarla kazanmayı bildik. Ligin derbiler hariç en zor deplasmanı olarak kabul edilen Bursa'dan 3 puanla dönüyoruz, kayıpsız yola devam ediyoruz, mutluyuz.
Mesaj Yetkileri