Zor bir deplasman olmasına rağmen rahat bir şekilde 3 puanı alabilecekken son dakikada nerdeyse 2 puan bırakıyorduk. Belki de futbolun güzelliği burda. Şampiyon olmak istiyorsanız bu tip maçları 1-0 da olsa kazanmak zorundasınız. 5/5 kazanma alışkanlığı da tabi ki ayrı bir güzel.

Bugün Daum'u pek beğenmedim. Carlos - Santos değişikliği anlaşılabilir fakat Güiza yerine Deivid ve sahada iyi mücadele eden Topuz'un yerine Selçuk değişikliklerini beğenmedim. Defansif anlamda daha diri olmak için Selçuk alınacaksa dahi Kazım'ın yerine olmalıydı ve Topuz sağ tarafa geçmeliydi. Semih'in hafif bir sakatlığı varmış sanırım. Muhtemelen bu nedenden dolayı oyuna alınmadı.

Alex için aslında söylenebilecek fazla birşey yok. Alex varsa gole çok daha yakınsınız demektir. İyi ki doğdun Kaptan.

Kazım'ın son dakikada açısını kaybetmesine rağmen çektiği şut beni deli etti desem yalan olmaz herhalde. Kazım içeride oyuncular olmasına rağmen bu tip pozisyonlarda yan ağları çok dövüyor. Sağına, soluna biraz daha hakim olmalı.

Hakemin tutumu maçı gerdi. Tabi ki her hakemin aynı tarzda olmasını bekleyemeyiz ama örneğin, bir Fırat Aydınus olsaydı kesinlikle bu maç bu kadar gerilmezdi.

Tebrikler Fenerbahçe'm.